wenus.z.willendorfu 06.02.06, 12:02 że przy temperaturze minus 8 stopni Celsjusza ABSOLUTNIE nie wolno z maluchem wychodzić na spacer. Mam strasznego lenia i szukam wymówki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mooh Re: Proszę mnie przekonać 06.02.06, 12:03 No wiesz, Frutka jest już dużą panną. Co innego taki bąk jak Klusia. Ja tam nie wychodzę, ale Ty może jednak powinnaś )))) Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Mooh, to nie miało być tak! 06.02.06, 12:05 proszę napisać coś innego! Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Proszę mnie przekonać 06.02.06, 12:04 Wenus, pewnie,ze nie mozna. Rece Ci do wozka przymarzna, Frutka sie zrobi cala czerwona. Co innego, gdyby sie zrobilo minus 10. Wtedy juz mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Proszę mnie przekonać 06.02.06, 12:06 oj Wenus na pewno jest wiatr, czyli czynnik chłodzący i temperatura odczuwalna to na pewno -12, chcesz Frutkę odmrozić ?? Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Proszę mnie przekonać 06.02.06, 12:06 Pam, chyba się zastouję do Twojej rady i faktycznie dzisiaj nie wyjdę Jeszcze mi się dziecko spoci... Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Proszę mnie przekonać 06.02.06, 12:09 No dokładnie tak, jak mowisz. Po co dzieciaka przegrzewac. A co do Mooh, to uwazam, ze to co napisala, bylo zupełnie nie na miejscu, zupełnie.To ma byc kolezanka? Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Proszę mnie przekonać 06.02.06, 12:10 oj Wenus ciężko było Ciebie przekonać, ale na szczęście pojęłaś wagę problemu ;- )) Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Proszę mnie przekonać 06.02.06, 12:12 ufff, ale sie namęczyłysmy i ( mimo dywersji PEWNEJ kolezanki)sie udało! Odpowiedz Link Zgłoś
mooh A może jednak powinna wyjść z Frutką :)))))))))))) 06.02.06, 12:15 Bo w sumie -8 to nie tak bardzo zimno... Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: A może jednak powinna wyjść z Frutką :))))))) 06.02.06, 12:15 no patrz Pam PEWNA koleżanka chce nam szyki pokrzyżować... Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Re: Proszę mnie przekonać 06.02.06, 12:15 Chcesz, żeby Wam gałki pozamarzały? Na prawdę tego chcesz? To proszę śmiało, wal z dzieckiem na Syberię, ale już, nie zapomnij wcześniej umyć głowy! i żadnych kremów ochronnych Boże broń... w Taki skwar? )) Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Xemm i Pam- dziękuję za dobre rady 06.02.06, 12:15 prosto z serca. Zastosuję się z przyjemnością! Ale Mooh.... Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Czy chciałabyś 06.02.06, 12:17 żebym Ci jeszcze w jakiejś sprawie poradziła? Bardzo lubię mądrze radzić ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Mooh, radzić to mozesz na Niemowlaku 06.02.06, 12:19 skoro tak kiepsko to robisz! Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: Mooh, radzić to mozesz na Niemowlaku 06.02.06, 12:20 No dobra. To idę sobie. Może tam mnie docenią. Odpowiedz Link Zgłoś
agaszp Re: Proszę mnie przekonać 06.02.06, 12:25 Hurra nie jestem sama A ja jeszcze mam argumenty typu - moje szczescie zasypia właśnie wtedy kiedy już zmarzłam (a marzne b.szybko) i śpi sobie długo i słodko, a kiedy wracam do domu to już tylko w postaci sopelka. Ja wyrodna matka właśnie chciałam zapytać czy jest więcej takich egzemplarzy jak ja i proszę. No ale kiedy patrzę za okno i widzę to słoneczko galopują wyrzuty sumienia żeby mnie dobić a. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: Proszę mnie przekonać 06.02.06, 14:17 A gdzie masz to słońce? Bo u mnie za oknem tylko szr-bure byleco.... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Proszę mnie przekonać 06.02.06, 15:01 u nas np jest slonce ale poza tym zimnica i -10000000 stopni wiec rozumie sie samo przez sie Wenus, ja mysle, ze to w ogole nie ma sie nad czym zastanawiac, tylko puscic Frutce Teletubisie (w koncu ferie sa , no nie?) i siasc na forum)) Na wyrzuty przyjdzie czas jak na dworze bedzie +20 stopni!! Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: Proszę mnie przekonać 06.02.06, 15:06 nie weim jak u was ale u mnie ok 11 rano było - 17 więc nawet mi do głowy nie przyszło żęby zabierać Kubusia ze sobą na zakupy....wenus sprawdź możę ten termometr? niemożliwe żeby u wwas było tak ciepło....... Odpowiedz Link Zgłoś
hipcia5 hm 06.02.06, 19:46 ja tam dzisiaj poszłam z zuźką na spacer o 15.30 było minus10 i spała jak suseł, ale jak sie obudziła jaka głodna była Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka I co w koncu zrobilas? 06.02.06, 21:08 Kogo posluchalas, Wenus? Mam nadzieje,ze nie poszlas. U nas byl mrozik, a moja cora sie wkurzala w wozku,ze jej za cieplo i sie odkrywala i wyciagala gole rece. Wiec i Frutka by sie zgrzała pewnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: I co w koncu zrobilas? 07.02.06, 07:45 Jak to co?! Posłuchałam Twojej mądrej rady i spacer sobie odpuściłam Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: I co w koncu zrobilas? 07.02.06, 10:02 Madra dziewczynka. A dzis ile stopni? Odpowiedz Link Zgłoś