mathiola na niestaranny rysunek 19.10.09, 23:32 - A dlaczego tak nieładnie to drzewo pokoloryzowałeś? Taki krzywy ten pień, niedociągnięty, nierówny - oj, bo ten pień jest mocno skorniczony Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Mój "naukowiec" 5-latek 04.11.09, 19:54 Najładniej wychodzi mi pisanie literek I i e. Popularny jestem również w pisaniu literki L. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Mój "naukowiec" 5-latek 04.11.09, 19:59 - Mamaaaa? A prawda że w czasie wojny może zdarzyć się tak, że można przez przypadek zgwałcić człowieka z własnego państwa? - eee.... jak... zgwałcić?? - No zabić! - Zgładzić znaczy??? - No tak Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola skraplanie 08.11.09, 21:11 - Mamo mam poważny problem. Skrapla mi się lewe oko. - Jak to ci się skrapla?? - No łzy z niego lecą, chociaż nie płaczę. Odpowiedz Link Zgłoś
jo-asiunka Re: skraplanie 10.11.09, 13:54 Bardzo bardzo fajny maluch. I nie wierzę, że tresowany, nie da się pięciolatka tak wytresować Odpowiedz Link Zgłoś
sisterofnight79 Re: skraplanie 10.11.09, 16:19 rewelacyjny wątek, dziękuję Ci za taką dawkę śmiechu Twój syn jest cudny, gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola symptomy choroby 09.12.09, 23:06 Patryk jest chory. Poproszony o opisanie objawów wymienia: - no więc boli mnie głowa i jestem taki bardzo wrażliwy i mam halucynacje i zaplątania pamięci Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Archanioł i pawiany 17.12.09, 09:02 - Mamo, to jest Archanioł Gabriel, tak? - Tak. - A dlaczego on jest ważniejszy niż inne anioły? - Eeeee... no wiesz... w każdej eee... grupie musi być ktoś ważniejszy, kto staje się przywódcą. - No tak! To zupełnie tak samo jak u pawianów! Tam też najstarszy jest przywódcą! Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Archanioł i pawiany 17.12.09, 09:03 - Przysięgam na honor Wiecznych Rycerzy. W których i tak nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola pęcherz moczowy i spóźnienie 09.01.10, 10:48 - dlaczego tak długo wracałeś ze szkoły? - bo wiesz co, mamo, bo okropnie chciało mi się siku no i nie mogłem przecież biec bo się bałem, że uszkodzę sobie pełen pęcherz moczowy Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola pośladki na twarzy 13.01.10, 16:30 - Dundersznyc jest brzydki, garbaty i ma takie fioletowe pośladki pod oczami... Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola depilacja zębów 14.01.10, 15:28 - Mamo, jutro w szkole mamy depilację!... nie... chloryzację! ... nie... No szorowanie zębów mamy! Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola morderca w domu 18.01.10, 23:33 Ciocia: nie, nie wyrzucaj go na zewnątrz! On jest małym biednym szczeniaczkiem i zamarznie na tym mrozie!! Patryk: Ciocia! No coś ty!! On ma w sobie geny morderców!! On jest stworzony do bycia na mrozie!! P.S. Ten z genami mordercy to 3-miesięczny spaniel... Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Patryk postanawia umrzeć 27.01.10, 00:02 - rrrrrrryyyyyyy!!!!! - Czego znowu płaczesz?? - bo ja jestem głoooodnyyyyy... - to zjedz coś! - nieeeee chcęęęę - ???? - bo ja mam zamiar umrzeć śmiercią głodowąąąąąąąą!!!! - DLACZEGO?? - nie wiem, bo bez sensu jest moje życie. Cały czas jestem smutnyyyyy.... ryyyyyyy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Boska biżuteria 08.02.10, 16:26 Patryk ogląda wiadomości. Mówią o zuchwałej kradzieży w jakimś kościele. Wpada do kuchni i woła: Babciu! Słyszałaś takie rzeczy?? Jacyś złodzieje poszli do kościoła i ukradli całą biżuterię Panu Jezusowi! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulka_s123 Re: Boska biżuteria 11.02.10, 10:15 Gratuluję synusia, jest naprawdę niesamowity I wierz mi, jest normalnym chłopcem, inteligentnym i bystrym. A jak ktoś Ci wmawia, że jest inaczej to po prostu Ci zazdrośc Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola apokalipsa 25.03.10, 22:37 "jak ja mam się skoncertowaćw tej apokalipsie???" Bo rodzeństwo przeszkadzało w odrabianiu lekcji Odpowiedz Link Zgłoś
gagatka70 Kapitalny chłopak :))) ! 18.05.10, 02:31 Bystrzacha niesamowity! Pozdrawiam wszystkich, których najbardziej w wykonaniu dzieci śmieszy przekręcanie słów ... Oczywiście to bywa zabawne, ale raczej nie poświeciłabym na czytanie "przekrętów" trzech nocnych kwadransów. Dla mnie Patryk rządzi i czekam na więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
mira59 Re: Kapitalny chłopak :))) ! 30.05.10, 19:15 Super chłopak A przy okazji mathiola zdiagnozują Ci dziecko zupełnie gratis Pozdrowionka i czekam na kolejne powiedzonka Twojego syna. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Jastrząb i kogut 20.06.10, 23:03 Patryk - ja jednym wdechu: - Wiesz co, mamo, przeczytałem w gazecie, że kogut zabił jastrzębia w obronie swojej kury! Wyobraź sobie, taki mały biedny kogut pokonał takiego silnego jastrzębia - jak on strasznie tę kurę musiał kochać!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edu-arda Re: Jastrząb i kogut 22.06.10, 10:47 "czebu"...wyszedłeś z psychiatryka czy na przepustce te brednie wypisujesz? )) Ufoludki są wśród nas... Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Olga w gazecie 30.07.10, 22:30 - ja nie chcę być w gazecie! - Ale dlaczego?? - bo nie! - Ale pomyśl, będziesz sławna, będą cię oglądali tak jak lubisz.... - Nie chcę! Bo nie będziesz miała cólki! - Dlaczego nie?? - No bo będę w gazecie... Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Walka o krzyż oczami dziecka 03.09.10, 00:19 Patryk na wakacjach u babci. Przed tamtejszym kościołem stoi wielki krzyż. Patryk na widok owego krzyża: O!!! I już wiemy jak skończyła się walka o krzyż! Przenieśli go do Wilkowa*!! * Nazwa miejscowości fikcyjna na potrzeby wątku. Odpowiedz Link Zgłoś