ogar_polski 21.06.08, 12:27 Skandal. Zadałam pytanie odnośnie danonków i ktoś usunął ten wątek...przykre Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arwen8 Re: Usunięto mój wątek??? 21.06.08, 15:11 Witaj w klubie! Najczęściej niewygodne wątki są kasowane po to, by nie musieć wypowiadać się merytorycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
julitta81 Re: Usunięto mój wątek??? 21.06.08, 15:48 Mój niedawno też skasowano! Ponowiłam później pytanie w zmienionej formie i przeszło. a oto co odpowiedziała Pani "ekspert": "W przypadku diety bezmlecznej u dzieci w wieku przedszkolnym trzeba wziąć pod uwagę wiele czynników, wolałabym nie udzielać porady przez internet, gdy mam tak niewiele informacji o dziecku, jego historii żywienia i historii przebytych chorób dietozależnych, problemów żywieniowych. Udzielnie porady w takiej sytuacji byłoby nieodpowiedzialne i dlatego nie podejmę się takiego zadania. Zachęcam do odwiedzenia dietetyka i uzyskania indywidualnej porady." (sic!!!) Mało pomocne, prawda!? Nic dziwnego, że forum nie cieszy się popularnością... Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Usunięto mój wątek??? 21.06.08, 16:01 Skandalem można nazwać raczej nieumiejętność korzystania z wyszukiwarki - oto Twój wątek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=579&w=81078557 oraz zakłdanie wątków niezgodnie z tematyką forum. Chyba że dziesięciomiesięczne dziecko ktoś nazwie przedszkolakiem lub uczniem... Odpowiedz Link Zgłoś
julitta81 Re: Usunięto mój wątek??? 21.06.08, 16:12 A co szanownej Pani ekspert stanie sie jeżeli odpowie na takie pytanie? Nie ma tu za wiele pracy a żywienie dziecka do 3 r.ż. jest trudniejsze niż przedszkolaka. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Usunięto mój wątek??? 21.06.08, 16:23 A szanownej emamusi co się stanie, jeśli zada pytanie w odpowiednim miejscu? Jeżeli ktoś bez sensu chce tutaj pytać o cokolwiek "bo tak", to Ekspert musi odpowiadać nawet jeśli zupełnie odbiega to od tematyki forum? Przyjmij do wiadomości, że nie ma takiego obowiązku - to forum dotyczące żywiania przedszkolaków i uczniów a nie niemowląt. Odpowiedz Link Zgłoś
ogar_polski Re: Usunięto mój wątek??? 21.06.08, 22:17 Bosze...co za dyktatura. Znikam stąd! Odpowiedz Link Zgłoś
ogar_polski Re: Usunięto mój wątek??? 21.06.08, 23:38 Zona - a tak z ciekawości - wszędzie będziesz usuwać moje wątki? Bo nie wiem czy mogę gdziekolwiek pisać bo już drugi raz mi wycięłaś ten sam wątek z innego forum ! Nie stosuj tutaj prywaty kochana! zona_mi napisała: > Pa. > Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Usunięto mój wątek??? 22.06.08, 00:02 Tylko duble - tylko duble, kochana Jeden na Jedzeniu ci nie wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
mia77 Re: Usunięto mój wątek??? 28.06.08, 17:21 Mój też. Pytałam o konkretną różnicę, trzeba było wiedzy. Pff... Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi mia77 28.06.08, 20:43 Twój wątek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=632&w=81443977 Tutaj pytamy o dietę przedszkolaków i uczniów. Odpowiedz Link Zgłoś