iwonka97 01.08.07, 09:20 witam moja corka2,3l tej nocy strasznie zwracala nie wiem dlaczego rano jak wstala miala37.4 teraz ma 38,5 goraczki co robic?dziekuje za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna743 Re: wymioty 01.08.07, 09:46 Idz z nią do lekarza ,moja córka zawsze wymiotuje na anginę .Lepiej niech ją zbada lekarz ,będziesz spokojniejsza.I daj jej czopek na obniżenie gorączki.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: wymioty 01.08.07, 09:59 pewnie grypa jelitowa, jak jest gorączka, niektóre dzieci na to chorują. Idź do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiap_01 Re: wymioty 01.08.07, 10:03 Czopek z paracetamolu na obniżenie gorączki; letnia przegotowana woda do picia albo słaba herbatka (trochę osłodzone) żeby się nie odwodniła i - jeśli możesz - wezwij lekarza do domu (pewnie córka osłabiona, jak masz lekarza, który może przyjechać to nie ciągnij jej do przychodni). Odpowiedz Link Zgłoś
drygielm Re: wymioty 01.08.07, 22:29 To może być początek biegunki. Nasz mały niedawno to przechodził, gorączka, wymioty, biegunka. Był w szpitalu, nie życzę tego żadnemu maluszkowi. Idź szybko do lekarza, lepiej wcześniej wyleczyć go w domu. Może to nic poważnego, ale lepiej dmuchać na zimne. Zdrówka życzę! Odpowiedz Link Zgłoś