wenus.z.willendorfu 26.03.06, 08:38 Koleżanki się za bardzo rozleniwiły w niedzielny poranek! Wstawać i na forum! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izka_74 Re: Pobudka! 26.03.06, 09:45 A kto niby jeszcze śpi Już od 6-tej walczymy. Choć aktualnie zasnęliśmy na poranną drzemkę. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Pobudka! 26.03.06, 09:59 Wenus, a gdzieś Ty bywała tyle czasu? co to za tajemnicze szkolenia były?! Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Wiolka 26.03.06, 19:49 tajemnicze szkolenia miały nazwę "Miejsca pracy w sektorze kultury" i w sumie trwały pięć dni w dwóch ratach, a poza tym miałam masę różnych rzeczy do załatwiania, np. dentystę (brrr), dwie rozmnowy o pracę i inne takie atrakcje Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Wiolka 27.03.06, 11:01 i jak poszły rozmowy? mam nadzieję, że nie pójdziesz do pracy, w której nie bedzie dostępu do kompa i forum?! Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Wiolka 27.03.06, 13:52 jasne, że nie! w każdym cv i liście motywacyjnym mam wypisane wielkimi wołami: z góry dziękuję za pracę bez dostępu do forum! Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Pobudka! 26.03.06, 09:59 Ja ju nie śpię Część męska rodziny jeszcze TAK! Mmala w jakiej kondycji dzisiaj jest Matuś?? Pam jak po imprezce?? Czekamy na wieści Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Po imprezie 26.03.06, 11:08 Bylo niesamowicie. Chrzestni Malgosi przygotowali cały program artystyczny. Grali na gitarze, spiewali piosenki, ktore dla niej napisali i robili przedstawienie kukiełkowe. I wreczali jej ogromne papierowe kwiatki, z jej zdjeciami. I jeszcze upiekli tort, wiec miala dwa. Malgol taki byl zaaferowany przedstawieniem, ze te 20 min strasznie go zmeczylo, myslalam nawet, ze zaraz zasnie ze zmeczenia i nadmiaru wrazen, ale nie, odpoczela i potem sie do wieczora bawila. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Pobudka! 26.03.06, 12:04 kto spal ten spal!hehehe. Xemm, dziekuje, znacznie lepiej.Narazie.Ma stan podgoraczkawy ale szaleje jakby nigdy nic sie nie dzialo. A nocy nie bede nawet mowic.....zasnal w wielkich bojach po 2-giej, obudzil sie o 4tej z mega goraczka, dostal syropek, zasnal po pol godzinie, obudzil sie o 7mej z lekka goraczka, POZARL butelke i spal do 9tej, kiedy to obudzil sie znowu z goraczka.O 10tej dostal syropek i poki co jest ok ale cos mi sie zdaje, ze po popoludniowej drzemce znowu bedzie mial goraczke.Bo syropek dziala wg instrukcji 6h i Mateusz po 5tej h juz zaczyna miec goraczke. Aha, i jeszcze go kapalismy o polnocy..... Odpowiedz Link Zgłoś
dusiek7 Re: Pobudka! 26.03.06, 13:21 dzień dobry! a co to dzisiaj kawy nie będzie? ;D Odpowiedz Link Zgłoś