enzo157 16.05.06, 21:59 witam,czy ktoś miał doświadczenia w tym temacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1lemon Re: picie a seroxat 16.05.06, 22:01 Seroxat powoduje suchość w ustach więc trzeba pić. Odpowiedz Link Zgłoś
enzo157 Re: picie a seroxat 16.05.06, 22:05 dodam-biorę seroxat od pół roku,ostatnio w dawce 60mg a day piję od tygodnia...,dużo...i boję się wytrzeźwieć,nie mam już siły walczyć... Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: picie a seroxat 16.05.06, 22:21 enzo157 napisał: > dodam-biorę seroxat od pół roku,ostatnio w dawce 60mg a day piję od > tygodnia...,dużo...i boję się wytrzeźwieć,nie mam już siły walczyć...\ Eeech, mam to samo, tylko zamiast seroxatu zoloft + depakine + promazin... mój psychiatra twierdzi, że piję w okresach nawracającej depy, żeby ją zagłuszyć. Wiem, że to żadne rozwiązanie i do dupy ogólnie, ale mam nadzieję, że się skończy razem z dołem. Generalnie psychotoropy + alkohol = źle. Odpowiedz Link Zgłoś
enzo157 Re: picie a seroxat 16.05.06, 22:09 enzo157 napisał: > witam,czy ktoś miał doświadczenia w tym temacie? chodzi o alkochol! Odpowiedz Link Zgłoś
maliana Re: picie a seroxat 16.05.06, 22:13 ja chlałam ogromne ilości biorąc seroxat 20 potem 40 i znowu 20 mg. Nie miałam efektow ubocznych, nic mi to nie robilo. Ale generalnie alkohol jest depresantem, wiec polecalabym sie zastanowic czy sie leczyc, czy sie chorzyc :P Wiem, ze to trudne, bo sama pilam duzo i dlugo...Pozdrawiam.... Odpowiedz Link Zgłoś