mmala6 14.10.05, 14:25 albo nie moge jej "spotkac" albo cos jej ostanio nie ma... Owieeeczkooooo!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
duramgama Re: a gdzie jest Owieczka? 14.10.05, 14:47 Ostatnio kupiłam Srajdzince body z ... owieczkami. Spróbuję się u nich wywiedziec gdzie nam nasza owieczka uciekła Dobra, idę robic kapuśniak... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: a gdzie jest Owieczka? 14.10.05, 14:52 o tak, moze puszcza pare z ...ust) Odpowiedz Link Zgłoś
mamapauli1 Re: a gdzie jest Owieczka? 14.10.05, 15:18 duramgama a Ty czasem nie mieszkasz w moim bloku, bo czułam dzisiaj kapuśniak na kltce schodowej?? Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: a gdzie jest Owieczka? 14.10.05, 15:31 Sznsa jest znikoma, bo znam wszystkie dzieci w mojej klatce i nie ma wśród nich Pauli... Ale zapach mojego wyśmienitego kapuśniaku może sie rozchodzic kilometrami...)) Odpowiedz Link Zgłoś
schaapje jestem juz jestem :) 17.10.05, 07:53 coz ostatnie kilkanascie dni bylonaprawde ciezkie . probowalam sie odzywac, ale nastroj mialam tak podly, ze brak czasu stal sie dobra wymowka - dosc publicznego marudzenia. teraz mam nadzieje, ze bedzie lepiej. widze juz, ze sporo stracilam - wspolne plywanie, zabkowanie, smiganie po mieszkaniu na dwoch nozkach - nie bylo mnie kilka dni, a Wasze dziedziaczki szaleja ). musze nadrobic zaleglosci czytaniowe no i bajkowe (czy Glizdeczka i Matek nadal sie razem trzymaja?). z nowosci u nas - czekalismy na gorne jedynki, a wyszedl nam kawalek dolnej czworki (pewnie reszta tez sie zaraz pojawi), w zlobku bylysmy 4 dni i nie bylo nawet tak zle, chociaz oczywiscie przyczepic jest sie do czego , dzisiejsza noc Glizda przespala od 20.00 do 6.00 bez jednej nawet pobudki (o 6.00 butla i dalej sen), od piatku pnuje u nas jakis wirus wszyscy sramy i rzygamy - sorki za wyrazenie, ale to naprawde koszmar), i jedynie Glizdeczka jakos sie trzyma. szkoda, ze nie umie jgotowac, to by sie nami poopiekowala, bo nie dam sobie glowy uciac, czy tego dziadostwa ze zlobka nie przyniosla . a tak w ogole to za oknem swieci sloneczko, wiec radosnie sobie zabecze: beeee beeeee beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Bee bee bee 17.10.05, 07:56 faktycznie, bardzo intensywnie Cię nie było u nas Na pewno w powrocie do zdrowia pomoże lektura i dyskusja super forum Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Bee bee bee 17.10.05, 11:04 dzielna Glizdeczka, pewnie przeciwciala od Ciebie ja tak trzymaja przy zdrowiu Ale Glizdeczka tez dorosla! to chyba przez ten zlobekwie, ze juz nie ma zartow i trzeba w nocy spac.No ale jak w tym zlobku? jak panie sie zachowuja? czy Ty bylas z nia caly czas? Odpowiedz Link Zgłoś
schaapje Re: Bee bee bee 17.10.05, 11:06 tylko dwa dni. kolejne dwa byla dzielna sama a teraz whbali w klawiature i przes uvzkadza pisac )) to chyba skoncze i wyjdejnaspacert... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Bee bee bee 17.10.05, 11:21 juz przeczytalam w innym watku Dzielna Glizdeczka, dzielniejsz niz mamusia, hihi Odpowiedz Link Zgłoś