zuzia06 28.12.06, 15:36 Oj trzeba jednak uważać, bo przed chwilą podałabym dziecku obiadek ze szkłem! Może to jeden przypadek na tysiące gerberków, a jednak. Bądźcie ostrożni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Szkło w gerberku! 28.12.06, 17:58 Misiu, a teraz napisz do gerbera żałosnego maila, że miałaś szkło w słoiczku i podaj adres, niech przyślą w ramach przeprosin miesięczny zapas gerberów Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Szkło w gerberku! 28.12.06, 18:39 hehe dopiero co były larwy w hippie... Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Szkło w gerberku! 28.12.06, 18:56 ja miałam robaczka, prawdopodobnie biedronkę w zupce winiary Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Szkło w gerberku! 30.12.06, 16:26 Gdybym znalazła szkło w obiadku dla dziecka, to mojego maila na pewno nie można by było nazwać żałosnym. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Szkło w gerberku! 30.12.06, 16:39 to było w znaczeniu: jestem pełna żalu, że wam zaufałam, w sumie powinnam była napisć: żałośliwego maila. Nie chodziło mi o znaczenie: pożałowania godny. Odpowiedz Link Zgłoś
malazuzia Re: Szkło w gerberku! 01.01.07, 13:48 Zgodzę się z poprzednimi wypowiedziami, jednak uważam, że należy raczej napisać do nich taką wiadomość, aby ustrzec inne dzieci. Należy podać nr partii. Zobacz, czy na tym słoiczki jest nr jakiejś infolinni i w twoim przypadku raczej natychmiast bym zadzwoniła. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaigora1 Re: Szkło w gerberku! 02.01.07, 13:08 zareklamuj ten obiadek u producenta! Odpowiedz Link Zgłoś