ula401 20.11.06, 14:52 Wiem, ze to nie jest temat na to forum, ale nie moge znalezc konkretnych informacji na temat ćwiczeń Koegla. Może któraś z Was mogłaby mi pomóc. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anek130 Re: ćwiczenia Koegla 20.11.06, 21:18 to ćwiczenia na wzmacnianie mięśni pochwy. Wykonuje się to w taki sposób, jakby chciało ci sie sikać a ty wstrzymujesz mocz. Można to robić w każdym warunkach, o każdej porze dnia, na siedząco, na leżąco. Pomaga wrócic pochwie, a właściwie jej mięśniom do formy sprzed porodu, bo najcześciej jet to zalecane ćwiczenie po porodzie. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
osmag Re: ćwiczenia Koegla 21.11.06, 09:14 Na str. rodzić po ludzku znajdziesz dokładny opis tych ćwiczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
ula401 Re: ćwiczenia Koegla 22.11.06, 15:16 osmag napisała: > Na str. rodzić po ludzku znajdziesz dokładny opis tych ćwiczeń. Dziekuje za odpowiedź, ale czy mogłabyś podać konkretniej, bo nie moge znależć. Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: ćwiczenia Koegla 22.11.06, 17:12 www.google.pl 'ćwiczenie mięśni koegla' i szukasz. nie trudne. naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
ula401 Re: ćwiczenia Koegla 23.11.06, 09:28 Tak też już szukałam, ale są tylko ogólne informacje na czym te ćwiczenia polegaja, nie ma żadnych konkretnych opisów. Odpowiedz Link Zgłoś