virginia1 03.09.04, 21:16 Poszukuję "namiaru" na sprawdzonego hemoopatę w Bydgoszczy lub najbliższych okolicach Czy ktoś pomoże mi i podpowiewie co należy łykać przy zapaleniu ucha środkowego ( tylko hemoopatia ) Dziękuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brunetkaa Re: hemoopata-Bydgoszcz 03.09.04, 21:37 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19760&w=12246275&a=12844417 jeszcze jest jeden link w adresach. Odpowiedz Link
very_martini Re: hemoopata-Bydgoszcz 04.09.04, 14:15 Może podpowiedzieć, tylko są uszy i uszy. Każde zapala się inaczej i każde inaczej boli. Musiałabyś wiec napisać, jak Cię boli (czy na przykład kłuje, czy pulsuje), czy coś Ci przynosi ulgę (cokolwiek Ci przyjdzie do głowy, może być nawet kąpiel;)), od czegoś jest gorzej itd. Napisz jak najwięcej, nawet to, co wydaje Ci się dziwne, a co zaobserwowałaś w trakcie choroby 16%VOL 22%VAT Takie tam... Forum homeopatia Odpowiedz Link
virginia1 Re: hemoopata-Bydgoszcz 05.09.04, 18:54 Zawsze mam problemy z określeniem bólu.Poprostu boli i już. Ale tak poważniej to nawałabym to raczej bólem tempym z tendencją do ostrego.Boli mnie również prawy migdał ( powiększony, że aż miło), jest on również czerwony.Boli również głowa, oko, a nawet ruch ręka czy nogą powoduje ból. Ulgę przyniosło mi włożenie wacika do ucha. Ulgę przynosi ciepełko, a pryzpadłość dopadła mnie po urlopie. ( W pracy mamy bardzo zimno, mimo ciepłych dzionków.) Nie chcę łykać antybiotyków, a lekarz w przychodni tylko tym leczy. Na marginesie dodam, że to nieszczęsne ucho już mi dokuczało przed urlopem, ale jakoś się uspokoiło samo.Teraz znowu fika. Takie uparte. Proszę o pomoc. Z wyrazami szacunku, - dziękuję. Odpowiedz Link
virginia1 Re: hemoopata-Bydgoszcz 05.09.04, 19:05 Jeszce coś- temperatura całkiem przyzwoita czyli 37,7 , przed włożeniem wacika do ucha, bolał mnie prawy migdał( ten powiększony i czerwony) przy przełykaniu.Przepraszam ,ze tak na raty, ale chyba z tego powodu nie lubię chodzić do lekarza, bo mam problemy z wyłuszczeniem swoich problemów , - wydaje mi się zawsze, że o tym czy tamtym to nawet nie wypada mówić, bo to takie błahe a ludzie mają poważne problemy, a ja tu z jakimś bzdetem itd, itd... Odpowiedz Link
virginia1 very_martini 11.09.04, 19:46 Zawsze mam problemy z określeniem bólu.Poprostu boli i już. Ale tak poważniej to nawałabym to raczej bólem tempym z tendencją do ostrego.Boli mnie również prawy migdał ( powiększony, że aż miło), jest on również czerwony.Boli również głowa, oko, a nawet ruch ręka czy nogą powoduje ból. Ulgę przyniosło mi włożenie wacika do ucha. Ulgę przynosi ciepełko, a pryzpadłość dopadła mnie po urlopie. ( W pracy mamy bardzo zimno, mimo ciepłych dzionków.) Nie chcę łykać antybiotyków, a lekarz w przychodni tylko tym leczy. Na marginesie dodam, że to nieszczęsne ucho już mi dokuczało przed urlopem, ale jakoś się uspokoiło samo.Teraz znowu fika. Takie uparte. Proszę o pomoc. Z wyrazami szacunku, - dziękuję. Odpowiedz Link
virginia1 very_martini 11.09.04, 19:48 Jeszce coś- temperatura całkiem przyzwoita czyli 37,7 , przed włożeniem wacika do ucha, bolał mnie prawy migdał( ten powiększony i czerwony) przy przełykaniu.Przepraszam ,ze tak na raty, ale chyba z tego powodu nie lubię chodzić do lekarza, bo mam problemy z wyłuszczeniem swoich problemów , - wydaje mi się zawsze, że o tym czy tamtym to nawet nie wypada mówić, bo to takie błahe a ludzie mają poważne problemy, a ja tu z jakimś bzdetem itd, itd... Odpowiedz Link