sylwiawm 26.08.05, 12:38 Czy używacie płynów do płukania ubranek dziecięcych? Jeżeli tak to jakich? I co myślicie o płynie Jelpa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olga04 Re: Płukanie ubranek 26.08.05, 13:58 ja od niedawna płukam w lenorze i jest oki))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Płukanie ubranek 26.08.05, 16:27 gdzies czytalam ze nie powinno sie uzywac plynu do plukania chyba do 2albo 3rż.Na plynie do plukania Dzidzius, ktory jest dla dzieci, tez jest napisane ze powyzej chyba 3rż (nie pamietam dokladnie bo tylko w sklepie widzialam). Choc pewnie wiekszosci dzieci nic nie bedzie My nie pluczemy w zadnym plynie, tylko pralke na podwojne nastawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Płukanie ubranek 26.08.05, 16:43 Nie płukam i już tak się do tego przyzwyczaiłam, że często zapominam płynu do prania rzeczy moich i męża Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 ja tez nie plucze plynem 26.08.05, 19:27 dla nas tez nie - oboje mamy delikatna skore. Nastawiam w pralce podwojna ilosc wody. Odpowiedz Link Zgłoś