beatamonika1 04.04.06, 18:27 Pilnie potrzebuję zwolnienia lekarskiego do końca miesiąca!!!Moja firma plajtuje i zwalniają nas dlatego dzięki zwolnieniu będę miała czas na znalezienie spokojnie nowej pracy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: Pilnie potrzebuję... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 18:35 Zwróć się z tym do ministra zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
wisienka36 Re: Pilnie potrzebuję... 04.04.06, 18:57 Nie ma sprawy, wysłałam ci mailem, napisz czy doszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Pilnie potrzebuję... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 21:23 a może najlepiej pójśc do lekarza po zwolnienie? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Pilnie potrzebuję... 05.04.06, 15:05 beatamonika1 napisała: > Pilnie potrzebuję zwolnienia lekarskiego do końca miesiąca!!!Moja firma > plajtuje i zwalniają nas dlatego dzięki zwolnieniu będę miała czas na > znalezienie spokojnie nowej pracy!!!! Okradnij kogoś. Będziesz miała kasę na spokojne szukanie pracy. A jak Ci się kradzież spodoba, to może nawet pracy szukać już nie będziesz musiała ? S. Odpowiedz Link Zgłoś