m.gc 11.09.03, 15:21 Czy ktoś zna sposoby wiązania chusty tak, by nosić w niej dziecko - na plecach lub jakkolwiek inaczej? Najlepsze byłyby obrazki jak to robić; może adres jakiejś strony www? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grrrrw Re: chusta zamiast nosidełka 12.09.03, 14:04 Dopiero co o tym było i były podane adresy, jak uszyc i gdzie mozna kupić. ja znam prosty sposób; treba kupić około 1,70 m cienkiego ale mocnego materiału pojedyńczej szerokości. Zawiązać węzeł, przesunąc go na plecy, troche pod pachę, rozszerzyc z przodu i przekręcić. I już można włożyć dziecko. Ale sa wersje bardziej luksusowe bez wezła do kupienia. Odpowiedz Link Zgłoś
m.gc Re: chusta zamiast nosidełka 12.09.03, 23:00 "Dopiero o tym było...", ale gdzie dokładnie (link?), jestem nowa na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
grrrrw Re: chusta zamiast nosidełka 13.09.03, 10:08 Spróbuj na wyszukiwarce (patrz wyżej) wrzucic chusta. Niestety nie pamietam na jakim to było forum. Odpowiedz Link Zgłoś
grrrrw Re: chusta zamiast nosidełka 14.09.03, 22:45 No i znalazłam, jest ten watek na "niemowle"- chusta, jakie stosujecie... Odpowiedz Link Zgłoś