Dodaj do ulubionych

Poszukiwania pediatry

IP: *.* 28.08.01, 19:48
Od niedawna mieszkam w Warszawie, a zaden znajomy nie ma malych dzieci. Poszukuje DOBREGO pediatry, ktory nie naduzywa antybiotykow, interesuje sie dzieckiem, nie spieszy sie i ma czas na rozmowe, przyjezdza do domu i jest dostepny pod telefonem. Moze ktos moze mi takiego Lekarza polecic, mam takiego w Lublinie, ktory przyjezdza do dziecka nawet w nocy, ale to troche za daleko.milo by bylo jakby wiedzial co nieco o alergi.dziekuje za pomocAga
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Poszukiwania pediatry IP: *.* 03.09.01, 09:07
      Niestety nie jestem w stanie Ci pomoc - ja mieszkam wlasnie w Lublinie i w zwiazku z tym chcialam spytac o kontakt do Twojego bylego pediatry.Mam nadzieje, ze znajdziesz w Warszawie kogos kto spelnia wszystkie postawione przez Ciebie warunki,powodzeniaAsia
    • Gość: Moni Re: Poszukiwania pediatry IP: *.* 03.09.01, 20:22
      Moja roczna coreczka jest pod opieka wspanialej pani doktor .Zawsze przyjedzie kiedy potrzeba , siedzi na wizycie okolo godziny (oczywiscie kiedy masz jakies sprawy) Za wizyte bierze 60 zl .Jest naprawde sprawdzonym pediatra z duzym doswiadczeniem ... Alergie to jej konik .. Nazywa sie Ewa Gawrychowska Nr tel 8588584

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka