ewa_mama_krzysia 23.04.09, 14:12 Witam mam pytanie jakie są najlepsze ubranka na lato, Krzyś w sie konczy rok i co powinnam mu kupic? Do tej pory zaopatrzyłam sie w body, poradźcie co jeszcze jest praktycznego pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teane Re: ubrania na lato 23.04.09, 14:36 rampersy, to takie body z nogawkami, świetne na lato Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: ubrania na lato 23.04.09, 14:40 t-shirty i krótkie spodenki to była podstawa letniego stroju mojego synka w zeszłe lato. Odpowiedz Link Zgłoś
woman-in-the-city Re: ubrania na lato 23.04.09, 15:16 Koszulki polo (łtwo sie je zakłada, a dziecko fajnie wygląda) Bodziaki bez rekawów szorty płocienne krótkie i za kolano dlugie spodnie z płociennej bawełny rampersy koszulki bez rękawków sweterki z kapturem (mój synek miał ich kilka, bo nawet lato nie rozpieszcza, a wieczorami i tak jest chłodniej) czapeczki z daszkiem bodziaki z krótkim rękawem do spania i nie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: ubrania na lato 23.04.09, 23:19 Długie spodnie, tylko cieniutkie, przewiewne - taki maluch często się przewraca, spodnie ochronią kolana. Odpowiedz Link Zgłoś
teane Re: ubrania na lato 24.04.09, 10:38 na chłodniejsze dni body na długi rękaw mi się bardzo sprawdziły i właśnie takie długie przewiewne spodenki (albo 3/4) Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: ubrania na lato 24.04.09, 11:44 bluzeczki na krotki rekaw i krotkie spodenki zawsze sie sprawdzaja moj maluch w zeszlym roku jezdzil cale lato tak ubrany, no chyba ze bylo chlodniej, to wtedy mial na sobie dluzsze spodenki i bralismy jakas lzejsza bluze, co by mu na plecy zarzucic no i czapka z dzszkiem, zeby slonce po oczach mu nie dawalo, jesli bedzie chcial Ci oczywiscie nosic, bo nasz nie chcial Odpowiedz Link Zgłoś