Dodaj do ulubionych

roczne dziecka na rowerze

IP: *.* 22.07.02, 15:21
Jak powinno się przewozić kilkunastomiesięcznego dzieciaczka na rowerze? Chciałabym wykorzystać rekreacyjnie mój rower i jednocześnie nie obciążać nikogo opieką nad moim synkiem w tym czasie. Doradźcie jaki fotelik, jak sprawowały się Wasze dzieci na takim środku transportu. Czy w ogóle można z takim maluchem jeździć na rowerze? Dorota
Obserwuj wątek
    • Gość: lisa Re: roczne dziecka na rowerze IP: *.* 22.07.02, 15:53
      Witaj, Moja mała jest zachwycona. Gdy usłyszy słowo rower biegnie do drzwi i stoi przy nich wytrwale :))Fotelik mam zwykły kupiony w sklepie sportowym za 150 zł, muszę dokupić jeszcze kask ale nigdzie nie mogę dostać rozmiaru dla roczniaka , może przy okazji ktoś mi powie gdzie kupić mały kask?
    • Gość: guest Re: roczne dziecka na rowerze IP: *.* 22.07.02, 18:10
      jak będziesz kupowała fotelik rowerowy zwróć uwagę, aby był przyręcany do ramy a nie do bagażnika z tyłu -inaczej amortyzuje;wpisz w wyszukiwarkę fotelik na rower - powinno ci znaleźć wiele postów na ten temat;ja ostatnio też korzystałam z rad dziewczyn w tej sprawie na forum zakupy;miłych wycieczek,magda
    • Gość: bridgett Re: roczne dziecka na rowerze IP: *.* 22.07.02, 19:18
      Fotelik musi być wysoki, tak żeby ochraniał głowę i szyję dziecka a nie do połowy pleców. I koniecznie kask. Takie małe też można kupić, w mojej niewielkiej miejscowości pod Wrocławiem 1,5 roku temu dostałam taki kask bez problemu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka