Dodaj do ulubionych

prezent na roczek

04.11.05, 22:30
jakie dostalyscie rezenty dla waszych rocznych dzieciatek albo jakie
kupilyscie w prezencie?
jestem chrzestna i nie wiem co kupic na roczek albo jaka kwote podarowac
Obserwuj wątek
    • mamaoli3 Re: prezent na roczek 05.11.05, 11:33
      witaj.Moja mała skończyła roczek a na urodzinki dostała piękne zabawki dużo
      kaski smile
      I ubrana z Baby sukieneczki dzinsowe na ramiączka bluzeczki spodnie , zabawki
      to dmuchany duży domek z kulkami , plac zabaw miniaturkę maskotki i jeszcze
      jedną rozwijającą umysł zabawkę , a pięniędzy jak dobrze liczyłam to ponad 5tys.
      (mam dużą rodzinkę)Nie chce się chwalić , odpowiadam na pytania.Moim zdaniem
      kup coś od siebie bo pieniądze napewno dostanie a od chrzestnej musi być coś
      super.
      pozdrawiam
      • mamaemmy ach-zobaczyłam kto to napisał...wszystko rozumiem! 07.11.05, 02:04
        mamaoli3-no tak..witamysmile
        hehe,dobrrre to było.

p.s.
        nie odpowiadaj
    • nieszkasob Re: prezent na roczek 05.11.05, 18:50
      Jekjku 5 tys. i kupa zabawek jestem przerazona - mojedziecko nie ma jeszcze
      roku ale mam chrzesniaka jemu na pierwsze urodziny kupilam klocki a chrzesnicy
      meza lalke - Ludzie nie przesadzajmy jezeli na 1 urodziny dziecko dostaje takie
      prezenty to az boje sie pomyslec co dostanie na 18-stke. Bez przesady maatka
      chrzestna jest po to by pomagac w wychowaniu dziecka a nie jakims sponsorem.
      Uwazam ze, jakas ciekawa zabawka, ubranko w zupelnosci wystarczy za ok.50 -
      100 pln. Kochajmy dzeci madrze...
    • nataliamackowiak Re: prezent na roczek 05.11.05, 19:41
      Garnuszek na klocuszek Fifher Price, książeczka "mówiąca" np. pies-hau hau, kot-
      miau miau itp. Rowerek trzykołowy Hauck. Buciki zimowe Bartek.
      Nataliasmile
    • driadea Re: prezent na roczek 05.11.05, 20:28
      Bardzo proszę o zapoznanie się z zasadami panującymi na forum:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=572&w=24683030&a=24683030
      Poniżej podaję linka do ostatniej dyskusji na interesujący Cię temat (sprzed 3
      dni):
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=572&w=31332966&v=2&s=0
      Pozdrawiam.
      • mamaemmy 5 tysięcy na roczek:)??????????????? 07.11.05, 02:02
        5 tysięcy?smile))hahahaha to ile tej rodziny było?
        To jakaś paranoja,jak dla mnie,dziecko,które na roczek dostaje równowartosc 10krotnej renty mojej sasiadki...na pewno wyrosnie na osobe potrafiacą się cieszyć znaleziona muszelka na plaży.........
        Dla mnie to troche przesada-wspólczuje smile

danta
    • niya Re: prezent na roczek 07.11.05, 05:28
      moje dziecko też dostało pieniądze i to sporą ilość i nie powiem żebym była
      przeszczęśliwa ponieważ ta spora kwota była od jednych dziadków którzy są
      zamożnymi ludżmi i co za tym idzie zapracowanymi więc te pieniądze to
      podejrzewam rekompensata za ich nieobecnoość w życiu wnuczki, nie chcę mówić o
      nich żle ale to wkońcu przykre, że wnuczka u dziadka czy babci na rękach płacze
      wniebogłosy prawda? I tak jest z każdej okazji narodziny, chrzciny itd. te
      pieniądze wpłacamy na osobne konto obiecalismy sobie, że dostanie je jak będzie
      chciała sama urządzić sobie życie a uzbierało się juz sporo strach pomyśleć co
      będzie dalej mam cichą nadzieję, że wprzyszłości to się zmieni, ale nie będe
      marudzić. Ponieważ mieliśmy dwie imprezy urodzinowe osobna dla naszych znajomych
      i osobną dla rodziny to przezentów było sporo możne nie były drogie ale niektóre
      nawet mnie zachwyciły: malutki szlafroczek króliczek, wózek dla lalek, lalka,
      pudło klocków, kilka zabawek edukacyjnych, mnóstwo bajek,kilka maskotek,i inne
      drobne rzeczy, mi natomiast najbardziej podobały się kartki urodzinowe jej
      pierwsze smilepozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka