morgen_stern 29.10.09, 14:11 z tego lobstera... www.plotek.pl/plotek/1,78649,7199534,Zenada_roku__Kazimierz_i_Isabel_pojechali_z__Viva_.html Ma ktoś tę Vivę? Rzeczywiście powiedziała "lobstera - to taki duży rak"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatar-m Re: Leżę i płaczę 29.10.09, 14:26 ale że jak, no bo lobster to rak , myślała pewnie w tym czasie po Angielsku. Jak się wyraził małżonek, ona tak ma , myśli w obu językach, to i za pewne mówi przeplataną mową Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Leżę i płaczę 29.10.09, 14:28 A ja zawsze myślałam że lobster to homar.... hmmmmm......... Odpowiedz Link Zgłoś
agatar-m Re: Leżę i płaczę 29.10.09, 14:33 to zalezy, np Red lobster to czerwony rak luzizjański.... może takiego wpierniczali..... Nie posądzając jej jednak o wiedze terrarystyczną, sądze że chciała gawiedzi wytłumaczyć po babsku co to Homar Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Leżę i płaczę 29.10.09, 14:36 Ona myśli że gawiedż nie zna i gawiedź nie jadła to gawiedzi na polski tłumaczyć nei będzie Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Leżę i płaczę 29.10.09, 14:38 Tak tak, koniecznie musiała nas, polski plebs, poinformować, że jadła homara, ale żeby było jeszcze bardziej światowo, to użyła angielskiego słowa Choć może doszła do wniosku, że my nie wiemy o istnieniu takiego stworzenia jak homar.. Odpowiedz Link Zgłoś
wespuczi Re: Leżę i płaczę 29.10.09, 14:35 chyba sprzedaz im spadnie, nie moge tego czytac takie zenujce Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: Leżę i płaczę 29.10.09, 14:39 ja przekartkowałam w empiku, bo od początku roku czekałam na tą okładkę ;D ale mimo wszystko Kazimierz dalej mnie zaskakuje; zero mózgu, zero obciachu, czysta... ee.. miłość? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Leżę i płaczę 29.10.09, 14:40 syriana napisała: > zero mózgu, zero obciachu, > czysta... ee.. miłość? Aha - własna Odpowiedz Link Zgłoś
kasskossk Re: Leżę i płaczę 29.10.09, 14:59 i to jest powod aby lezec i płakac??!?!! Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Leżę i płaczę 29.10.09, 16:16 Słyszałaś może o czymś takim jak zwrot retoryczny? Odpowiedz Link Zgłoś
zlosliwe_malpisko Re: Leżę i płaczę 29.10.09, 15:09 a ja myślę, że jesteście po prostu zazdrosne. Bo każda by chciała: a. mieć takiego chłopaka jak Kazimierz b. pisać takie wiersze c. skosztować lobstera Odpowiedz Link Zgłoś
kasskossk Re: haha 29.10.09, 15:17 zlosliwe_malpisko napisała: > a ja myślę, że jesteście po prostu zazdrosne. Bo każda by chciała: > a. mieć takiego chłopaka jak Kazimierz > b. pisać takie wiersze > c. skosztować lobstera Własnie o tym samym pomyslałam przeciez nie kazdy moze byc na okładce Vivy Odpowiedz Link Zgłoś
agatar-m Re: haha 29.10.09, 15:26 moje wewnętrzne ja krzycy co noc "Kazzzzzzzz where jesteś ty...!!!!" Pieniądze szczęścia nie dają, dopiero zakupy M.Monroe Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Leżę i płaczę 30.10.09, 00:03 zlosliwe_malpisko napisała: > każda by chciała: > c. skosztować lobstera Czyli takiego dużego raka ? Ja odpadłam na tym reportage'u Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: Leżę i płaczę 30.10.09, 07:19 lobstera to ja bym chetnie zjadla czy musicie czytac takie newsy? Odpowiedz Link Zgłoś
ciri_77 a mnie sie ejszcze ten cytat podoba 29.10.09, 16:00 CytatJeśli coś będzie na rzeczy Isabel z całą pewnością poinformuje o tym na blogu, bo - jak sama twierdzi - bycie żoną byłego premiera zobowiązuje do pisania mądrze i skłaniania ludzi do refleksji. )))))))) Ciri Odpowiedz Link Zgłoś
myelegans Re: a mnie sie ejszcze ten cytat podoba 29.10.09, 17:24 On mowi o niej jak ojciec o dziecku "taka oczytana, zadaje dociekliwe pytania, nie mozna jej zbyc" Zenada rzeczywiscie. BTW, w niektorych czesciach swiata (jak mojej) homar jest tanszy od wolowiny, zeden Ci to szpan. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek03 Re: a mnie sie ejszcze ten cytat podoba 29.10.09, 18:54 stary jelen i jego bejbe,co najmniej tak piekna jak nowa pani pazurowa,moglyby bic sie o korone anty miss. nie,no zazwyczaj mi to wisi kto z kim i dlaczego ale ta parka jest wyjatkowo zalosna-to ze podstarzaly kaziu przezyl kryzys wieku sredniego to jeszcze rozumiem ale zrobil to lekko bez klasy i jeszcze w dodatku z prawie 30latka,infantylna jak panienka z gimnazjum. ee tam,mlodsza jestem od isabel a bym kazka z doplata nie chciala Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia i ty sie dziwisz 30.10.09, 08:02 > ee tam,mlodsza jestem od isabel a bym kazka z doplata > nie chciala ze musiał sie starsza i głupsza zadowolic? przeciez kazda ładniejsza i inteligentniejsza mierzyłaby wyzej Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: a mnie sie ejszcze ten cytat podoba 29.10.09, 18:56 żenada, a to szykowanie się na first lady, boskie!Wyobrażacie sobie pierwszą parę w kraju Isabel i Kazimierza??? On chyba naprawdę myśli, że naród na prezydenta go wybierze, bo naród kochał go jako premiera pacynkiewicza. Żenada roku i ten brak refleksji i poczucia obciachu. Odpowiedz Link Zgłoś
asiara74 Re: a mnie sie ejszcze ten cytat podoba 29.10.09, 20:24 Mógłby sobie ten pożal się Boże lover zęby w końcu zrobić bo nawet uśmiechnąć się nie może przy swojej lady Isabel. Wyobrażam sobie co czuje jego zona i dzieci patrząc na tą szopkę. Brrr mam nadzieję że mojemu staremu Bóg rozumu nie odbierze. Odpowiedz Link Zgłoś
mamabuly To jest nawet lepsze 29.10.09, 21:56 Oto co Marcinkiewicz powiedział o swojej żonie: Ona myśli i po polsku, i po angielsku. Jest przyjacielska i kontaktowa. Oczytana (...) Nie jest bezduszną lalką. Zadaje mądre pytania, prowokuje do dyskusji, jest okropnie dociekliwa. Nie da się zbyć hasłami. I powiedział to polityk wśród ludzi się obracający! Aż strach pomyśleć jakie cechy charakteryzują naszych parlamentarzystów skoro Isabelle jest taka wybitna w oczach dyplomaty Marcinkiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
kama3570 Re: To jest nawet lepsze 29.10.09, 22:57 Też to zwróciło moją uwagę...tylko,że tego nie powiedziała Isabell,a przyjaciel Kaza opowiadał co jedli na przyjęciu... Odpowiedz Link Zgłoś
mamabuly Re: To jest nawet lepsze 29.10.09, 22:59 hahahahahahahhahahaha to jeszcze lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
agatar-m Re: To jest nawet lepsze 29.10.09, 23:09 kama3570 napisała: > ,a > przyjaciel Kaza opowiadał co jedli na przyjęciu... no i zepsułaś nam zabawę Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola a ja leże i myślę 29.10.09, 23:49 Czy naprawdę - ale tak naprawdę - ludziom może się tak we łbie popieprzyć, żeby nie widzieć własnej śmieszności?? I nie o Izabell mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: a ja leże i myślę 30.10.09, 00:04 Nosz przecież jest już niemała kolekcja dowodów na piśmie i drukiem, z dokumentacją fotograficzną, że MOŻE Odpowiedz Link Zgłoś
mamabuly Re: a ja leże i myślę 30.10.09, 16:29 To fakt, ale jakoś ciagle to do mnie nie chce dotrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia ech ty 30.10.09, 07:55 ja cie tu pocieszac chciałam, a ty ze smiechu placzesz? zdrajca! Odpowiedz Link Zgłoś
anek130 Re: Leżę i płaczę 30.10.09, 08:59 a ja czytałam ten wywiad i to nie Izabell tak powiedziała, tylko ich znajomy, który był świadkiem i opowiadał, co i gdzie jedli po ślubie. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
graue_zone nie nowe, 30.10.09, 13:55 ale fajne: www.youtube.com/watch?v=rXEGUzFxItc Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Leżę i płaczę 30.10.09, 16:25 Nie, to nie ona, ale ich swiadek, ktory- o zgrozo- jest wlascicielem restauracji! Zeby wlasciciel restauracji nie wiedzial, co to jest lobster po polsku??!! Odpowiedz Link Zgłoś
iwles przyklejone przez moderatora 30.10.09, 20:20 Buahahaha Autor: madeleine.b 30.10.09, 20:02 Odpowiedz www.pudelek.pl/artykul/20610/po_co_im_taki_lans_po_co/ No wiem, że to już było. Wiem, że to z Pudelka. Ale ta mina Kazia...bezcenna Odpowiedz Link Zgłoś