Dodaj do ulubionych

pierwsze urodziny

IP: *.* 22.02.03, 11:24
Dziewczyny,Poradźcie mi proszę jak wyglądała Wasza impreza z okazji pierwszych urodzin dziecka. Ja planuję, że będą dwie babcie, rodzice chrzestni, mój mąż, niunia no i ja. Nie mam pojęcie jak długo ma to trwać, nie chciałabym też zaburzać rytmu dnia mojej pociechy ( drzemka od 10 do 12 i potem ok.17 -18). Napiszcie też z jakiego prezentu najbardziej cieszyły się wasze roczniaki.pozdrawiam i zniecierpliwością czekam na Wasze rady, bo termin już tuż tuż.Aga
Obserwuj wątek
    • Gość: lili Re: pierwsze urodziny IP: *.* 22.02.03, 16:46
      witaj :)My pierwsze urodziny Kacpercia świętowaliśmy dwa razy :)Pierwszy dokładnie w rocznicę urodzin 9 lipca 2002r. o godz.21 na... plaży, nad Bałtykiem, przy zachodzie słońca :love: Było cudownie. Nawet mieliśmy tort ze świeczką.Druga impreza odbyła się po powrocie, na działce za miastem.Były babcie, dziadkowie i najbliżsi krewni. Impreza trwała w zasadzie cały dzień bo była piękna pogoda (lato, lato). Kacpercio gdy się zmęczył mógł spokojnie spać na powietrzu tylko pod moskitierą. Strumieniami lał się szampan... bezalkoholowy :lol: bo nie chcieliśmy alkoholu na przyjęciu naszego dziecka.A prezenty?... Kacper najbardziej ucieszył się z ogromnej piaskownicy, własnoręcznie wybudowanej przez tatę, nawet mały mu pomagał :) i basenu żółwia. Od tej pory ruszyła produkcja błota na szeroką skalę :lol:ale to było lato, więc mieliśmy większe pole do zabawy. Jak bym miała robić urodzinki w taką pogodę, to zrobiłabym na sali zabaw.Życzę maleńkiej wszystkiego co najlepsze i pięknych prezentów, a Tobie udanych i nie zapomnianych urodzin :)pozdrawiam Was gorąco i życzę szampańskiej zabawyDorota

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka