Dodaj do ulubionych

Klimt wizjonerem!!

08.03.06, 22:05
Spójrzcie tylko na ten obraz
www.vide.pl/plakaty/artysci/R-K-174-11309-PL-PL/Gustav-Klimt-Trzy-okresy-ycia-ludzkiego.html
przecież to ja z Mikołajkiem!!
To utwierdza mnie w przekonaniu o niesamowitości Klimta wink
Obserwuj wątek
    • renatka_sz Re: Klimt wizjonerem!! 08.03.06, 22:09
      eee tam, to raczej ja z Szafkasmile))
      • mooh Re: Klimt wizjonerem!! 08.03.06, 22:11
        Nieeee, to ja w peruce z Zosią w peruce.
      • magdalena_dem Re: Klimt wizjonerem!! 08.03.06, 22:11
        www.vide.pl/plakaty/artysci/R-K-174-11551-PL-PL/Gustav-Klimt-Trzy-okresy-ycia-ludzkiego.html
        ale ta trzecia to na pewno nie jest żadna z nas!! wink
        • mooh Re: Klimt wizjonerem!! 08.03.06, 22:12
          Dziś mam takie nastawienie do samej siebie, że właściwie mogę sie podstawić: to
          ja.
          • magdalena_dem Re: Klimt wizjonerem!! 08.03.06, 22:14
            hmm, a ten brzuszek to po fasolce?? wink
            • mooh Re: Klimt wizjonerem!! 08.03.06, 22:15
              Nie, po Zosi smile
        • mmala6 Re: Klimt wizjonerem!! 08.03.06, 22:15
          w sumie ja moge byc, tylko mnien zgarbiona....wink
    • mmala6 Re: Klimt wizjonerem!! 08.03.06, 22:14
      Obejrzalam sobie przy okazji wszystkie zdjecia Mikolajka no i cos w tej wizji
      Klimta jes,tylko Mikolaj ma krotsze wlosywinka Ty calkiem podobna!
      Piekny jest Twoj synek, oczeta ma niesamowite i te pozycje! ta z raczkami pod
      glowa jest powalajaca, myslalam,ze to jakas Twoja foto-sztuczka!hehe.
      • magdalena_dem Re: Klimt wizjonerem!! 08.03.06, 22:18
        Mikołajek się zarumienił od komplementów winkMisiek od jakiegoś czasu, gdy
        nachodzi go ochota na spanie zakłada sobie ręce za głowę, wystarczy go włożyć do
        łóżeczka, dać smokala i rączki od razu wędrują do pozycji startowej. Chłopak
        beztrosko podchodzi do spania wink
        • renatka_sz Re: Klimt wizjonerem!! 08.03.06, 22:22
          Magda, w takim rezie Twoj syn to faktycznie luzak! Bylam przekonana, ze zdjecia
          z rekami za glowa sa ustawianesmile
        • mmala6 Re: Klimt wizjonerem!! 08.03.06, 22:22
          pelen luz - bluessmile))
          a jest naprawde slodki, uroda troszke podobny do Jacha Enji,ze sie tak osmiele
          porownac, choc oczywiscie kazdy z mezczyzn jest cudowny na swoj wlasny sposobsmile
          • magdalena_dem Re: Klimt wizjonerem!! 08.03.06, 22:31
            Jacha już sobie obejrzałam kiedyś dokładnie, fajny z niego gość, a te włosy!!!
            pewnie teraz ma już do pasa wink
            • mmala6 Re: Klimt wizjonerem!! 08.03.06, 22:37
              nieee, widze go co sobote na basenie.Ma gustownego meskiego jezykasmile
              • magdalena_dem Re: Klimt wizjonerem!! 08.03.06, 22:42
                wychodzi, że dawno nie zaglądałam do Jachowych fotek, aż zaraz poszukam i sobie
                go obejrzę wink
                • magdalena_dem Re: Klimt wizjonerem!! 08.03.06, 22:49
                  no i zajrzałam i zobaczyłam najświeższe fotki z października, Enja ostrożnie
                  dawkuje nam Jacha smile rzeczywiście jak tak patrzę na Jacha to widzę co nieco z
                  Mikołajka
                  • renatka_sz Re: Klimt wizjonerem!! 08.03.06, 22:52
                    hehehe, z tego co wiem , to raczej Jachu ostroznie dawkuje neta Enjismile)) Cos sie
                    ostatnio kolezanka skarzyla, ze Jachu nie pozwala jej sie zblizyc do kompa i
                    kaze jej siedziec z nim (to znaczy z Jachem of course) non stop na podlodzesmile))
                    • magdalena_dem Re: Klimt wizjonerem!! 08.03.06, 22:57
                      To nasze dni przy necie też mogą być już policzone!! Mikołaj już mi coś zaczyna
                      postękiwać tonem nie znoszącym sprzeciwu, to może teraz powinnyśmy siedzieć na
                      maksa?
                      • renatka_sz Re: Klimt wizjonerem!! 08.03.06, 23:04
                        Szafka tez czasem robi Wiolkowe straszne okosmile)) Trzeba korzystac, poki spia. Bo
                        chyba Mikolajek spi?
                        • magdalena_dem Re: Klimt wizjonerem!! 08.03.06, 23:08
                          tak, na szczęście pomimo zębopójścia nie ma problemów ze spaniem, no i nie
                          przeszkadza mu nawet moje klikanie w klawiaturę (tak to jest jak się ma jeden pokój)
                          • renatka_sz Re: Klimt wizjonerem!! 08.03.06, 23:13
                            No fakt, z jednym pokojem to troche ciasno... My na szczescie mamy dwie
                            sypialnie na gorze, a komputer jest w living - roomie na dole (standardowe
                            mieszkanie w Irlandii), wiec Szafka na szczescie nie slyszy klikania. Ale za to
                            w dzien bardzo sie musze pilnowac, zeby go nie zdenerwowac zbyt dlugim
                            siedzeniem przy kompie. Lepiej nie przeginac, jeszcze szlaban da albo cossmile...
                            • magdalena_dem Re: Klimt wizjonerem!! 08.03.06, 23:18
                              Dwie sypialnie!!! i to jeszcze na górze!!! Aż się rozmarzyłam... Ja na górze mam
                              babcię, która lubi wzdychać ok godziny 22 i śpiewa przed spuszczeniem wody w
                              kibelku. Co do siedzenia przy kompie, to jakiś czas temu kupiłam zabawkę (made
                              in china) na przyssawce, jak się ją postawi przed kompem, to Misiek ma zabawę a
                              ja mogę trochę poklikać wink
                              • renatka_sz Re: Klimt wizjonerem!! 08.03.06, 23:26
                                Szafka sie nie daje nabrac na zabawkismile Nawet zabawkowa komorke olewa, bawi sie
                                moja stara. A najlepsze sa oczywiscie dzialajace piloty, ktorych nie wolno mu
                                dotykac (za bardzo sie slini, co mogloby nieodwracalnie je uszkodzic) i on o tym
                                doskonale wie, ale ciagle probuje capnac jakis ze stolu...
                            • magdalena_dem pora spać 08.03.06, 23:24
                              kurcze, już trochę późno się zrobiło, lecę myju myju i spatku, spokojnej nocy!!
                              • renatka_sz Re: pora spać 08.03.06, 23:27
                                u nas co prawda o godzine wczesniej niz w Polsce, ale tez mi sie juz oczy kleja.
                                Dobrounocsmile))
    • z1mka a Kandinsky??? 09.03.06, 08:37
      To dopiero wizjoner! O proszę - śliniak Marysiowy po posiłku:

www.vide.pl/plakaty/artysci/R-K-200-12235-PL-PL/Wassily-Kandinsky-R-owy-akcent-1926.html
      • magdalena_dem Re: a Kandinsky??? 09.03.06, 08:40
        niezłe! na Twoim miejscu nie prała bym tych śliniaków wink
        • z1mka Re: a Kandinsky??? 09.03.06, 08:51
          wiem wiem, zbiję na tym majątek.
          Jeden już ma takie fajne czarne kółka na stałe wpisane za pomocą hemoferu wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka