Dodaj do ulubionych

Chodzenie na kolanach

14.02.17, 20:14
Moja córka 12 m. Spodobała sobie chodzenie na kolanach. Nie na czworaczka tylko na kolanach z podniesionym tlowiem. Czy to jest ok czy powinnam lepić ten nawyk?
Obserwuj wątek
    • koralik37 Re: Chodzenie na kolanach 14.02.17, 20:46
      A na nogach juz chodzi? Moja corka jakis czas tak brykala - jak poczula sie pewnie na nogach to przeszlo.
      • madamwz Re: Chodzenie na kolanach 14.02.17, 21:28
        Nie na nogach sama nie chodzi. Przy meblach i za rękę. A czy to jej nie zaszkodzi?
        • kiedys_bylam_slodka Re: Chodzenie na kolanach 14.02.17, 23:01
          Dzieci generalnie rzadko lubia powtarzac czynnosci, ktore im szkodza. Duzo rzadziej niz twierdzi forum i polscy fizjoterapeuci w kazdym razie.
        • koralik37 Re: Chodzenie na kolanach 15.02.17, 04:27
          W czym przepraszam ma jej zaszkodzić? Kobieto ciesz sie, ze masz kreatywne-mobilne dzieckowink
          • kiedys_bylam_slodka Re: Chodzenie na kolanach 15.02.17, 09:01
            Posciera kolana wink
            • madamwz Re: Chodzenie na kolanach 15.02.17, 09:45
              Ej No bez złośliwości proszę. Myślalam raczej o jakimś wykrzywieniu czy coś w ten deseń...ale ja lubię wykorzystywać swoją wyobraźnię 😎pozdrawiam😃
              • kiedys_bylam_slodka Re: Chodzenie na kolanach 15.02.17, 20:37
                Wykorzystaj ja bardziej kreatywnie. Kolor wlosow zmien albo cos.... wszystkim na zdrowie wyjdzie wink
                • madamwz Re: Chodzenie na kolanach 15.02.17, 20:51
                  Ehh ... gdyby to taki łatwe było. Lubię utrudniać sobie życie. Stwarzać problemy tam gdzie ich nie ma . Co zrobi co zrobić?😁o zmianie koloru pomyślę 😉pozdrawiam
    • gryzelda.de.la.mole Re: Chodzenie na kolanach 14.02.17, 21:45
      mój też miał taki etap, przeszło samo, nic nie robiłam
    • indjanek Re: Chodzenie na kolanach 15.02.17, 10:58
      Jak zaczną ją boleć kolana to pewnie przestanie wink czy raczkuje/raczkowała?

Nie prowadzajcie za rękę/ręce, dopóki nie nauczy się dobrze chodzić, to jest szkodliwe.
      • madamwz Re: Chodzenie na kolanach 15.02.17, 19:11
        Ok dzięki za rade
    • palladium88 Re: Chodzenie na kolanach 15.02.17, 15:09
      Moja corka tez tak czasami maszeruje, rehabilitantka mowi ze jest ok, widac ze sie rozwija wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka