kubona 30.03.06, 00:14 że wkleiłam zdjęcia do galerii, będzie można je zobaczyć jak moderator zaakceptuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubona Re: nieśmiało anonsuję.... 30.03.06, 00:19 i chciałam się też nieśmiało pochwalić, że ........wstajemy z Kubusiem ok godziny 10, odkąd przsestawiono czas..... tylko nie bądźcie mocno złe, on zasypia o 21:30/..... Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: nieśmiało anonsuję.... 30.03.06, 07:46 Kubona, Frutka też idzie spać ok. 21.30, a wstaje o 6.30 (po zmianie czasu). Czy to jet sprawiedliwe??!! Zaraz lecę do galerii obejrzeć fotki. Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Re: nieśmiało anonsuję.... 30.03.06, 09:00 nie ma sprawiedliwosci to fakt. Maryś chodzi spać o 21, wstaje o 5.30. Ale radośnie! A ostatnio jest jeszcze gorzej. Pada około 17, czyli wtedy, kiedy mógłby się z nią tatuś pobawić... przesypia gładko czas zabawy z tatą do godziny 22 i dochodzi do wniosku, że można się bawić w nocy, równie dobrze jak w dzień, oczywiście z mamą, bo tata musi wyspać się do pracy (( Potem jak zaśnie to śpi jak zając i... żegnaj nocy... Nie narzekam, ona nie płacze, nie marudzi, nie wyje, po prostu chce się bawić może ją nauczę korzystać z forum, bdzie sobie pisywała po nocach)) Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: nieśmiało anonsuję.... 30.03.06, 11:30 eee, napalilam sie, a tu jeszcze nic ni ma)) Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: nieśmiało anonsuję.... 30.03.06, 11:50 moderator zaspał? czyzby miała lepiej od nas? Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_sz Re: nieśmiało anonsuję.... 30.03.06, 13:06 Kubona, obejrzalam sobie zdjecia Kubusia - roczniaka i moja pierwsza mysl: Kurcze, jaki on jest duzy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Kubona!!! 30.03.06, 13:18 z tą "zabawką" to lekkie przegięcie, nie sądzisz Opiekę społeczną naślę jak nic)) A może jeszcze wmawiacie biednemu Kubusiowi, że to ORGANKI Tak jak chciał robić mój mąż: będziemy jej dawać żyletkę i mówić że to organki Odpowiedz Link Zgłoś
izka_74 Poważny chłopak 30.03.06, 13:25 z niego rośnie I jaki do pomocy chętny - mamie chlebki przyniesie, tatusiowi piłę Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: Poważny chłopak 30.03.06, 16:05 no przeiez mówiłam że przegięli z tą zabawką ja czasem biorę kubusiowi jakis mały samochodzik jak idziemy gdzieś gdzie nie ma dzieci. jeśli są, nie biorę żądnych zabawek...... no ale ten policyjny to już jego własny, zakupiony przez tatusia włąsnie na nim siedzi i grzebie w kartyonie z azbawkami. no i ostatnio je tylko na nim..... Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Re: Poważny chłopak 30.03.06, 16:10 ale ja mówię o tej zabawce znanej dziecięcej firmy HUSQVARNA Odpowiedz Link Zgłoś
z1mka Re: Poważny chłopak 30.03.06, 16:11 za szybko mi się wysłało chciałam dołączyć emotikonkę Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: Poważny chłopak 30.03.06, 16:59 a o tym mówisz))) trochę czasu minie zanim rozbierze ją na części, nieprawdaż????? czego się nie robi dla dziecka...on tak bardzo chciał))) Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Poważny chłopak 30.03.06, 18:37 Nie, Kubona, ja nie wierze, ze Kuba jest tylko o 3 dni od Malgoli starszy. To jest po prostu niemozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
kubona Re: Poważny chłopak 30.03.06, 18:59 zrobic Ci zdjęcie aktu urodzenia? tam widnieje jak byk - 22 marca 2005 roku. a może lepiej wyślę Ci zdjęcia mariusza rodziny - on jest najmnijeszy..... Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: nieśmiało anonsuję.... 30.03.06, 20:09 Ależ z niego duży obywatel ) No i ma super brykę policyjną, w koncu nie może być inaczej, "posiadanie" takiego taty zobowiązuje ))) Odpowiedz Link Zgłoś