tata_olka 08.04.06, 13:25 ha, jak łatwo tu (na NiM) dzisiaj wejść, znów już z pierwszej stony gazety.pl może jakiś toast? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xemm1 Re: pierwsza strona 08.04.06, 13:54 Tato_Olka świetny pomysł ) co masz w barku? Ja to wiem kiedy się pojawić ) Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: Xemm 08.04.06, 22:41 Mooh na razie jesteśmy "w lesie" i w związku z tym miewam "doły"... A weekend majowy (planowana przeprowadzka) dopiero przed nami... Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: pierwsza strona 09.04.06, 13:21 spóźniłam się o dobę na ten toast, ale może jeszcze resztki jakieś dla mnie zostały? Odpowiedz Link Zgłoś
tata_olka Re: pierwsza strona 10.04.06, 21:51 spokojnie, juz trzeci dzień tam wisimy, здоровье, cheers, à votre santé! Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: pierwsza strona 10.04.06, 21:55 Autor by mógł. Ja już przytuptałam z kieliszkiem i się delikatnie podmawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: pierwsza strona 10.04.06, 22:00 ja jestem dosc tepa bo nigdy nie wiem o jakiej 'pierwszej stronie' mowa.Ale napic sie moge nawet mam czym!!!Redsa sacze.... Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Re: pierwsza strona 10.04.06, 22:01 O tę pierwszą stronę www.gazeta.pl/0,0.html Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: pierwsza strona 10.04.06, 22:03 Mmala, zawsze tu się jakis powód do popijania znajdzie. Czy to naprawdę tak istotne która to strona? Czy Autor-Autor wyszedł z imprezy po angielsku? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: pierwsza strona 10.04.06, 22:04 aaaaaa, dzieki ja tam nigdy nie patrze co tam jest tylko na gorze klik na forum i jestem a to zdjecie podwodne to nie z naszej sekty, prawda???? Odpowiedz Link Zgłoś
tata_olka Re: pierwsza strona 10.04.06, 22:05 Teraz polewam francuskie pretekst jak pretekst, ale wino dobre Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: pierwsza strona 10.04.06, 22:10 Tato-Olka z Toba to nigdy nic nie wiadomo, nawet Cie obgadac nie mozna, bo nie wiadomo czy jestes czy nie Ja cos nie bardzo z winami ostatnio, wole piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: pierwsza strona 10.04.06, 22:13 Ja poproszę wino. Lej Tato_Olka! Co prawda ostatnio pite przeze mnie wino "a la teść" zmorzyło mnie w kilka minut, ale może francuskie będzie dla mnie łaskawsze i pozwoli mi chwilę pobuszować w stanie nie wskazującym na wysokie spożycie. Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Tato_Olka 10.04.06, 22:10 To ja poproszę. Widziałam zdjęcia Olka w naszej Galerii. Fajny chłopak. Umie już sam umyć ręce? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Tato_Olka 10.04.06, 22:19 mooh napisała: Umie już sam umyć ręce? Tato_0lka, powiedz, ze nie!!! No chyba sie bardzo nie zdziwie,Olek byl zawsze szybki w te klocki Fotki Olka sa powalajace, ale coz skoro sam Olek jest powalajacyno i ubierany przez samych mistrzow 'hout cuture (czy jak to sie tam pisze) a Paris' (mam nadzieje,ze docenicie moj francuski! ostatnio uzywalam na maturze 12 lat temu!). Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: Tato_Olka 10.04.06, 22:23 Olek NA PEWNO umie sam umyć ręce i na dodatek pewnie nie je już mydła Jako że Mama_Olka sugerowała jakieś przyszłe powiązania matrymonialne pomiędzy Olkiem a Olenką, wchodzę czasem do ThebeściOlkowej galerii na przeszpiegi czy sie tam z kobietami nie pokazuje (a pokazuje się, niestety!). Widziałyście chłopaka w... ulu? Jaki pracowity jest, cała pasiekę pewnie zdążył "obrobić"... I jak kocha przyrodę - mróweczki, muszki... cudny! Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Tato_Olka 10.04.06, 22:24 Duram, az Ci normalnie zazdroszcze takiego ziecia! lepszego bym sobie nie wymarzyla dla swojej przyszlej corki) (Matus jest poza konkrencja) Odpowiedz Link Zgłoś
tata_olka Re: Tato_Olka 10.04.06, 22:29 co do piwa mam też warkę a z plotek, to my mieliśmy alert ciążowy, ale wyszła jedna kreska, więc czekamy dalej tak chciałbym mieć córeczkę ... duram, to że zobaczyłaś Olka w łóżku z inną to nic nie znaczy!!! Olek przepada za Srajdzinką i tez ją razem szpiegujemy Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: Tato_Olka 10.04.06, 22:33 > duram, to że zobaczyłaś Olka w łóżku z inną to nic nie znaczy!!! Ależ naturalnie! Właśnie to kilka dni temu tłumaczyłam Srajdzince: "Córeczko, jeśli zastaniesz kiedykolwiek swojego narzeczonego/męża w łózku z inną to NA PEWNO o niczym nie świadczy poza faktem, że być może razem odbywali popołudniową drzemkę". Tato_Olka, niech się Olek wyszaleje za młodu, żeby mu potem, w statecznym wieku "mężowym" głupoty po głowie nie chodziły. No! Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Duram 10.04.06, 22:37 Jest jeszcze mądrość, którą koniecznie trzeba przekazać córkom: nigdy po podróży nie wracaj do domu wcześniej niezapowiedziana, bo potem być może będziesz się musiała do czegoś ustosunkować. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Tato_Olka 10.04.06, 22:37 Duram, podziwiam Twoja wyrozumialosc.U nas niestety nie ma lekko i mimo calego glebokiego uczucia do, najpierw Glizdeczki (a propos, gdzie jest OWCA????) a potem Frutki, musielismy zerwac( Dziewczeta niestety nie grzeszyly wiernoscia.... Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: Tato_Olka 10.04.06, 22:40 Jak rozumiem chłopak "po przejściach" ma większe prawo folgować swoim hm...zachciankom... niźli mężczyzna, który znalazł tę pierwszą, jedyną i wierną..? A może należy odwrócic kolejność? Czy one nie odeszły z jakiegoś konkretnego powodu, hmmm..? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Tato_Olka 10.04.06, 23:21 w ten sposob zawsze mozna kota ogonem odwrocic i stwierdzic 'ja zdradzilam ale to Ty mnie do tej zdrady popchnoles'.Nie, nie, nie.Moj syn ma to po mnie.Ja zdrady nie wybaczam i nie ma,ze to moja wina. Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: Tato_Olka 10.04.06, 22:30 >dla swojej przyszlej corki) Mmala, Ty się lepiej przyznaj kiedy ta córka na świat przyjdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Tato_Olka 10.04.06, 22:31 jeszcze nie predko, Duram.Spokojnie)Olenka nie musi sie spieszyc Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: Tato_Olka 10.04.06, 22:35 Mmala, Ty nic nie rozumiesz... Ja kiedyś powiję syna równie wspaniałego co Srajdzinka, jeśli Twoja córa upodobni się choć trochę do swojego zdolnego brata... Odpowiedz Link Zgłoś
tata_olka Re: Tato_Olka 10.04.06, 22:38 a jak będzie równie niedostępna i zatopiona w filozoficznych rozważaniach? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Tato_Olka 10.04.06, 22:39 alez czy takie kobiety nie sa nad wyraz pociagajace?? Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: Tato_Olka 10.04.06, 22:42 mmala6 napisała: > alez czy takie kobiety nie sa nad wyraz pociagajace?? Ależ są!! są!! Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Tato_Olka 10.04.06, 22:39 duramgama napisała: > Twoja córa upodobni się choć trochę do swojego zdolnego brata > ... > > Czy Ty aby nie pomyslilas z kims Matusia?? moze z Kuba? )) Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: Tato_Olka 10.04.06, 22:41 Mmala, czy Matka można z kimkolwiek pomylić..? Odpowiedz Link Zgłoś
wenus.z.willendorfu Re: Tato_Olka 11.04.06, 08:13 nawet są podobni pod względem ilości uzębienia: pl.chinabroadcast.cn/mmsource/images/2003/09/29/kongzi.jpg Odpowiedz Link Zgłoś