xemm1 21.10.05, 17:21 Gdzie się wszystkie babeczki podziały co? Malunio śpi, a tu nie ma z kim porozmawiac ;-(( mój muż w delegacji ;-(( o ja nieszczęśliwa ;-((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszka785 Re: Już weekendujecie? 21.10.05, 17:35 Moja Amelka też śpi... ale pewnie już niedługo się zbudzi, głodna i żądna przygód!!! a mąż w pracy ale niedługo wróci, za jakieś 30 min... pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: Już weekendujecie? 21.10.05, 17:44 piszemy wierszyki, he he Srajdzinka śpi po dniu pełnym wrażen. Byliśmy dziś w ZOO! Toż to temat na wierszyk!!!)) Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: Już weekendujecie? 21.10.05, 18:00 Tak, tak, łykendujemy Właśnie zsiadłam ze szmaty i z odkurzacza, bo Ninę teścinie sprzedałam na czas tych pasjonujących czynności. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka785 Re: Już weekendujecie? 21.10.05, 18:09 ja rano stoczyłam walkę z kurzem w moim domu, tylko ja nie mam komu Amelci "sprzedać", więc mi "pomagała" - szczególnie ją interesuje domestos i czyszczenie toalety - zupełnie nie rozumiem?... Odpowiedz Link Zgłoś
agga_27 Re: Już weekendujecie? 21.10.05, 18:45 Oj, ja to nie rozróżniam weekendów, dla mnie weekend jest jak mężulo jest w domu, a z tym różnie bywa. Teraz ma właśnie dyżur i na forum czasu nie mam, ale wpadł do nas na chwilę mój brat i zajął się Bąblem, więc mam chwileczkę, by choć luknąć na forum, często niestety brak czasu by aktywnie tu pobyć Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Już weekendujecie? 21.10.05, 19:12 Ja dziekuje za taki weekend... Malgol juz drugi dzien daje popalic, maz sie na nia zlosci, oboje mi podnosza cisnienie po nieprzespanej nocy.Dobrze, ze choc dzis bylam na masazu, to moim pleckom lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_olka Moi mezczyzni spia 21.10.05, 22:41 a ja zamierzam napisac list do dyrektora oddzialu mojego banku, gdzie kilka tygodni temu poprosilam o podwyzszenie limitu kredytowego na karcie, bylam u nich w tym celu ze dwa razy, zanioslam im zaswiadczenie o zarobkach, wypelnilam z piec stron roznych formularzy i w koncu wyrazili zgode. Tylko ze, drobiazg, zapomnieli poinformowac o nowym limicie Polcard, co sie okazalo przy probie zaplacenia za hotel pod koniec pobytu Odpowiedz Link Zgłoś
viviene12 mama_olka 21.10.05, 23:15 przyznaj sie, kochana, ze limit byl juz zwiekszony, tylko zakupy sie udaly)) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_olka no wlasnie nie!!! 23.10.05, 21:29 Tzn. zakupy sie udaly, fakt ale na szczescie malo placilam ta karta, bo, mimo ze z natury jestem raczej ufna i beztroska, tym razem cos mnie tknelo i niestety okazalo sie, ze slusznie. Ciekawe co mi zaproponuja jako zadoscuczynienie? Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: A jak spędzacie piątkowy wieczór? 22.10.05, 13:03 No ja to spać poszłam po zadaniu tego pytania. Myślałam, że tylko ja tu jestem, a przecież sama ze sobą nie będę gadać Odpowiedz Link Zgłoś