Dodaj do ulubionych

Dawno tu nie było wątku kawowego...

30.06.06, 07:59
ale już jest smile
Mmala, kawy? Ktoś inny już nie śpi?
Obserwuj wątek
    • pampusia Re: Dawno tu nie było wątku kawowego... 30.06.06, 08:32
      ja chętnie. Od 6.oo jestem już w robocie, za półgodziny mam jakies śmieszne
      wystąpienie, a mnie się nic nie chce. Tzn kawy mi się chce chętnie. dobrze że
      jutro już sobota
    • mamapauli1 Re: Dawno tu nie było wątku kawowego... 30.06.06, 08:33
      Ja już nie śpię od 7. A kawke już mam.
    • izka_74 Re: Dawno tu nie było wątku kawowego... 30.06.06, 08:56
      Poproszę mocną. Pawełciu jakoś ma ciężkie noce ostanio, wierci się, kręci, nie
      wiem czy to te upały czy zęby. Rano ciężko zwlec się z wyrka.
      • mmala6 Re: Dawno tu nie było wątku kawowego... 30.06.06, 08:57
        ja juz po kawie i buleczce slodkiej z rabarbaremsmile
        • izka_74 Re: Dawno tu nie było wątku kawowego... 30.06.06, 09:02
          jak to bułeczce? to bułeczki są mm? wink
          • wenus.z.willendorfu Re: Dawno tu nie było wątku kawowego... 30.06.06, 09:08
            już wam mówiłam, że po powrocie z wakacji przechodzę na dietę kapuścianą?
            • izka_74 Re: Dawno tu nie było wątku kawowego... 30.06.06, 09:16
              będziesz jadła tylko kapustę? np. pierogi z kapustą, schabowy z kapustą,
              kapusta zasmażana, itd.? wink
              • mmala6 Re: Dawno tu nie było wątku kawowego... 30.06.06, 09:25
                Izka, co Ty taka drobiazgowa?wink
                niestety nie jest MM ale ja nie wszystko, niestety, jem MM....sad
                • izka_74 Re: Dawno tu nie było wątku kawowego... 30.06.06, 09:27
                  Ja w ogóle sobie mm odpuściłam, bo lato bez świeżego chleba z masłem i
                  pomidorem traci cały urok smile
              • wenus.z.willendorfu Izka, Ty dziewczyno masz łeb! ;-) n/t 30.06.06, 09:28

• mmala6 Re: Izka, Ty dziewczyno masz łeb! ;-) n/t 30.06.06, 09:31
                  hehe, mnie akurat najbardziej slodyczy brakujewinkchleb z maslem moge jesc od
                  swieta.
                  • sylwiawm Re: Izka, Ty dziewczyno masz łeb! ;-) n/t 30.06.06, 11:01
                    Dołaczam siędo kawy. Dopiero wróciłam z nad jeziora, dlatego mnie z wami nie
                    było. Nie nasiedzę się, bo jadę spowrotem. Szkoda tak pięknej pogody na
                    spędzanie czasu w murach. Nie wiem czy to widziałyście, ale mnie to rewelacja.
                    Dziewczyna z pomysłem hehe
                    f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3168171&start=0
                    • mmala6 Re: Izka, Ty dziewczyno masz łeb! ;-) n/t 30.06.06, 11:15
                      Sylwia, a gdzie Ty masz te piekna pogode???

Swedzaca macica!?!?ludzie kochani, faktycznie trzeba miec fantazje!smile
                      • izka_74 Re: Izka, Ty dziewczyno masz łeb! ;-) n/t 30.06.06, 11:30
                        To nie fantazja tylko niedouczenie. I to się niestety przy naszych rządach
                        będzie pogłąbiać sad
                        • sylwiawm Re: Izka, Ty dziewczyno masz łeb! ;-) n/t 30.06.06, 11:36
                          W lubelskim woj. Byłam na pojezierzu łęczyńsko- włodawskim. Upały i piękna
                          pogoda. Deszcz padał tylko chwilkę i potem juyż tylko słońce. Dzisiaj wróciłam,
                          a tu jest chłodniej niz tam, a zawsze było odwrotnie.
                          • anetka75 Sylwio, 30.06.06, 12:07
                            Dwa lata temu byłam właśnie w Twoich okolicach nad Jeziorem Białym. Nad prawie
                            samą granicą z Białorusią. Pięknie było...
                            • agga_27 Re: Sylwio, 30.06.06, 17:38
                              Anetka, pewnie, że pieknie, a do tego blisko, Mazury niestety daleko a poj.
                              łęcz.-włod. na szcxęście tylko rzut beretem.
                              Sylwia, my też pewnie w niedzielę się tam wybierzemy o ile nas rodzina zaprosi,
                              bo sami tam działki nie mamy, my nad Krasne jeździmy, a Wy nad które jezioro?
                              • sylwiawm Re: Sylwio, 01.07.06, 00:06
                                My też nad Krasne smile)) Może się tam spotkamy?
                    • z1mka Mie czasem świędzi wątroda 30.06.06, 12:07
                      jak za dużo wypiję i plamy się na niej robią. To nawet gołym okiem widaćwink
                      • sylwiawm Re: Mie czasem świędzi wątroda 30.06.06, 12:21
                        do granicy to chyba ponad 100 km jeszcze trzeba jechać, ja byłam troszeczkę
                        bliżej.
                      • anetka75 Z1mka! 30.06.06, 12:49
                        ojojoj! Ty się lepiej weź za melisę, bo ja pod koniec tego roku i na początku
                        następnego chciałabym jeszcze pojeździć na łyżwach...lato też przecież w końcu
                        się znudzi...
                        • anetka75 Sylwio 30.06.06, 12:53
                          No w sumie racja, że do granicy od Ciebie daleko, ale ogólnie mi chodziło, że
                          Jezioro Białe to "Twoje strony". Miejscowość, gdzie byłam to Okuninka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka