tropikalna 04.04.06, 11:35 Twojego koloru włosów... uroda.onet.pl/1,makijaz.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pampeliszka Re: Pampeliszko-popróbuj...choć nie ma tam do koń 04.04.06, 12:04 dzieki, ale fajne... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek11 Re: Pampeliszko-popróbuj...choć nie ma tam do koń 04.04.06, 12:19 Polecam też tego linka: www.zepter.com/vmakeup/index.php?lang=pl jest trochę więcej opcji kolorów włosów, dobrej zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Pampeliszko-popróbuj...choć nie ma tam do koń 04.04.06, 12:47 a jak tak na szybko widze: jezeli chodzi o ubior to kolory mocne konkretne- czerwony (bardziej malinowy niz ceglasty), czarny, braz gorzkiej czekolady, granatowy, oberzyna-przy twrazy czyli np bluzki, koszulki, sweterki etc, dol moze byc inny rzecz jasna, byle pasowalo.Jak sie opalisz, albo troche przypudrujesz (choc byc moze nie jestes wcale blada, osadz sama) to pudrowy roz, zlamany blekit, niebieski (masz niebieskie oczy czy zielone?), bialy.Przy takich kolorach blada cera wyglada jeszcze bardziej blado, dlatego sa to fajne kolorki na lato jak sie buzia osmaga sloncemMozesz sprobowac z zielonym, jak lubisz, teraz jest bardzo modny, do tego np czekoladowa spodnica albo spodnie.Do czekolodwego dolu ladnie tez wyglada ten pudrowy roz czy blekit. Makijaz -jakie masz te oczy??oko kredka szara, sliwkowa, czarna (ale to wieczorem)moze ciemnozielona?szaro-niebieska?Tusz only czarny. Na pomadkach sie nie znam, bo ja cale zycie jakies bezbarwne albo w kolorze ust nosze. Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Pampeliszko-popróbuj...choć nie ma tam do koń 04.04.06, 12:55 dzieki a oczy mam niebieskie Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Pampeliszko-popróbuj...choć nie ma tam do koń 04.04.06, 17:24 Pam, na usta proponuje błyszczyk (ja bardzo lubię Inglot, śmiesznie tanie i o niebo lepsze, dla mnie, od np. loreal'a) - absolutny hit! nigdy nie lubiłam pomadek, stosowałam jedynie te odżywcze Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Re: Pampeliszko-popróbuj...choć nie ma tam do koń 04.04.06, 17:36 Inglot jest super! Kupuję pasjami ich cienie, błyszczyk (cappucino - b. fajny kolor - polecam), puder złocisty. Nie polecam jedynie tuszów do rzęs - o dziwo, bardzo ładnie malują, natomiast mi podrażniły oczy, co jest o tyle dziwne, że ja w ogóle jestem niewrażliwa na "czynniki zewnętrzne", mogłabym sobie za przeproszeniem g... twarz posmarować i nic by mi nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Pampeliszko-popróbuj...choć nie ma tam do koń 04.04.06, 17:37 wiesz z tym na g to nigdy nic nie wiadomo, na ten przykład błoto niby służy cerze, to kto wie co będzie za kilka lat odkryciem? Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Re: Pampeliszko-popróbuj...choć nie ma tam do koń 04.04.06, 17:49 Słusznie, Wiolka, nie mówi się hop! Ale jak mi każą słoniowym (lub kangurzym, kto wie?) łajnem ryja smarować (milion dolarów słoiczek, zbierane tyko po zachodzie słońca, w czasie przypływu, w ostatniej kwadrze księżyca) to chyba jednak z Nivejką się przeproszę. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Pampeliszko-popróbuj...choć nie ma tam do koń 04.04.06, 18:04 nie zapominaj, ze najdroższe będą te z południowego stoku! ja wezme tanioche, zadowole sie psim, zwłaszcza, ze mam na stanie producenta Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Pampeliszko-popróbuj...choć nie ma tam do koń 04.04.06, 16:00 Pam, widzialam nowe fotki, no i teraz te wlosy maja inny kolor niz poprzednio.Taki bardziej brazowy....ja juz nie wiem jakie one sa naprawde.Na nastepnym zdjeciu bedziesz blondynka! Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Pam 04.04.06, 18:01 wlasnie ogladnelam sobie Twoje nowe zdjecia na naszej wspolnej skrzynce super masz ta fryzurke! i bardzo fajnie wygladasz!!! co to bylo za marudzenie na watku po przyjsciu od fryzjera??? mowie zupelnie powaznie - przefajnie wygladasz ja mam duzo krotsze wlosy i duzo bardziej rude... a Ty masz ladne, puszyste, ech, tez bym takie chciala, moje to straszne "klapciuchy", prawie do niczego sie nie nadaja... `````````````````` kurczak: 03.03.05 Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Pam 04.04.06, 18:32 e tam, nie dam, nie mam nic "wyjsciowego"... ... ja w ogole niewyjsciowa jestem ... a Waszych zdjec tez nie mam... `````````````````` kurczak: 03.03.05 Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Pam 04.04.06, 18:35 ależ droga Kuro, drogą wymiany kulturalnej mogę Ci dostarczyc dowolną ilość zdjeć, poza tym wystarczy zerknąć na wizytówkę, której Ty nie posiadasz, tak na marginesie, kurczę pieczone! Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Wiolkaaaaaa!!!!! 04.04.06, 18:40 Wiolka! Dopiero teraz obejrzałam sobie wizytówkę Twą. I co widzę? Paragraf 22 i Na co dybie w wielorybie!!!! Aaaaaa!!! Kocham, uwielbiam!!! Oba!!! - Ten o gąsce Balbince? - Ależ wodzu, co wódz! Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Wiolkaaaaaa!!!!! 04.04.06, 18:44 A to ja przepraszam... Ide sobie obejrzec Twoja wizytowke ponownie. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Wiolkaaaaaa!!!!! 04.04.06, 18:44 bo ja jestem hi, hi, hiena! a "sceny" czytałaś? to jest też niezy hard core Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Wiolkaaaaaa!!!!! 04.04.06, 18:46 jakie "sceny"? ja czytalam Antresolke i Na co dybie i Podroz smokiem Diplodokiem. I tyle chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Wiolkaaaaaa!!!!! 04.04.06, 18:48 i wystarczy, a sceny są Pani Beaty Krupskiej, taka bajka, tyle że bardziej dla dużych Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Wiolkaaaaaa!!!!! 04.04.06, 18:50 o, to nie słyszałam, musze poszukac w takim razie Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Pam 04.04.06, 18:51 no sory Wiolka, ale w tej Twojej wizytowce zadnego zdjecia nie widze... `````````````````` kurczak: 03.03.05 Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: KURA 04.04.06, 19:03 już jest, bo zmieniałam i musieli mi dopasować! Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: KURA 04.04.06, 19:06 no tak, Wiolka, takie zdjecie to moze byc KAZDEGO... `````````````````` kurczak: 03.03.05 Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: KURA 04.04.06, 19:09 niby tak, ale jest MOJE!!! poza tym ono jest z Egiptu, a to już uszczupla pulę podejrzanych Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Kura, 04.04.06, 18:36 nie badz żyła. Dziewczyny maja setki dobrych pomyslow i rad, to co sie maja zmarnowac... Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: heloł Pam 04.04.06, 18:43 Juz nie moge tego wtorku. Tatula ni ma w domu od 7.30 do 20.30, a Malgol marudzi.Teraz sie zajęła zakazaną szuflada tatula, a mnie sie nie chce protestowac.Tak jak mowilas, przychodzi taki moment, ze nawet wyjadanie resztek z kosza nie jest zakazane. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: heloł Pam 04.04.06, 18:46 wyjadanie resztek jest bardzo konstruktywne, dziecko sie uczy jak nie zginąć z głodu w tej miejskiej dżungli, wszak niegdy nie wiadomo jak skonczy, a ja wiecznie żyć nie będę, zwłaszcza przy niej! jak znalazł za pare lat o ile sie do nauki nie weźmie Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: heloł Pam 04.04.06, 18:47 no cos Ty, Twoja juz wyswatana, to jej nic nie grozi przy Maluniu Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: heloł Pam 04.04.06, 18:49 taa, będą po śmietnikach warszawskich latać, tam dopiero jest dżungla! Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: heloł Pam 04.04.06, 18:51 a nie miałyscie w planach ich wyslac do Irlandii przypadkiem? musisz zapytac Renatki, albo lepiej Szafki, bo to on powinien byc teraz zainteresowany, jak tam u nich jest ze smietnikami Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: heloł Pam 04.04.06, 18:57 do Irlandii za blisko, do Nowej Zelandii planujemy - najdalej od Polski Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Kura, 04.04.06, 18:42 pampeliszka napisała: > nie badz żyła. Dziewczyny maja setki dobrych pomyslow i rad, to co sie maja > zmarnowac... rad jak ze mnie zrobic "wyjsciowke", he?... ... Ty sie nie musisz martwic, to Ci dobrze mowic... `````````````````` kurczak: 03.03.05 Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Kura, 04.04.06, 18:45 hehe, kazały mi sie malowac, to sie maluje - i od razu mi lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Kura, 04.04.06, 18:47 ja tam na wychodne też se lubie machnąć rzęsy, od razu człowiek inteligentniej wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Kura, 04.04.06, 18:54 ja tez sobie czasem oko strzele, ale inteligentniej od tego nie wygladam... ... chyba, ze inteligetniej inaczej... ... a moze mi wtedy Twoje slynne "straszne oko" wychodzi i to dlatego??? `````````````````` kurczak: 03.03.05 Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Kura, 04.04.06, 18:52 ja sie nie lubie malowac, bo potem sie trzeba UMYC, a to dopiero jest tragedia... `````````````````` kurczak: 03.03.05 Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Kura, 04.04.06, 18:56 e, tam, dobrym mleczkiem błyskawicznie schodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Kura, 04.04.06, 18:58 no ja wiem, ale ile to czasu zmarnowanego... mleczko, tonik, krem... ... a przeciez w tym czasie mozna poczytac `````````````````` kurczak: 03.03.05 Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Kura, 04.04.06, 18:58 znaczy brudasek taki? widze, ze z moim mężem byś sie dogadała, on sie wprawdzie nie maluje, ale myć też mu sie czasami nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Kura, 04.04.06, 19:01 z moim tez... Kura, ja mam mleczko i tonik w jednym z YR, zmywac woda nie trzeba i smarowac sie tez nie, bo jest lekko tlusty, polecam ja co prawda zmywam, a potem sie kremuje, ale to tylko dlatego, ze tesciowa mi ciagle daje jakies kremy i musze to zuzywac Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Kura, 04.04.06, 19:03 ja nienawidze ze szczerego serca mleczek, musze umyć twarz mydłem i koniec, inaczej mam wrażenie, ze jestem brudna i sie lepię Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Kura, 04.04.06, 19:08 ja w ogole nienawidze tych wszystkich smarowidel, wcieraczy, balsamiaczy... no naprawde szkoda mi czasu jedyne, na co czasem sie zbiore w sobie, to jakis krem na biust, bo po ciazach mam fatalny (( no i krem na twarz i pod oczy o wiekszej ilosci nie ma mowy, nieznosze... `````````````````` kurczak: 03.03.05 Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Kura, 04.04.06, 19:10 ja muszę tonik, krem pod oczy i na twarz, biust z racji zaniku odpada Odpowiedz Link Zgłoś
pampeliszka Re: Kura, 04.04.06, 19:18 a ja sie cala balsamuje, bo inaczej sie musze drapac, bo mnie wysusza ta wstretna woda (wiecej czasu zajmuej drapanie niz balsamienie) Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Kura, 04.04.06, 19:23 jej, Wiolka, podziele sie z Toba z rozkosza!!! `````````````````` kurczak: 03.03.05 Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Kura, 04.04.06, 19:25 biorę! mój małżonek już ubolewa, że wraz ze zmniejszaniem Kaśce racji żywnościowych, mam coraz mniejszy biust, czyli wraca do płaskiego Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Kura, 04.04.06, 19:27 a ile chcesz? ja mam miseczke... E albo F, zalezy od fasonu, pewnie ze dwie C by sie uzbieraly... chcesz? `````````````````` kurczak: 03.03.05 Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Kura, 04.04.06, 19:30 jasne, tym bardziej, ze u mnie to nawet na A sie nie nazbiera w naturalnym stanie! a swoja drogą, jak za mną latał gnojek jeden, to mu się niby podobało tak jak jest, a teraz proszę! wyszło szydło z worka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Re: Kura, 04.04.06, 19:30 Rany boskie, ja jak pierś wypnę do przodu to B się ledwo uzbiera. A i tak mam trochę większe niż przed ciążą. Ja też chcę takie cycki mieć! Odpowiedz Link Zgłoś
wiolkak Re: Kura, 04.04.06, 19:34 widzisz, to i tak masz lepiej, ja to mam jakby ktoś napluł dwa razy na deskę i do tego krzywo, cytując mojego kochanego męża a Kura to mi się jakoś kojarzyła ze strasznie eteryczną istotą, wiotką i bez biustu Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Kura, 04.04.06, 19:45 wiolkak napisała: > a Kura to mi się jakoś kojarzyła ze strasznie eteryczną istotą, wiotką i bez > biustu hehehe... dobrze zwodze przez neta, he? ani wiotka ani eteryczna i z biustem 3 pudla Wilka stawiasz mi szampana (podziele sie z Toba i innymi `````````````````` kurczak: 03.03.05 Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Kura, 04.04.06, 19:37 nie, nie chcesz, zapewniam Cie za duze ja bym sobie chetnie zrobila pomniejszenie i plastyke piersi, gdyby mi nie bylo szkoda kasy i gdybym sie nie bala powiklan... C jest fajne, E lub F juz nie i baaaaardzo trudno kupic ladny stanik, a seksowny to juz prawie niemozliwe... `````````````````` kurczak: 03.03.05 Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Kura, 04.04.06, 20:09 Kangur, skoro Kura dzieli się z Wiolką biustem, to ja mogę z tobą. Mam D w porywach do E Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Re: Kura, 04.04.06, 20:22 Poproszę. Tylko nie wiem czym ewentualnie mogłabym się zrewanżować. Włosy długie mam, ale Ty chyba jesteś i tak zwolenniczką krótkich? Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Kura, 04.04.06, 20:28 jak tak grzecznie prosisz, to masz Może oddać Ci też trochę kilogramów? Odpowiedz Link Zgłoś
kangur4 Re: Kura, 04.04.06, 20:31 Wiesz, niechętnie. Trochę udało mi się schudnąć ostatnio, teraz zbieram się od miesiąca co wieczór do robienia brzuszków i kręcenia hula-hopem, bo juz mnie kregosłup boli od tego wciągania brzucha. Odpowiedz Link Zgłoś