Dodaj do ulubionych

śpi przy suszarce

IP: *.* 16.02.02, 21:40
Drogie mamy. Znalazłam sposób na usypianie mojej 5-cio miesięcznej córci. W jej wypadku skutkuje suszarka. Niestety, pomimo że wydaje mi się że Mała juz śpi, to gdy wyłączam suszarkę, dzieciątko otwiera oczka. Dopiero po około godzinie zasypia mocnym snem. Jest to wygodny dla mnie sposób, ale obawiam się że za jakiś czas Mała nie będzie umiała zasnąć w ciszy, bez tego charakterystycznego dźwięku.Jeśli macie doświadczenie w tej sprawie proszę o posty - czy to dobra metoda?- czy wrócić do lulania, śpiewania, karmienia itp?Dziękuję i pozdrawiam goraco.
Obserwuj wątek
    • Gość: Monika_A/P. Re: śpi przy suszarce IP: *.* 16.02.02, 23:38
      Dosyć kosztowna metoda, godzina dziennie ;)ale jak skuteczna ...pozdrawiam,Monika A/P.
    • Gość: guest Re: śpi przy suszarce IP: *.* 17.02.02, 09:24
      Moi znajomi, których coreczka zasypiała przy suszarce nagrali całą kasetę tego odgłosu i puszczali małej, aż zaśnie. Teraz już ma 3 lata i ztego co wiem nie musi mieć suszarki.PozdrawiamMonika
      • Gość: guest Re: śpi przy suszarce IP: *.* 17.02.02, 12:18
        Dziękuję za rady. Rzeczywiście rachunek za prąd dostaniemy pewnie spory :( Z nagraniem na taśmę to dobry pomysł!Pozdrawiam.
    • Gość: guest Re: śpi przy suszarce- nadal jest przydatna IP: *.* 17.02.02, 20:18
      Witam!!!!!!!!Moja Madzia ma juz 2 latka a nadal kiedy nie mozna jej uspokoić w nocy (bo np. płacze strasznie) to nadal włączam suszarkę na chwile i działa ...to jest jakby jej wyciszenie......Jak była mała tak zawsze ja uspakajaliśmy....jak juz sami nie daliśmy rady....ja uważam to za super rozwiązanie....Pozdrawiam :hello:Sani
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka