labondek 24.05.07, 14:51 Chcę zapytać czy ktoś był z małym dzieckiem na basenie SGGW, czy jest tam brodzik, proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bestyika Re: basen SGGW 24.05.07, 15:17 byłam na tym basenie ale bez dziecka...jest drugi mały basen z ciepłą wodą i mój mąż widział tam wczoraj grupę mam z dziećmi ok 1,5 - 2 lata...my też chcemy się wybrać z naszą 1,5 roczną córeczką aha na miejscu jest sklepik w którym kupisz rękawki dla malucha, klapki i różne inne "wodne" akcesoria. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaap Re: basen SGGW 24.05.07, 15:25 na SGGW jest duzy basen,mniejszy z podgrzewana woda,biczami wodnymi itp-tam odbywaja sei zajecia dla niemowlat,duzazjezdzalnia,oprocz tegomaly brodzikzmala zjezdzalnia dla maluszkow.jest szatniadla dzieci z przewijakami pozdr asia Odpowiedz Link Zgłoś
monia2611 Re: basen SGGW 24.05.07, 16:11 Witaj, Ja chodzę ze swoim synkiem od kiedy skończył 4 miesiące ( w tej chwili 21 miesiecy) na basen SGGW i jestem bardzo zadowolona. Jest mały brodzik na którym odbywaja się zajęcia dla niemowląt, prowadzą to fajne babki, które na[rawdęmaja podejscie do dzieci. Gorąco polecam Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś