skat_0 04.04.17, 20:29 Czy Wasze male dzieci pija mleko z lod贸wki? Moj 20 mcy po odrzuceniu mm pije tylko prosto z lodowki 馃榿 Odpowiedz Link Zg艂o艣 Obserwuj w膮tek Podgl膮d Opublikuj
baba_za_kolkiem Re: Zimne mleko 05.04.17, 09:09 M贸j syn nie toleruje ciep艂ego / podgrzewanego mleka, pije tylko zimne. Jedynym wyj膮tkiem jest owsianka z owocami, kt贸r膮 pa艂aszuje gor膮c膮 i ciep艂膮. P艂atki, czy mleko z kubka do picia - tylko zimne. Poniewa偶 ja mam tak samo, nie stresuj臋 si臋 tym. Ja tak偶e ciep艂ego czy lekko podgrzanego mleka nie znosz臋. Albo zimne, albo gor膮ce. Odpowiedz Link Zg艂o艣
melancho_lia Re: Zimne mleko 05.04.17, 12:16 Mleko, serki, jogurty zawsze prosto z lodowki wszyscy tak jemy. Wyjatkiem czasem jest srednia, ktora jada mann膮 na mleku, wtedy na ciep艂o. Odpowiedz Link Zg艂o艣
skat_0 Re: Zimne mleko 05.04.17, 14:11 A tak chcialam zapytac, bo tesciowa mi wmawia jakie to szkodliwe i nieprzyswajalne jest mleko z lodowki dla malucha, riposty mi trzeba 馃榾 Pochwalila sie jeszcze, ze tskie no suuuper spodnie mu kupila takie na polarku przeciwdeszczowe na wiosne i wzielam podpadlam mowiac, ze takie to mamy i maly nosil w zimie i juz za cieplo 馃榾 Odpowiedz Link Zg艂o艣
camel_3d Re: Zimne mleko 05.04.17, 16:39 moej ma 8 lat i do tej pory nie pije NIC cieplego. Odpowiedz Link Zg艂o艣