moofka 28.10.09, 11:18 kupilyscie cos na teraz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angazetka Re: jakie torebki nosicie jesienia i zima? 28.10.09, 11:22 Ze dwa miesiące temu kupiłam sobie ogromną fioletową torebkę (taką, gdzie zmieści mi się pół domu ). Na trochę mi wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: jakie torebki nosicie jesienia i zima? 28.10.09, 11:46 pokaz ja tez chce taka ogromna Odpowiedz Link Zgłoś
agatar-m Re: jakie torebki nosicie jesienia i zima? 28.10.09, 11:51 ja kupiłam sobie tez taką wielką tylko czarną z H&M. Mi się mieści nie dość ,że pół domu, to jeszcze pół sklepu Pieniądze szczęścia nie dają, dopiero zakupy M.Monroe Odpowiedz Link Zgłoś
vincentyna Re: jakie torebki nosicie jesienia i zima? 28.10.09, 11:55 czarny, skorzany kuferek od burberry Odpowiedz Link Zgłoś
zebra51 Re: jakie torebki nosicie jesienia i zima? 28.10.09, 11:56 Wczoraj kupiłam sobie...mufkę z torebką. Jest z futerka w lamparcie łatki. Cudna. A na codzień nosze wieelką butelkowozielona torbę z reserved. Odpowiedz Link Zgłoś
ipola Re: jakie torebki nosicie jesienia i zima? 28.10.09, 11:56 Nie mam nowej torebki, nie mam też rozgraniczenia na sezonowe, mam trzy i noszę na zmianę. Jedna w kolorze koralowej czerwieni z imitacji krokodylej skóry, druga czarna z miękkiej, lekko nabłyszczanej skóry ekologicznej i trzecia w kolorze bakłażana. Wszystkie duże, pakowne, co by pomieściły parasol, duży organizer, małą kosmetyczkę, klucze i inne niezbędne rzeczy. Marzy mi się zamszowa w kolorze niebieskim-morski. Odpowiedz Link Zgłoś
penelopa40 Re: jakie torebki nosicie jesienia i zima? 28.10.09, 12:33 czarne! też mam 3 torebki, biała-na lato, czarna i granatowa, na pozostałe pory roku + tzw torebki wieczorowe... najchętniej noszę teraźniejszą: torebka czarna, skórzana, porządna, uniwersalna, noszę ją już kilka lat i jeszcze pobędzie kilka...nie widzę sensu i powodu kupowania co roku nowej torebki... Odpowiedz Link Zgłoś
broceliande Re: jakie torebki nosicie jesienia i zima? 28.10.09, 12:29 Na razie noszę czarną torbę na pasku, która była dołączona jako prezent do pudła heinekena. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwcoweszczescie Re: jakie torebki nosicie jesienia i zima? 28.10.09, 12:44 duzaaaaa brazowa, skorzana, chyba najbardziej mi sie podoba ze wszystkich jakie mam, a latem zwykle jakies jasne, biale, bezowe, ewentualnie kolorowe na plaze (z gazet) Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Re: jakie torebki nosicie jesienia i zima? 28.10.09, 12:43 Prześliczną Memo Ho::lo. Jest wspaniała Odpowiedz Link Zgłoś
mariola233 Re: jakie torebki nosicie jesienia i zima? 28.10.09, 12:53 a ja kupilam taka www.ebagi.pl/vmchk/Walizki_na_kolkach/Wszystkie_produkty Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: jakie torebki nosicie jesienia i zima? 28.10.09, 12:58 ja wole na ramie jednak Odpowiedz Link Zgłoś
alabama8 Re: jakie torebki nosicie jesienia i zima? 28.10.09, 13:28 Torebki na jesień i zimę? No sorki ale to chyba już zupełnie passe, no może kiedyś, kiedy kobieta miał jedną torebkę na dzień i jedną wieczorową, a teraz ma jedną na jesień i zimę i jedną letnią. Prawdziwa elegantka ma torebkę dobraną do aktualnie noszonego stroju. Przecież do czarnego trenczu nie weźmiesz fioletowej torby ... Tak więc torebkę dobieramy do stroju a nie do pory roku. Ups, tips mi się złamał? Łaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: jakie torebki nosicie jesienia i zima? 28.10.09, 13:33 a czemu nie, jak buty w fiolecie? na jesien i zime tez mozna miec kilka Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: jakie torebki nosicie jesienia i zima? 28.10.09, 18:26 mam bardzo duzo torebek.nie noszone staram sie oddawac siostrze,mamie i kumpelomjakies dwa tygodnie temu zakupiłam sobie piekną,ciemno fioletową ,bardzo duza w quazi.ale od kilku dni chorowałam znowu na panterkową i taka dzis zanabyłam na allegro za 85 zł wiec wyrzutów sumienia nie mami oczywiscie nie widze nic zdroznego w posiadaniui toreb na kazda pore roku,miesiac oraz dzien tygodnia ze o okazjach nie wspomne gdybyś mówił językami ludzi i aniołów a internetu byś nie miał.. Odpowiedz Link Zgłoś
ywwy Re: jakie torebki nosicie jesienia i zima? 28.10.09, 14:02 Czekoladową, nawet fajna i ...niedroga,na jeden sezon Odpowiedz Link Zgłoś
setia Re: jakie torebki nosicie jesienia i zima? 28.10.09, 15:49 właśnie kupiłam miodową, skórzaną, dość dużą. teraz muszę dokupić do niej kozaki Odpowiedz Link Zgłoś
setia Re: jakie torebki nosicie jesienia i zima? 28.10.09, 19:35 chętnie, ale jeszcze do mnie nie dotarła. drżę żeby doszła, bo ostatnio są z tym problemy ( z zagranicy idzie Odpowiedz Link Zgłoś
lilka69 setia-nie wiesz? 30.10.09, 18:03 nie wiesz, ze nie nosi sie juz dopasowanych butow do torebki? dopasuje torebke do kolorystyki stroju. Odpowiedz Link Zgłoś
setia Re: setia-nie wiesz? 30.10.09, 18:06 no więc do kolorystyki stroju najbardziej pasują mi buty w kolorze torebki Odpowiedz Link Zgłoś
setia Re: ach i jeszcze... 30.10.09, 18:12 dzisiaj nabyłam w ciuchlandzie fajną tweedową torbę (brązowy melanż)z dodatkami z brązowej skóry. i to zdecydowanie jest zimowa torebka Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: jakie torebki nosicie jesienia i zima? 28.10.09, 15:53 nie nosze torebek, plecak nosza Odpowiedz Link Zgłoś
koral-ina Re: jakie torebki nosicie jesienia i zima? 28.10.09, 15:55 co za debilny temat Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: jakie torebki nosicie jesienia i zima? 28.10.09, 15:57 A co nie masz czym się pochwalić? Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: jakie torebki nosicie jesienia i zima? 28.10.09, 16:21 Nie kupilam jeszcze. Na pewno nie bedzie czarna, za to duza i kolorowa Odpowiedz Link Zgłoś
somebody1234 Re: jakie torebki nosicie jesienia i zima? 28.10.09, 16:52 nie kupiłam....noszę tą samą co latem...czyli wielką żółtą mega pojemną TORBĘ....kocham ją... Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: te same, co wiosną i latem nt 28.10.09, 18:32 serio? zazdroszcze, trudno mi wyobrazic sobie torebke ktora tak samo dobrze wyglada z plaszczem jak i z letnia sukienka ale chetnie obacze Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: te same, co wiosną i latem nt 28.10.09, 18:37 no cóż, mi generalnie powiewa, czy dobrze wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunia11 Re: te same, co wiosną i latem nt 28.10.09, 21:36 moofka napisała: > serio? > zazdroszcze, trudno mi wyobrazic sobie torebke ktora tak samo dobrze wyglada z > plaszczem jak i z letnia sukienka > ale chetnie obacze moim zdaniem to raczej kwestia stylu niz pory roku np. bardziej sportowa nie do wszystkiego pasuje, z krokodyla tez raczej nie do dresu do płaszcza i sukienki jak najbardziej pasuje wiele torebek, pod warunkiem, że nie gryzą się kolorystycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamabuly Re: jakie torebki nosicie jesienia i zima? 28.10.09, 18:58 Tak kupiłam sobie wielką torbę od Very Pelle, teraz nic nie moge znaleźć bo to cholerstwo podzielone jest na trzy duże kieszenie i masę podkieszeni Ostatnio przez dziesięć minut szukałam w aptece portfela aż mi sie chciało płakać! Uwielbiam torebki i buty mam do nich straszną słabość, ale gdybym mogła przez cały rok nosiłabym świetną torbę-worek w kolorze turkusowym, niestety moja ulubiona torebka już się mocno sponiewierała Odpowiedz Link Zgłoś
lampolini Re: jakie torebki nosicie jesienia i zima? 28.10.09, 19:39 ja jesienią i zimą, noszę czarne lub brązowe, nie za duże bo ja mała jestem, ostatnio znowu takie na długim pasku przez ramię, bo wygodniej z wózkiem na spacerze jest:0 Odpowiedz Link Zgłoś
x-inska Re: jakie torebki nosicie jesienia i zima? 28.10.09, 19:43 kieś ciemne kolorki raczej Odpowiedz Link Zgłoś
w-i-k-i Re: jakie torebki nosicie jesienia i zima? 28.10.09, 21:04 Nie dziele torebek na te na zieme, lato, jesien czy wiosne tylko na te ktore odpowiadaja mi do stroju, butow, szala, rekawiczek. Osobiscie uwazam, ze firmy typu H&M robia straszne jakosciowo produkty, ze sztucznych materialow no i na dodatek, zawsze ubiera sie tam conajmniej pol miasta i co krok mozesz zobaczyc swoj zakup na kims innym - dosc niesmaczne jak dla mnie i nigdy bym tam nic nie kupila. Lepiej kupic jedna czy dwie porzadne torebki- drozsze, ale jakosciowo na wysokim poziomie, starannie zaprojektowane, elegancko wykonczone, z wysokiej jakosci materialow. Ja nawet jakbym nie miala pieniedzy na tyle torebek ile bym chciala miec to wolalabym sobie kupic dwie np. Furli i D&G niz 20 w H&M, Zarze, Mango itp. a pozniej spalac sie ze wstydu, ze co krok na ulicy widzisz sie jak w lustrze mijajac osoby w identycznych torebkach. Nie wspomne juz o tym, ze wykonanie, wykonczenie i jakosc takiej torebki jest bazarowo mierna np. w srodku podszewka ze sztucznego materialu zazwyczaj poliester, wszedzie jakies wystajace niteczki, zacinajace sie zameczki no i ogolnie wyglad jakby sie mialo napisane - targ. Do tego jeszcze buciki z dermy, pasemka blond - i juz wygladasz jak typowa polska sklepowa. Aha no i najlepiej wbic sie w zamale spodnie, wtedy zawsze mysli sie, ze sie jest szczuplejszym. Odpowiedz Link Zgłoś
anyx27 Re: jakie torebki nosicie jesienia i zima? 28.10.09, 21:22 Uwielbiam torebki Next i Wittchen Ale nie przesadzam z ilością, mam zaledwie kilka sztuk, bo jak mi się nudzą, to sprzedaję. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: jakie torebki nosicie jesienia i zima? 28.10.09, 21:30 co krok mozesz zobaczyc swoj zakup > na kims innym - dosc niesmaczne jak dla mnie Kobieto popracuj nad słownictwem. Odpowiedz Link Zgłoś
caroline555 WIKI 28.10.09, 22:59 moge sie założyć wiki ze o D&G możesz sobie tylko pomarzyć,a targ niestety czuć na odległość ,bez obrazy Odpowiedz Link Zgłoś
w-i-k-i Re: WIKI 29.10.09, 17:48 No coz - przegralas zaklad. Torebki skorzane, buty skorzane i wyroby z kaszmiru, jedwabiu i paszminy to moje hobby - uwielbiam je kupowac, nosic i miec. Oczywiscie najlepszej jakosci i w duzej ilosci i dzieki Bogu (i mojemu mezowi oczywiscie) moge sobie na to pozwolic. No ale skoro myslisz inaczej to nie moj problem. Odpowiedz Link Zgłoś
w-i-k-i Re: WIKI 29.10.09, 17:53 Aha, zaraz napiszesz, ze ubogie mam hobby. No coz to jedno z wielu. Zapomnialam tez odpowiedziec na pytanie jaka torebke sobie ostatnio kupilam - otoz Dior ze skory weza morskiego, duza, z licznymi, ale gustownymi klamerkami i dwiem kluteczkami. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: WIKI 29.10.09, 19:17 i dzieki takim osobom jak wiki wiem po co wchodze na to forum.najwieksza depreche takie kretyneczki sa w stanie człowiekowi rozwiacale widac ze dziewczyna czesto na wizazu przesiaduje i ładnie umie opisy skór wezowych wklejacna kilometr czuc dziewczynko zes ty wezowa skóre li i jedynie w necie widziała)) Odpowiedz Link Zgłoś
urana Re: WIKI 29.10.09, 21:42 No właśnie, o to samo chciałam zapytać. Racz odpowiedzieć, Paniusiu Wiki A z tym wężem to może miałaś na myśli wizerunek eskulapa na jakiejś reklamówce z apteki za rogiem, co? Odpowiedz Link Zgłoś
m.nikla Re: WIKI 29.10.09, 21:18 hahahaha dawno sie tak nie uśmiałam buraku z Buraczewa jak bedziesz szła z tymi "kluteczkami" w torebce z jaj hipopotama nie zapomnij wytrzepac słomy z buta Odpowiedz Link Zgłoś
w-i-k-i Re: WIKI 30.10.09, 01:46 no tak, Panie zapewne jedyne z czego posiadaja torebki to ,,skora" derma zwana - nie moj problem i nie moj poziom dyskusji. Obfitych zakupow zycze - obfitych w dermy, podrobki i sieciowe tandety rzecz jasna. P.S. Ze skory hipopotama jeszcze nic nie mam, ale z krokodyla, aligatora, strusia, cielaka, weza morskiego(jak wyzej), wegorza, zebry (ale tylko wstawki) owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
urana Re: WIKI 30.10.09, 10:05 A zawartość Twojej główki, to od którego zwierzaczka? Protoameby? Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunia11 Re: jakie torebki nosicie jesienia i zima? 28.10.09, 23:28 > spalac sie ze wstydu, ze co krok na ulicy widzisz sie jak w lustrze > mijajac osoby w identycznych torebkach. Nie wspomne juz o tym, ze > wykonanie, wykonczenie i jakosc takiej torebki jest bazarowo mierna > np. w srodku podszewka ze sztucznego materialu zazwyczaj poliester, > wszedzie jakies wystajace niteczki, zacinajace sie zameczki no i > ogolnie wyglad jakby sie mialo napisane - targ. Do tego jeszcze > buciki z dermy, pasemka blond - i juz wygladasz jak typowa polska > sklepowa. Aha no i najlepiej wbic sie w zamale spodnie, wtedy zawsze > mysli sie, ze sie jest szczuplejszym. ho ho!! aleś puściła wodze fantazji! Odpowiedz Link Zgłoś
ik_ecc Re: jakie torebki nosicie jesienia i zima? 28.10.09, 23:08 Nosze glownie plecaki - wiekszy jak musze wziac wiecej rzeczy ze soba, albo mniejszy gdy biore mniej rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: jakie torebki nosicie jesienia i zima? 28.10.09, 23:14 Wiosna, lato, jesień, zima zawsze nosze listonoszkę mam całą kolekcję w różnych kolorach, z różnych materiałów oraz różnych firm. Ostatni nabytek to czarna skórzana Marca Jacobsa Odpowiedz Link Zgłoś
phantomka Re: jakie torebki nosicie jesienia i zima? 28.10.09, 23:51 Ja sobie kupilam jakis czas temu fajna torbe, baardzo duza, swietnie sie rozklada, bo jest robiona jakby z kola. Jest z materialu podobnego do flauszu, typowo jesienne kolory, bo brazowo-zolta i do tego, nie wiem dlaczego, jako jedyna rzecz w sklepie byla przeceniona na 30zl. I moze nawet bym pomyslala, ze mam zly gust, ale juz kilka osob mnie pytalo, gdzie kupilam, bo fajna W Gdańsku otworzyli teraz sklep z torebkami Parfois i nawet fajne wzornictwo maja, za bardzo rozsadne ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: jakie torebki nosicie jesienia i zima? 29.10.09, 09:12 Ostatnio kupiłam duza torbę z lakierowanej skóry w kolorze burgunda z marc pickard. Mam tez swoja ulubiona w kolorze ciemnej zieleni z brazem.Tez duza. Odpowiedz Link Zgłoś
mamakasienki1 Re: jakie torebki nosicie jesienia i zima? 29.10.09, 18:55 Ja mam 3 torebki, skórzane i porządne pasujące na każdą okazję, czarną uniwersalną, bordową z lakierowanej skóry i brązową, żeby mi do każdego zestawienia kolorystycznego pasowały. Ostatnio marzy mi się taka duża zamszowa tylko kolor jeszcze nieustalony. No a że ja niska to mi duże torby nijak nie pasują. Odpowiedz Link Zgłoś
mme_marsupilami Re: jakie torebki nosicie jesienia i zima? 29.10.09, 20:58 Nie dziele torebek na pory roku. Obecnie nosze czerwona Lancel. Odpowiedz Link Zgłoś