hibou778 18.10.08, 10:13 moja córeczka ma 2 lataka i nie chce spac w dzień czy to nie za szybko? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karen64 Re: nie spi w dzien 18.10.08, 10:15 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=566&w=85982357&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
marzena366 Re: nie spi w dzien 18.10.08, 13:09 moja córka ma 2 lata i 9 mcy i też przed drugimi urodzinami przestała spać w dzień , nie stanowi to dla mnie problemu, córka wytrzymuje cały dzień bez snu , ale za to na dobranocce już usypia , bywa że dobranocka jeszcze się nie skończy a ona kuż śpi, a ja mam cały wieczór tylko dla siebie......raj na ziemi Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczkaaha Re: nie spi w dzien 18.10.08, 13:14 Trudno powiedzieć - każde dziecko inne, tak jak dorośli. Mnie też denerwuje mój 3-latek, który od września jak poszedł do przedszkola, przestał spać. Nie wiem, czy jest to związane jeszcze z niepokojem związanym z nowym miejscem, czy po prostu mu się odechciało. Ale sen jest mu jeszcze potrzebny, bo pod wieczór jest nie do wytrzymania, płacze i marudzi o wszystko i na każdym kroku. W przedszkolu pani przedszkolanka powiedziała mi, że większość 3-latków jeszcze śpi. Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: nie spi w dzien 18.10.08, 13:48 Moim zdaniem to nie jest za szybko. Skoro nie śpi w dzień to znaczy, że już tego nie potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_i_ola Re: nie spi w dzien 18.10.08, 22:20 kazde dziecko jest inne i kazde ma inne potrzeby.moja mala ma 2 latka i 4 miesiace i odkad przesala doic smoka przestala sypiac w dzien.za to wczesniej klade ja spac. Odpowiedz Link Zgłoś