Dodaj do ulubionych

hemoopata-Bydgoszcz

03.09.04, 21:16
Poszukuję "namiaru" na sprawdzonego hemoopatę w Bydgoszczy lub najbliższych
okolicach
Czy ktoś pomoże mi i podpowiewie co należy łykać przy zapaleniu ucha
środkowego ( tylko hemoopatia )
Dziękuję
Obserwuj wątek
    • brunetkaa Re: hemoopata-Bydgoszcz 03.09.04, 21:37
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19760&w=12246275&a=12844417
      jeszcze jest jeden link w adresach.
    • very_martini Re: hemoopata-Bydgoszcz 04.09.04, 14:15
      Może podpowiedzieć, tylko są uszy i uszy. Każde zapala się inaczej i każde
      inaczej boli. Musiałabyś wiec napisać, jak Cię boli (czy na przykład kłuje, czy
      pulsuje), czy coś Ci przynosi ulgę (cokolwiek Ci przyjdzie do głowy, może być
      nawet kąpiel;)), od czegoś jest gorzej itd. Napisz jak najwięcej, nawet to, co
      wydaje Ci się dziwne, a co zaobserwowałaś w trakcie choroby

16%VOL
      22%VAT

Takie tam... Forum homeopatia
      • virginia1 Re: hemoopata-Bydgoszcz 05.09.04, 18:54
        Zawsze mam problemy z określeniem bólu.Poprostu boli i już. Ale tak poważniej
        to nawałabym to raczej bólem tempym z tendencją do ostrego.Boli mnie również
        prawy migdał ( powiększony, że aż miło), jest on również czerwony.Boli również
        głowa, oko, a nawet ruch ręka czy nogą powoduje ból. Ulgę przyniosło mi
        włożenie wacika do ucha. Ulgę przynosi ciepełko, a pryzpadłość dopadła mnie po
        urlopie. ( W pracy mamy bardzo zimno, mimo ciepłych dzionków.) Nie chcę łykać
        antybiotyków, a lekarz w przychodni tylko tym leczy.
        Na marginesie dodam, że to nieszczęsne ucho już mi dokuczało przed urlopem, ale
        jakoś się uspokoiło samo.Teraz znowu fika. Takie uparte.
        Proszę o pomoc. Z wyrazami szacunku, - dziękuję.
      • virginia1 Re: hemoopata-Bydgoszcz 05.09.04, 19:05
        Jeszce coś- temperatura całkiem przyzwoita czyli 37,7 , przed włożeniem wacika
        do ucha, bolał mnie prawy migdał( ten powiększony i czerwony) przy
        przełykaniu.Przepraszam ,ze tak na raty, ale chyba z tego powodu nie lubię
        chodzić do lekarza, bo mam problemy z wyłuszczeniem swoich problemów , - wydaje
        mi się zawsze, że o tym czy tamtym to nawet nie wypada mówić, bo to takie błahe
        a ludzie mają poważne problemy, a ja tu z jakimś bzdetem itd, itd...
        • virginia1 very_martini 11.09.04, 19:46
          Zawsze mam problemy z określeniem bólu.Poprostu boli i już. Ale tak poważniej
          to nawałabym to raczej bólem tempym z tendencją do ostrego.Boli mnie również
          prawy migdał ( powiększony, że aż miło), jest on również czerwony.Boli również
          głowa, oko, a nawet ruch ręka czy nogą powoduje ból. Ulgę przyniosło mi
          włożenie wacika do ucha. Ulgę przynosi ciepełko, a pryzpadłość dopadła mnie po
          urlopie. ( W pracy mamy bardzo zimno, mimo ciepłych dzionków.) Nie chcę łykać
          antybiotyków, a lekarz w przychodni tylko tym leczy.
          Na marginesie dodam, że to nieszczęsne ucho już mi dokuczało przed urlopem, ale
          jakoś się uspokoiło samo.Teraz znowu fika. Takie uparte.
          Proszę o pomoc. Z wyrazami szacunku, - dziękuję.

• virginia1 very_martini 11.09.04, 19:48
          Jeszce coś- temperatura całkiem przyzwoita czyli 37,7 , przed włożeniem wacika
          do ucha, bolał mnie prawy migdał( ten powiększony i czerwony) przy
          przełykaniu.Przepraszam ,ze tak na raty, ale chyba z tego powodu nie lubię
          chodzić do lekarza, bo mam problemy z wyłuszczeniem swoich problemów , - wydaje
          mi się zawsze, że o tym czy tamtym to nawet nie wypada mówić, bo to takie błahe
          a ludzie mają poważne problemy, a ja tu z jakimś bzdetem itd, itd...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka