magdalena_dem 08.03.06, 22:05 Spójrzcie tylko na ten obraz www.vide.pl/plakaty/artysci/R-K-174-11309-PL-PL/Gustav-Klimt-Trzy-okresy-ycia-ludzkiego.html przecież to ja z Mikołajkiem!! To utwierdza mnie w przekonaniu o niesamowitości Klimta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renatka_sz Re: Klimt wizjonerem!! 08.03.06, 22:09 eee tam, to raczej ja z Szafka)) Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: Klimt wizjonerem!! 08.03.06, 22:11 Nieeee, to ja w peruce z Zosią w peruce. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_dem Re: Klimt wizjonerem!! 08.03.06, 22:11 www.vide.pl/plakaty/artysci/R-K-174-11551-PL-PL/Gustav-Klimt-Trzy-okresy-ycia-ludzkiego.html ale ta trzecia to na pewno nie jest żadna z nas!! Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: Klimt wizjonerem!! 08.03.06, 22:12 Dziś mam takie nastawienie do samej siebie, że właściwie mogę sie podstawić: to ja. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_dem Re: Klimt wizjonerem!! 08.03.06, 22:14 hmm, a ten brzuszek to po fasolce?? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Klimt wizjonerem!! 08.03.06, 22:15 w sumie ja moge byc, tylko mnien zgarbiona.... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Klimt wizjonerem!! 08.03.06, 22:14 Obejrzalam sobie przy okazji wszystkie zdjecia Mikolajka no i cos w tej wizji Klimta jes,tylko Mikolaj ma krotsze wlosya Ty calkiem podobna! Piekny jest Twoj synek, oczeta ma niesamowite i te pozycje! ta z raczkami pod glowa jest powalajaca, myslalam,ze to jakas Twoja foto-sztuczka!hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_dem Re: Klimt wizjonerem!! 08.03.06, 22:18 Mikołajek się zarumienił od komplementów Misiek od jakiegoś czasu, gdy nachodzi go ochota na spanie zakłada sobie ręce za głowę, wystarczy go włożyć do łóżeczka, dać smokala i rączki od razu wędrują do pozycji startowej. Chłopak beztrosko podchodzi do spania Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Klimt wizjonerem!! 08.03.06, 22:22 Magda, w takim rezie Twoj syn to faktycznie luzak! Bylam przekonana, ze zdjecia z rekami za glowa sa ustawiane Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Klimt wizjonerem!! 08.03.06, 22:22 pelen luz - blues)) a jest naprawde slodki, uroda troszke podobny do Jacha Enji,ze sie tak osmiele porownac, choc oczywiscie kazdy z mezczyzn jest cudowny na swoj wlasny sposob Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_dem Re: Klimt wizjonerem!! 08.03.06, 22:31 Jacha już sobie obejrzałam kiedyś dokładnie, fajny z niego gość, a te włosy!!! pewnie teraz ma już do pasa Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Klimt wizjonerem!! 08.03.06, 22:37 nieee, widze go co sobote na basenie.Ma gustownego meskiego jezyka Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_dem Re: Klimt wizjonerem!! 08.03.06, 22:42 wychodzi, że dawno nie zaglądałam do Jachowych fotek, aż zaraz poszukam i sobie go obejrzę Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_dem Re: Klimt wizjonerem!! 08.03.06, 22:49 no i zajrzałam i zobaczyłam najświeższe fotki z października, Enja ostrożnie dawkuje nam Jacha rzeczywiście jak tak patrzę na Jacha to widzę co nieco z Mikołajka Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Klimt wizjonerem!! 08.03.06, 22:52 hehehe, z tego co wiem , to raczej Jachu ostroznie dawkuje neta Enji)) Cos sie ostatnio kolezanka skarzyla, ze Jachu nie pozwala jej sie zblizyc do kompa i kaze jej siedziec z nim (to znaczy z Jachem of course) non stop na podlodze)) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_dem Re: Klimt wizjonerem!! 08.03.06, 22:57 To nasze dni przy necie też mogą być już policzone!! Mikołaj już mi coś zaczyna postękiwać tonem nie znoszącym sprzeciwu, to może teraz powinnyśmy siedzieć na maksa? Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Klimt wizjonerem!! 08.03.06, 23:04 Szafka tez czasem robi Wiolkowe straszne oko)) Trzeba korzystac, poki spia. Bo chyba Mikolajek spi? Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_dem Re: Klimt wizjonerem!! 08.03.06, 23:08 tak, na szczęście pomimo zębopójścia nie ma problemów ze spaniem, no i nie przeszkadza mu nawet moje klikanie w klawiaturę (tak to jest jak się ma jeden pokój) Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Klimt wizjonerem!! 08.03.06, 23:13 No fakt, z jednym pokojem to troche ciasno... My na szczescie mamy dwie sypialnie na gorze, a komputer jest w living - roomie na dole (standardowe mieszkanie w Irlandii), wiec Szafka na szczescie nie slyszy klikania. Ale za to w dzien bardzo sie musze pilnowac, zeby go nie zdenerwowac zbyt dlugim siedzeniem przy kompie. Lepiej nie przeginac, jeszcze szlaban da albo cos... Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_dem Re: Klimt wizjonerem!! 08.03.06, 23:18 Dwie sypialnie!!! i to jeszcze na górze!!! Aż się rozmarzyłam... Ja na górze mam babcię, która lubi wzdychać ok godziny 22 i śpiewa przed spuszczeniem wody w kibelku. Co do siedzenia przy kompie, to jakiś czas temu kupiłam zabawkę (made in china) na przyssawce, jak się ją postawi przed kompem, to Misiek ma zabawę a ja mogę trochę poklikać Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: Klimt wizjonerem!! 08.03.06, 23:26 Szafka sie nie daje nabrac na zabawki Nawet zabawkowa komorke olewa, bawi sie moja stara. A najlepsze sa oczywiscie dzialajace piloty, ktorych nie wolno mu dotykac (za bardzo sie slini, co mogloby nieodwracalnie je uszkodzic) i on o tym doskonale wie, ale ciagle probuje capnac jakis ze stolu... Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_dem pora spać 08.03.06, 23:24 kurcze, już trochę późno się zrobiło, lecę myju myju i spatku, spokojnej nocy!! Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: pora spać 08.03.06, 23:27 u nas co prawda o godzine wczesniej niz w Polsce, ale tez mi sie juz oczy kleja. Dobrounoc)) Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka a Kandinsky??? 09.03.06, 08:37 To dopiero wizjoner! O proszę - śliniak Marysiowy po posiłku: www.vide.pl/plakaty/artysci/R-K-200-12235-PL-PL/Wassily-Kandinsky-R-owy-akcent-1926.html Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_dem Re: a Kandinsky??? 09.03.06, 08:40 niezłe! na Twoim miejscu nie prała bym tych śliniaków Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Re: a Kandinsky??? 09.03.06, 08:51 wiem wiem, zbiję na tym majątek. Jeden już ma takie fajne czarne kółka na stałe wpisane za pomocą hemoferu Odpowiedz Link Zgłoś