molla7 07.08.06, 00:54 na KMW zycie nocne wre. tu juz wszyscu=y na drugi bok zdaje sie przewracają ostatnio taki nocny marek ze mnie. skonczy sie babci sranie, jak pojde do pracy;\ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olenka12 Re: tu sie chodzi spać z kurami? 07.08.06, 07:12 A ja do pracy nie chodzę a i tak o 22 jestem już beton. Trzymając mojego 3 latka za rączkę bo inaczej nie uśnie często zasypiam równo z nim czyli o 22. Naszczęście dzięki różnicy czasu mogę pisać i o 3 nad ranem hi, hi. I czy trzylatek to jeszcze maluch? On mówi "duzi chopiec" Odpowiedz Link Zgłoś
molla7 Re: tu sie chodzi spać z kurami? 07.08.06, 08:02 O moj Bozeeee Olaaa, hej.Ja Cie w koncu na forum znow spotykam. To Ty tutaj buszujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
olenka12 Re: tu sie chodzi spać z kurami? 08.08.06, 00:06 To przez forum "za domkiem stróża". Ma taki intrygujący tytuł i nie można na nie wejść. Zapraszali tutaj na "Niemowlaki i maluchy" więc jestem chociaż przez 3 lata nie miałam pojęcia, ze takie forum istnieje. Buszuję głównie po Poloni a to przez chęć powrotu do kraju. Daniel nie pozwala siedzieć mi przy kompie więc trudno coś wiecej napisać. eDziecko jest adektywne i pochłania mnóstwo czasu a ja mam przecież żywy skarb tóż obok siebie więc lecę. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
molla7 Re: tu sie chodzi spać z kurami? 08.08.06, 10:38 tez miałam ochote na wejscie za domkiem stróza, chyba nawet pisalam proszbe o akces, a moze nie nie pamietam. bywaja fora zamniete na amen, a niektóre czasami sa otwierane ponownie, na tzw. wietrzenie, takjest teraz z Klubem Matek Wyrodnych, zajrzyj tam, jest nietuzinkowo: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34708 przepraszam za nieodpisani na miala. od poczatku urlopu nie zajrzalam na adres onetowy. w pracy robie to kilka razy dziennie. postaram sie szybko odpisać Odpowiedz Link Zgłoś
mooh Molla, Olenka 08.08.06, 10:49 Witam, dziewczyny! Forum Za Domkiem Stróża rzeczywiście ma charakter "zamknięty na amen", ponieważ wszystkie się tam dobrze znamy, dobrze ze sobą czujemy i po jakimś czasie pobytu na NiM zaczęło nam przeszkadzać, że podczytuje nas sporo osób, które nie chcę się ujawnić. Zdarzało się dość często, że któraś z tych osób nagle zakładała wątek, w którym nam ubliżała. Zrobiło się nieznośnie i dlatego przeniosłyśmy się na forum ukryte. Co nie oznacza, że tu nie zaglądamy. Fajnie, że zaczynają się tu pojawiać miłe osoby, z którymi fajnie będzie się czasem napić kawy i pogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda301 Re: Molla, Olenka 08.08.06, 11:36 Fakt, Za Domkiem jest bezpiecznie, milo i przytulnie, ale na NiM-iem tez zawsze bylo rozkosznie...oby wrocily dobre czasy Odpowiedz Link Zgłoś