lena_madzia 29.11.09, 17:41 Na która zagłosujecie???? Tu można zagłosować www.plotek.pl/plotek/1,78649,7305625,Final__Tanca_z_gwiazdami____kto_zdobedzie_Krysztalowa.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przeciwcialo Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 29.11.09, 17:43 Nie lubię Muchy, wolę słodycz Urbańskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_madzia Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 29.11.09, 17:47 ja nie przepadam ani za jedną ani za druga, natomiast Natasza jako profesjonalistka nie powinna konkurować z amatorami dlatego uważam ze nagroda nalezy sie Ance Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 29.11.09, 18:00 Nie jest przecież zawodowa tancerka tańca towarzyskiego. Jest taka sama amatorka jak kazda inna gwiazda. Odpowiedz Link Zgłoś
k873 Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 29.11.09, 18:08 za obiema nie przepadam.mucha taki wieczny podlotek;cały czas ma coś do powodzenia,ale rzadko kiedy mówi mądrze; typowa celebrytka a urbańska- wyniosła,mało sympatyczna.ale jak mam wybierać to nataszę - jednak lepiej tańczy(pal licho, że zajmuje się tym od kilkunastu lat), no i pięęęeęękna z niej kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
nanai11 Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 29.11.09, 18:17 Natalia nie jest posiada żadnej klasy w tańcu towarzyskim. MIała pełne prawo wystartować.Czesto widzę oburzenie z tego powodu że "ona tam tańczy".Jak Cichopek nagrała płyte z nauką tańca nikt się nie burzył, a przecież ona nie posiada żadnej techniki tanecznej. Odpowiedz Link Zgłoś
lidoszek28 Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 29.11.09, 18:34 Ale Urbańska tanczy na scenie od około 12 lat. Taniec i śpiew to jej profesja. Moim zdaniem mucha zasługuje na pierwsze miejsce. Do tego programu nie powinni brać osób zajmujących sie na codzien tancem. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 29.11.09, 18:37 Taniec sceniczny nie ma nic wspólnego z towarzyskim. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 29.11.09, 18:45 Bylo to dobrze widac w You Can Dance. Nie kazdy tancerz odnajduje sie w kazdym stylu na zawolanie. Sam taniec towarzyski, sprawial chyba najwiekszy problem uczestnikom. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 29.11.09, 18:59 przeciwcialo napisała: > Taniec sceniczny nie ma nic wspólnego z towarzyskim. Nie no jasne... nic a nic wspólnego! To żeś pojechała Odpowiedz Link Zgłoś
lidoszek28 Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 29.11.09, 19:21 przez taki taniec sceniczny ma sie wypracowane ruchy, płynność, rytm i jest duzo łatwiej opanować taniec towarzyski ( w przeciwieństwie do "gwiazd" pokroju Majdan, Jędrzejczak, Mucha). Praktycznie wystarczy potrenować kroki. Na prawde nie widzisz różnicy miedzy zawodową artystką teatru buffo a aktorką? Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 29.11.09, 19:27 Mucha to "aktorka" a nie aktorka, chyba że cios eksternistycznie zdała. Aktorki maja na studiach taniec jako przedmiot. Natasza ruchsceniczny opanowała ale w tańcu towarzyskim akurat doswiadczenie w innych rodzajach tańca czasami wrecz przeszkadza. Nie ja to wymysliłam ale wiele gwiazd bioracych udział we wczesniejszych edycjach- były tam i aktorki i baletnice. Taka Natalia Lesz chociazby jako dyplomowana baletnica tez nie powinna brac udziału w TzG. A udział brała, nie wiem czy wygrała ale była wysoko. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 29.11.09, 20:28 > Natasza ruchsceniczny opanowała ale w tańcu towarzyskim akurat > doswiadczenie w innych rodzajach tańca czasami wrecz przeszkadza. A czy równie bardzo przeszkadza jak doświadczenie w pływaniu jakie ma Otylia? Bo moim zdaniem, jednak nie ma porównania. Odpowiedz Link Zgłoś
lidoszek28 Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 29.11.09, 20:35 Lesz nie wygrała. A zaszła wysoki bo pieknie tańczył a ludzie chcieli ją oglądać. Balet nie pomógł jej w wygranej. Wygrała za to Agata kulesz, zwykła aktorka po której nikt sie nie spodziewał, że tak ładnie bedzie tanczyła. niedługo sie okaże kto wygra Odpowiedz Link Zgłoś
sanna.i Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 29.11.09, 18:36 Żadna. Obie nadęte i niesympatyczne. I program też do bani. Odpowiedz Link Zgłoś
mamabuly Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 29.11.09, 21:35 Mąż obstawia Muchę "bo ma lepsze cycki" Odpowiedz Link Zgłoś
lejdi111 Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 29.11.09, 21:40 Obydwie są sympatyczne ale Urbańską podziwiam za urodę Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 29.11.09, 21:44 No Urbańska była świetna... nie do pokonania ,tak myśle choć Mucha też super! Odpowiedz Link Zgłoś
mamabuly Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 29.11.09, 22:51 > Obydwie są sympatyczne ale Urbańską podziwiam za urodę To prawda i jeszcze ten komplet śnieżno-białych ząbków cudna Odpowiedz Link Zgłoś
pamelia matamorfoza Muchy 30.11.09, 10:49 .. dla mnie trochę dziwna i podejrzana Po jej skandalizujących zachowaniach, niejednokrotnie chamskich wypowiedziach na różne tematy po to tylko żeby zaistnieć, nagle stała się taką "dziewczyną z sąsiedztwa"??? No to chyba mimo wszystko jest dobra aktorką i umie grać na uczuciach publiczności. Te łzy... no jakoś mi do niej nie pasują. tańczyła pięknie ale Urbańska piękniej i nikogo nie udawała. Wiem że Natasza tańczy na co dzień ale to powinno mieć znaczenie na etapie wybieranie uczestników. Akoro już ją zaprosili do programu to powinna byc traktowana jak wszyscy uczestnicy i wypominanie jej przygotowania tanecznego jest nie fair. a zreszta, jakos tak dziwnie jest że najczęściej wygrywaja gwiazdki TVN-u p.s. A ja i tak byłam za Michałem. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: matamorfoza Muchy 30.11.09, 10:51 > a zreszta, jakos tak dziwnie jest że najczęściej wygrywaja gwiazdki TVN-u Popraw mnie, jeśli się mylę, ale Mucha w TVNie zagrała niewielką rólkę w jednym serialu. Od razu czyni z niej to gwiazdkę tej stacji? A Natasza będzie miała tam własny program, tak mi się obiło o oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
pamelia Re: matamorfoza Muchy 30.11.09, 10:55 cóż a mi się obiły o oczy zapowiedzi, że zobaczymy ją (Muchę) niedługo w produkcji TVN-u... Sporo Muchy pojawiło się ostatnio w kolorowych pismach... Ale co tam, w sumie nic do niej nie mam, chodziło mi tylko o to, że powinna wygrać ta co lepiej tańczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
myga Re: matamorfoza Muchy 01.12.09, 13:07 pamelia napisała: > cóż a mi się obiły o oczy zapowiedzi, że zobaczymy ją (Muchę) > niedługo w produkcji TVN-u... ____________ Tak jak myslalam, wynik byl przesadzony, niestety. Mucha nachalnie lansowana. I prosze:i rola w "na wspolnej" i jurorka w YCD i prowadzaca w DDTVN. Niedlugo z szafy wyskoczy. Ech... www.plotek.pl/plotek/1,78649,7317115,Mucha_dostala_role_w__Na_Wspolnej__.html Odpowiedz Link Zgłoś
bez27 Re: matamorfoza Muchy 30.11.09, 10:52 pamelia napisała: > .. dla mnie trochę dziwna i podejrzana Po jej skandalizujących > zachowaniach, niejednokrotnie chamskich wypowiedziach na różne > tematy po to tylko żeby zaistnieć, nagle stała się taką "dziewczyną > z sąsiedztwa"??? No to chyba mimo wszystko jest dobra aktorką i umie > grać na uczuciach publiczności. Te łzy... no jakoś mi do niej nie > pasują. tańczyła pięknie ale Urbańska piękniej i nikogo nie udawała. > Wiem że Natasza tańczy na co dzień ale to powinno mieć znaczenie na > etapie wybieranie uczestników. Akoro już ją zaprosili do programu > to powinna byc traktowana jak wszyscy uczestnicy i wypominanie jej > przygotowania tanecznego jest nie fair. > a zreszta, jakos tak dziwnie jest że najczęściej wygrywaja gwiazdki > TVN-u > p.s. A ja i tak byłam za Michałem. DLA mnie też nie wygląda Mucha na "dziewczynę z sąsiedztwa" Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 29.11.09, 22:13 Nie byłam nigdy wielką fanką Muchy, ale z tego zestawu finałowego w sposób oczywisty wybrałam ją. Fajnie, że wygrała. Odpowiedz Link Zgłoś
myga Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 29.11.09, 22:16 Urbanska lepiej tanczyla. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 29.11.09, 22:20 Trudno, żeby tańczyła gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
lidoszek28 Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 29.11.09, 22:20 Urbańska niech wyciera nos w Józefowicza rekaw a Mucha niech cieszy sie nowym Autem Wiedziałm że wygra ...bo tak powinno być Odpowiedz Link Zgłoś
stefaninka Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 29.11.09, 22:25 A ja tam sercem byłam za Nataszą. Od początku było wiadome, że Mucha wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
myga Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 29.11.09, 22:50 Ja bylam za Michalem, ale dzis bym obstawiala Natasze. Odpowiedz Link Zgłoś
stefaninka Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 29.11.09, 23:38 No to fakt Michał wymiatał. Ale nie jest( nie był) tak popularny jak Mucha. Odpowiedz Link Zgłoś
julia30bb Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 29.11.09, 22:30 Stawiałam na Muszkę i jej gratuluję, pięknie tańczyła... Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 29.11.09, 22:33 Owszem, lepiej tańczyła, ale ona w ogóle nie powinna brać udziału w tym programie. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 30.11.09, 00:09 Natasza została bardzo skrzywdzona szkoda mi jej. popłakałam się co bardzo rzadko mi się zdarza aż mąż się przestraszył co mi się stało Odpowiedz Link Zgłoś
fjefjurka71 Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 30.11.09, 00:21 A myśmy byli za Anią i Rafałem,ale bardziej ze względu na Rafała Dobrze,że wygrał,należało Mu się! Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 30.11.09, 09:10 Skrzywdzona? Jako zawodowiec, w ogóle nie powinna brać udziału w TzG. Mucha uczyła się wszystkiego od podstaw. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 30.11.09, 06:55 myga napisała: > Urbanska lepiej tanczyla. Co z tego skoro zajmuje sie tym na codzień,a Ania nie więc bardzo dobrze ze wygrała Odpowiedz Link Zgłoś
myga Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 30.11.09, 10:10 > Co z tego skoro zajmuje sie tym na codzień,a Ania nie więc bardzo > dobrze ze wygrała ___________ Zostala skrzywdzona, uwazam tak samo jak czar. Kiedy wreszcie ludzie przestana ja oceniac przez pryzmat jozefowicza? Nalezala sie jej nagroda,albowiem skoro ja wzieli do programu, to powinno sie oceniac oceniac taniec, a Muchy walc byl beznadziejny, w kazdym raie niczym sie nie wyroznial, tylko ladna muzyka i sceneria. Skoro a priori wygrac powinien ten, co nie umie tanczyc, to po co ta szopka? Nie jestem i nie bylam jej fanka, kibicowalam Michalowi,tez zostal skrzywdzony, bo tanczyl lepiej niz Mucha, ale uwazam, ze wynik byl obstawiony juz na poczatku programu, bo TVN nachalnie promuje muche na zastepstwo Weroniki do YCD. Ale wczoraj to juz zenada, bo kazdy widzial jaki kosmos jest pomiedzy czarem i talentem Urbanskiej i tej buraczanej Muchy. Dlatego chrzania o roznicy jednej setnej. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 30.11.09, 10:36 To nie jest turniej taneczny, tylko program rozrywkowy, ludzie oceniają nie tylko taniec, lecz także człowieka. Urbańska nie budzi sympatii, bo jest lansowana na siłę, więc nieco na przekór wybrali Muchę. Podobnie było w finale Steczkowska-Guzik: ludzie woleli fajną dziewczynę z sąsiedztwa, a nie zimną babeczkę, która robi sobie sesje na cmentarzu. A Urbańska nie ma instynktu samozachowawczego chyba, skoro startuje w programach, gdzie o wygranej decydują widzowie. Odpowiedz Link Zgłoś
bez27 Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 30.11.09, 10:50 wg mnie Mucha jest lansowana na SIŁĘ Odpowiedz Link Zgłoś
pamelia Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 30.11.09, 10:57 Dokładnie. A Nataszę mam wrażenie zaprosili głównei po to aby show było lepsze i więcej ludzi oglądało. Bo co jak co ale było na kogo popatrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
bez27 Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 30.11.09, 10:58 pamelia napisała: > Dokładnie. A Nataszę mam wrażenie zaprosili głównei po to aby show > było lepsze i więcej ludzi oglądało. Bo co jak co ale było na kogo > popatrzeć. dokładnie Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 30.11.09, 07:22 probowalam obejrzec, niestety wzniosle komentarze Tyszkiewicz (ble ble ble) plus zaplakane tancereczki (rzyg) nie pozwolily mi na to. A zazwyczaj finaly tanca ogladalo mi sie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
ahhna Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 30.11.09, 09:12 Nie znnnoszę Muchy. Mówią, ze Urbańska jest wyniosła, a ona jest po prostu spokojna i ma klasę, do tego urodę i talent... Gdzie tam Musze do niej. Odpowiedz Link Zgłoś
zolwinka Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 30.11.09, 09:37 Natasza Urbanska i klasa? Co powiesz na jej zachowanie po przegranej w "Jak oni spiewaja" - twierdzenie, ze Polsat oszukal przy liczeniu sms-ow. Albo zachowanie przy eliminacjach do Eurowizji - zakonczenie okrzykiem "Dosc obcych" (nawiazanie do Isis Gee). Dla mnie powyzsze do zaprzeczenie klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 30.11.09, 10:45 Co powiesz na jej zachowanie po przegranej w "Jak oni spiewaja" - > twierdzenie, ze Polsat oszukal przy liczeniu sms-ow. Polsat a raczej prowadzący potraktowali Nataszę okropnie, po ogłoszeniu wyników zostawili ją samą sobie na scenie i zajęli się Włodarczyk a ona stała jak piąte koło u wozu nie wiedząc co ze sobą zrobić dopiero Józefowicz podszedł do niej i zabrał ją stamtąd. Właśnie oglądam DDTVN i to jak Mucha twierdzi że ona nigdy nie tańczyła, a szkoła aktorska w stanach przecież tam taniec jest podstawą. Natasza do studia nie przyszła, zadzwoniła ze mała jej się rozchorowała moim zdaniem miała rację. Ma się uśmiechać i udawać że jest super? Jakoś nie wierzę że głosowanie było uczciwe- oszukali. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 30.11.09, 10:49 > Polsat a raczej prowadzący potraktowali Nataszę okropnie, po ogłoszeniu wyników zostawili ją samą sobie na scenie i zajęli się Włodarczyk Faktycznie, niesamowite. Zajmowano się osobą, która wygrała. Kto by się tego spodziewał... > Natasza do studia nie przyszła, zadzwoniła ze mała jej się rozchorowała moim > zdaniem miała rację. Ma się uśmiechać i udawać że jest super? No to chyba jest słabą aktorką - przyjmowanie porażek to cenna umiejętność w tym zawodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 30.11.09, 11:05 Faktycznie, niesamowite. Zajmowano się osobą, która wygrała. Kto by > się tego spodziewał... Owszem ale może jakieś gratulacje dla osoby która doszła do finału? Naprawdę tego nie rozumiesz. > No to chyba jest słabą aktorką - przyjmowanie porażek to cenna > umiejętność w tym zawodzie. Akurat Natasza tą umiejętność ma chyba opanowaną i jej aktorstwo nie ma tu nic do rzeczy. Po co miała tam iść? Udawać że jest fajnie i że Mucha była lepsza? W czym nie na pisze bo mnie wytną Czy jest słabą aktorką? -jak dla mnie to nie, jeżeli też umiesz śpiewać i tańczyć tak jak ona i rola solistki w musicalu to dla Ciebie pestka, takim razie nie pozostanie mi nic innego jak pogratulować talentu Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 30.11.09, 11:11 > Czy jest słabą aktorką? -jak dla mnie to nie, jeżeli też umiesz śpiewać i tańczyć tak jak ona i rola solistki w musicalu to dla Ciebie pestka, takim razie > nie pozostanie mi nic innego jak pogratulować talentu Jestem równie dobra w innej dziedzinie, dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
bez27 Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 30.11.09, 09:53 Muchy nie trawię, za Nataszą nie przepadałam, ale w tym rankingu obstawiałam Nataszę. Natasza miała zdecydowanie lepsze show. Ich wczorajszy pokaz na zakończenie.. oglądałam z gęsią skórką na rękach. Rewelacja! Nie jestem znawcą tańca, więc nie będę się wymądrzać. Jako laikowi i estecie bardziej podobało mi się widowisko, jakie zaprezentowała Urbańska niż Mucha. Mucha jest dla mnie w każdym calu wystudiowana, wyreżyserowana, sztuczna. W niej nic naturalnego. Wszystko pod publiczkę. Przez TzG zrobili jej reklamę typu odchudzanie, sesja w Playboy'u, po to tylko żeby zaistniała, żeby ją kojarzono, bo wygrywa ten, kto ma większą popularność. Z tego, co słyszałam Mucha też tańczyła na różnych zajęciach aktorskich (nie napiszę w szkole aktorskiej, bo aktorka z niej żadna). Zachowanie Muchy po ogłoszeniu wyników to ŻENADA !!! Fe, obrzydliwość. Nawet Pavlovic patrzyła z lekkim niesmakiem na jej wyskoki i wygłupy. A poza tym, na zakończenie: kto da 100 % pewności, że wyniki nie są "ustawione"? Dla mnie zwyciężyła w tym programie Natasza Urbańska! Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 30.11.09, 10:34 Dla mnie też wygrała Natasza: Odpowiedz Link Zgłoś
emma_me Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 30.11.09, 10:41 dla mnie Natasza była bezkonkurencyjna. Mucha była przeciętna. Jeśli już to powinien przejęć do finału Michał. Zarzuca się Nataszy, że tańczy od wielu lat. A Mucha pretenduje do miana aktorki, a skoro tak to powinna umieć śpiewać i tańczyć - chyba, że ten wymóg nie dotyczy aktoreczek serialowych. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 30.11.09, 10:46 Mucha nie kończyła studiów aktorskich, tylko socjologię, tam śpiewu i tańca nie ma w programie. BTW czy faktycznie pamiętasz wszystko, co miałaś na studiach przez semestr, że zakładasz, że aktorka zawodowa umiałaby śpiewać i tańczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 30.11.09, 10:56 angazetka napisała: > Mucha nie kończyła studiów aktorskich, tylko socjologię, tam śpiewu > i tańca nie ma w programie. Owszem ale przez ostatnie dwa lata uczęszczała do szkoły aktorskiej w USA? A tam zajęcia z tańca to podstawa. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 30.11.09, 11:57 czar_bajry napisała: > Owszem ale przez ostatnie dwa lata uczęszczała do szkoły aktorskiej w USA? > A tam zajęcia z tańca to podstawa. W musicalowych owszem ale on zdaje się chodziła do dramatycznej Odpowiedz Link Zgłoś
bez27 Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 30.11.09, 11:59 do dramatycznej? dlatego taka ona dramatyczna i aktorka z niej dramatyczna i kobieta z niej dramatyczna Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Polacy nie zawiedli....... 30.11.09, 12:09 Nie glosowalam bo az tak emocjonalnie do tego nie podchodze. Bylam za Michalem- bardzo sympatyczny, pracowity chlopak, z klasa na dodatek. Niestety- sadze, ze ogladalnosc nie bylaby taka jakby sobie TVN zyczyl gdyby zostal Michal, wiec zostala Natasza i Anna. Przyznam,ze ja sama dlatego wlasnie ogladalam final- bo one zostaly. Bylam ciekawa co zaprezentuja, jak sie zachowaja. Mucha niby amatorka, Natasza zawodowa tancerka ,ale bylam za Natasza. Bo byla lepsza. Mucha jak na amatorke w FINALNE byla i tak fatalna. Kazdy kto byl w innych edycjach w finale byl o niebo lepszy. Niezgrabna, klockowata, przyciezkawa mimo zgubionych kilogramow, problemy z rownowaga, ewidentne bledy. Nie wiem po co tak sie nia zachwycano. Byla przecietna, jak dla mnie do odstrzalu jako 4-5 w kolejnosci. Bylam za Natasza, ale jak sie okazalo polska mentalnosc nie zawiodla. No kto by pozwolil zeby taka Natasza, co MA WSZYSTKO- urode, figure, kariere i udana rodzine mialaby jeszcze wygrac!? A niedoczekanie!!! A szkoda, bo i tak ciezko pracowala. I jej tancerz sobie zasluzyl. Mucha- zenada, szczegolnie w koncowce. Jest niezrownowazona. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Polacy nie zawiedli....... 30.11.09, 12:16 > No kto by pozwolil zeby taka Natasza, co MA WSZYSTKO- urode, figure, kariere i udana rodzine Jednego tylko nie ma: osobowości. Jest w tym wszystkim doskonale nijaka, jest jak jajko bez skorupki. Mnie to przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Polacy nie zawiedli....... 30.11.09, 12:24 rodzine > > Jednego tylko nie ma: osobowości. no tak brak jej czegos co ma rasowa emama heh.... Odpowiedz Link Zgłoś
myga Re: Polacy nie zawiedli....... 30.11.09, 12:26 angazetka napisała: > Jednego tylko nie ma: osobowości. __________ Wedlug mnie ma osobowosc. Jest DAMĄ w kazdym calu. I tego chyba pospolstwo jej nie moze darowac. Zgadzam sie z lipcowa co do joty. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Polacy nie zawiedli....... 30.11.09, 12:28 > Wedlug mnie ma osobowosc. Jest DAMĄ w kazdym calu. I tego chyba pospolstwo jej > nie moze darowac. Ototo, bo nie placze co odcinek, nie pitoli glupot jak to odkryla w sobie kobiete, albo ze ma biodra. Nie zebra o glosy, jest zrownowazona i ma klase. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Polacy nie zawiedli....... 30.11.09, 12:30 > Ototo, bo nie placze co odcinek, nie pitoli glupot jak to odkryla w sobie kobiete, albo ze ma biodra. Za to pitoli co odcinek, jakie to miała potworne problemy z nauką tańca... Odpowiedz Link Zgłoś
malila oraz 30.11.09, 13:12 że przestała być małą dziewczynką i że bardzo serdecznie pozdrawia i dziękuje za wszystkie maile wspierające, bo bardzo tego potrzebuje, a także pozdrawia tych niezdecydowanych. jak również nie omieszkała wspomnieć w jakimś wywiadzie, że uratowała Musze skórę w pierwszym odcinku, bo pobiegła jej szukać, kiedy stwierdziła, że Muchy brak w kolejce przed sceną. Nie, żebym nie lubiła Urbańskiej. Zdolna dziewczyna i pracowita bardzo. A tyle razy w dupę dostała, że aż się nie mogę doczekać, żeby się wreszcie wybiła i została doceniona. Ale ona jest infantylna i do kobiety, która wywoływałaby podziw, to ma IMO jeszcze kawałek. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: oraz 30.11.09, 13:36 malila napisała: Ale ona jest infantylna > i do kobiety, która wywoływałaby podziw, to ma IMO jeszcze kawałek. No tak na rzęsach chodzić nie potrafi więc dno kompletne i nie ma za co jej podziwiać Ech babska zawiść Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: oraz 30.11.09, 13:40 Przeczytaj ze zrozumiem oba powyższe posty, a o zawiści pisz potem - zwłaszcza że to potwornie wyświechtany argument. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: oraz 30.11.09, 21:57 angazetka napisała: > Przeczytaj ze zrozumiem oba powyższe posty, a o zawiści pisz potem - > zwłaszcza że to potwornie wyświechtany argument. Zupełnie tak samo jak rada aby czytać ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
malila Re: oraz 30.11.09, 13:47 Zbyt osobiście odbierasz moją opinię Definicją zawiści nie jest uczucie braku zachwytu dla innej kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Polacy nie zawiedli....... 30.11.09, 12:30 Och, pospólstwo... Cięzkie działa wytaczasz Odpowiedz Link Zgłoś
stefaninka Re: Polacy nie zawiedli....... 30.11.09, 12:19 Dlatego byłam za Nataszą, aby utarła nosa wszystkim zazdrośnikom. Ale cóż nie odrócimy losu. Możemy jedynie Nataszy życzyć sukcesów. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Polacy nie zawiedli....... 30.11.09, 12:21 Niezgrabna, klockowata, przyciezkawa mimo zgubionych kilogramow, problemy z rownowaga, ewidentne bledy. Nie wiem po co tak sie nia zachwycano. Byla przecietna, jak dla mnie do odstrzalu jako 4-5 w kolejnosci. Wymienisz te ewidentne błędy? i KTO POWINIEN ZAMIAST NIEJ WG CIEBIE ZATAŃCZYĆ W FINALE? Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Polacy nie zawiedli....... 30.11.09, 12:26 gryzelda71 napisała: > Niezgrabna, klockowata, przyciezkawa mimo zgubionych kilogramow, > problemy z rownowaga, ewidentne bledy. Nie wiem po co tak sie nia > zachwycano. Byla przecietna, jak dla mnie do odstrzalu jako 4-5 w > kolejnosci. > > > > Wymienisz te ewidentne błędy? Potrafilabym pokazac, w lacinie wyjatkowo jej nie szlo. Salsa tragiczna,pasodoble sprzed tygodnia- fatalne.Ja bym lepiej zamachala ta spodnica.Alez to bylo niezgrabne. > i KTO POWINIEN ZAMIAST NIEJ WG CIEBIE ZATAŃCZYĆ W FINALE? Michal Kwiatkowski. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Polacy nie zawiedli....... 30.11.09, 12:35 No az dziwne,że ciebie nikt nie zaprasza.Czyli nie wymienisz tych ewidentnych błędów. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Polacy nie zawiedli....... 30.11.09, 12:37 gryzelda71 napisała: > No az dziwne,że ciebie nikt nie zaprasza.Czyli nie wymienisz tych ewidentnych > błędów. Nie jestem Iwona Pavlovic- nie wymienie, bo nie znam nazw. Potrafilabym pokazac. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Polacy nie zawiedli....... 30.11.09, 12:41 Ale nie wymienisz i o to chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Polacy nie zawiedli....... 30.11.09, 12:50 gryzelda71 napisała: > Ale nie wymienisz i o to chodziło. komu chodzilo? tobie chodzilo? ty sama nie wiesz juz o co sie przyczepilas? Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Polacy nie zawiedli....... 30.11.09, 12:52 Wiem.Jak się pisze popełniła ewidentne błędy to powinnaś je wymienić,a nie tańczyła fatalnie,ja lepiej spódnica macham Odpowiedz Link Zgłoś
myga Re: Polacy nie zawiedli....... 30.11.09, 12:27 W finale powinien zatanczyc Michali Natasza. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 30.11.09, 12:24 mnie tam zgrzewa kto wygra chociaz osobiscie uwazam ze mucha jest ordynarny babon bez wdzieku i polotu a urbanska zjawiskowa i dla samych estetycznych odczuc milej ja ogladac ale po finale to juz i tak tanczyc nie bedzie wiec mi jest jedno ja chcialam zobaczyc jak zaspiewala gwiazda odcinka doda i nie widzialam to dzies jest? Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 30.11.09, 12:30 to juz i tak tanczyc nie bedzie wiec mi jest jedno > > ja chcialam zobaczyc jak zaspiewala gwiazda odcinka doda i nie widzialam > to dzies jest? bylo na glownej str gazety Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 wlasnie w TVN leci powtorka 30.11.09, 12:39 moofka napisała: > ladnie Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Lo matko, alez sie Dodzie profil zmienil 30.11.09, 12:39 nos tez juz sobie zoperowala ? Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 30.11.09, 12:51 Ja się cieszę, że wygrała Mucha bo to program dl amatorów a nie profesjonalistów. Ania przynajmniej była naturalna i widać u niej było prawdziwą radość z tańca a nie wystudiowana latami sceniczne ruchy. Urbańska jest dla mnie mega irytująca z dwóch powodów - jest ciężko pracującą profesjonalistką, która robi z siebie na siłę szarą, skromną myszkę. Denerwuje mnie takie zachowanie - umacnianie stereotypu, że kobieta nie może chwalić się swoimi umiejętnościami tylko musi być cicha, skromna i potakująca. Brrrr! Strasznie sztucznie to wychodzi. I jak ktoś wcześniej zauważył - totalnie nie ma osobowości. Plastikowa laleczka bez skazy, 'uśmiech numer 5'. Nie ma w niej nic oryginalnego, niepowtarzalnego. A co do poruszanego tu przez niektórych bycia 'damą' i 'posiadania klasy' - doskonale to pokazała w poprzednim programie i podczas Eurowizji. Dno Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 30.11.09, 13:39 Wysłany przez Ciebie post może pojawić się z opóźnieniem do kilku minut. Podglad Edytuj Odpowiadasz na: araceli napisała: > Ja się cieszę, że wygrała Mucha bo to program dl amatorów a nie profesjonalistó > w. Ania przynajmniej była naturalna i widać u niej było prawdziwą radość z tańc > a a nie wystudiowana latami sceniczne ruchy. > > Urbańska jest dla mnie mega irytująca z dwóch powodów - jest ciężko pracującą p > rofesjonalistką, która robi z siebie na siłę szarą, skromną myszkę. Denerwuje m > nie takie zachowanie - umacnianie stereotypu, że kobieta nie może chwalić się s > woimi umiejętnościami tylko musi być cicha, skromna i potakująca. Brrrr! Stras > znie sztucznie to wychodzi. > > I jak ktoś wcześniej zauważył - totalnie nie ma osobowości. Plastikowa laleczka > bez skazy, 'uśmiech numer 5'. Nie ma w niej nic oryginalnego, niepowtarzalnego > . > > A co do poruszanego tu przez niektórych bycia 'damą' i 'posiadania klasy' - dos > konale to pokazała w poprzednim programie i podczas Eurowizji. Dno Ach ta zazdrość Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw No własnie - zazdrość brzydko na twarz wypełza ;-) 30.11.09, 13:55 > Ach ta zazdrość Ano właśnie - zazdrość to nawet pięknej, utalentowanej i obsypanej komplementami kobiecie może w sekundę zetrzeć z twarzy promienny uśmiech i nie pozwolić na spokojne wystąpienie przed kamerami w towarzystwie wygranej i szczęśliwej rywalki Natasza bez wątpienia tańczyła lepiej, ale to jest program bazujący na popularności uczestników wśród widzów ślących sms-y Najwyraźniej Anna Mucha ma więcej talentu w TEJ dziedzinie, a Natasza nie potrafi się lansować - w końcu do przewidzenia było, jak społeczeństwo zareaguje na taki a nie inny wizerunek konsekwentnie tworzony w matateriałach "intro" z kolejnych odcinków Natasza zabiegała o przewagę w sms-ach mniej więcej tak, jak na popularność na forum mogłaby pracować osoba Zawsze-Lepiej-Wiedząca-I-Najdoskonalsza, kreująca się na damę, a histerycznie reagująca na najmniejsze oznaki krytyki/ lekceważenia. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 30.11.09, 14:05 czar_bajry napisała: > Ach ta zazdrość Że co przepraszam? Niby o co ta zazdrość? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna35 Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 30.11.09, 13:51 Kiedy zobaczyłam Nataszę w pierwszym odcinku TzG pomyślałam "dziewczyno po co Ci to, mało masz upokorzeń?" Od pierwszego do ostatniego odcinka wiedziałam, że NIE WYGRA - nie w tym kraju. Zgadzam się z lipcową w temacie Nataszy. Nie znam się na tańcu w takim stopniu, żeby oceniać Muchę, ale Nataszy mi szkoda, bo uważam, że jezeli weźmiemy pod uwagę tylko i wyłącznie taniec to w 100% zasłużyła na zwycięstwo. Tylko i wyłącznie taniec a nie cechy osobowości(jezeli Urbańska jest infalntylna to chyba nie ma okreslenia na zachowanie Muchy), jej zachowanie podczas finału "Jak oni śpiewaja" czy wywiady dla durnych gazet. Tylko i wyłacznie taniec w tym programie a nie kilkanście lat ciężkiej pracy - to chyba nie wina Urbańskiej , że Mucha przez kilkanaście lat zbijała bąki? Zresztą na zdrowy rozum to właśnie te kilkanście lat harówy powinno zostać docenione zamiast "wycierać nimi gęby" i krytykować. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Joanno, pomyliłaś turniej taneczny z 30.11.09, 13:58 programem, w którym stacja tv zarabia na sms-ach widzów i tychże widzów usiłuje skłonić do oglądania swojego programu zamiast zamiany pilotem na konkurencję Albo nie jesteś targetem, albo za mało sms-ów wysłałaś Odpowiedz Link Zgłoś
joanna35 Re: Joanno, pomyliłaś turniej taneczny z 30.11.09, 14:08 Iwonko nigdy nie wysyłam sms- ów Jest mi tylko bardzo żal Nataszy - nie ma dziewczyna szczęścia do tzw. szerokiej publiczności Niemniej zwycięstwo Muchy nie spędza mi snu z powiek - jeżeli prawdą jest to co o sobie mówiła, zwłaszcza w pierwszych odcinkach to cieszę się jej radością. Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 30.11.09, 13:55 > Urbańska jest dla mnie mega irytująca z dwóch powodów - jest ciężko pracującą p > rofesjonalistką, która robi z siebie na siłę szarą, skromną myszkę. Denerwuje m > nie takie zachowanie - umacnianie stereotypu, że kobieta nie może chwalić się s > woimi umiejętnościami tylko musi być cicha, skromna i potakująca. Brrrr! Stras > znie sztucznie to wychodzi. Natasza Urbanska ma w zyciu tylko jeden problem - nie ma w Polsce takiej sceny musicalowej/estradowej, zeby miala co robic jako profesjonalistka, i musi sie biedna wydurniac w telewizji. Na West Endzie jest pelno takich jak ona, sa gwiazdami w musicalach, to jest ich zycie i praca i nie musza sie mizdrzyc poza scena. A ona musi, bo jak sie nie zalapie do TV, to co ma robic - biegac w kolko miedzy Buffo a Roma, i moze ze dwoma teatrami muzycznymi poza Warszawa? Ile one maja premier w roku, i w ilu moze zagrac aktorka muzyczna, zanim opatrzy sie doszczetnie? Nie ma talentu do szczerzenia ssie, to i wypada nienaturalnie. Wsadzanie jej na sile do amatorskich programow tez jej nie pomaga. A szkoda dziewczyny, bo talent ma ogromny, tylko nie za bardzo ma go gdzie realizowac, gdy wyrosla z teatrzyku meza. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Wiesz, niektórzy jak nie mieli pracy w PL, a 30.11.09, 14:00 w każdym razie pracy satysfakcjonującej, to jakoś nie przeoczyli faktu, że w dzisiejszych czasach paszport dostać to nie problem, a w wielu kierunkach to i paszportu nie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: Wiesz, niektórzy jak nie mieli pracy w PL, a 30.11.09, 14:12 No, malo sie dzieje w kwestii teatru muzycznego, to wyeksportujmy aktorow, bedzie sie dzialo jeszcze mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Wiesz, niektórzy jak nie mieli pracy w PL, a 30.11.09, 14:19 A skąd, lepiej wprowadzić ustawowy obowiązek chodzenia na spektakle do kiepskich teatrów muzycznych przynajmniej raz na miesiąc Najlepiej, wiesz, niech autokary przywiozą całe brygady hutników czy innych górników jak za Dawnych Dobrych Czasów Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: Wiesz, niektórzy jak nie mieli pracy w PL, a 30.11.09, 14:21 Jeszcze moga byc dobre teatry muzyczne. Marzenie, wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Ano mogą. Pytanie: czemu ich nie ma? 30.11.09, 14:22 Skoro w takie ponoć talenty kraj obfituje? Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: Ano mogą. Pytanie: czemu ich nie ma? 30.11.09, 14:25 Jak zwykle: talenty sa, organizacji nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Ano mogą. Pytanie: czemu ich nie ma? 30.11.09, 14:26 Znaczy: talentów organizacyjnych brak? Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: Ano mogą. Pytanie: czemu ich nie ma? 30.11.09, 14:29 Najwyrazniej. Najbardziej potrzebnymi, a najmniej docenianymi trybikami w szolbiznesie sa menedzedzy, impresariowie, producenci. Sam talent wykonawczy sie nie obroni, talentow jest na peczki, trzeba mu dac co robic i to na lata. Odpowiedz Link Zgłoś
notting_hill Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 30.11.09, 17:35 Problem z NU polega moim zdaniem na czymś innym. A uświadomiłam sobie oglądając w ubiegłym tygodniu jakąś powtórkę programu na TVP1 (starego- z 2007r.), gdzie Natasza występowała z piosenką Madonny "Vogue". No, śpiewała, no tańczyła nawet jakoś podobnie w stylu do Madonny... I co? I nico. Zero emocji, kompletnie żadnego przekazu, całkowicie, totalnie perfekcyjne rzemiosło, gdzie brak jest jakiejkolwiek formy sztuki. To porównanie dobrze w końcu znanej kreacji Madonny do tego co prezentowała pani NU mi uświadomiło jakie to jest totalnie bez wyrazu, mimo że technicznie sprawne. Gdzieś ktoś napisał na innym forum, że to naprawdę zadziwiające jak taka piękna, zgrabna, utalentowana i wyszkolona osoba może pozostawiać widzów tak całkowicie nieporuszonych wobec tego co prezentuje. No i to jest IMO sedno sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
nati.82 Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 30.11.09, 14:22 W zasadzie było mi bez różnicy, ale leciutką przewagę dawałam Muszce. Natasza, mimo że jest piękną kobietą, to nie ma na siebie pomysłu. Chciałaby i tańczyć, i śpiewać, i grać, ale jak dla mnie nie ma w sobie tego czegoś, co by ją wyróżniało. Odpowiedz Link Zgłoś
mwiktorianka Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 30.11.09, 15:34 [b]Ja za żadna nie przepadam,ale uwazam,że Urbanska miała od poczatku przewagę z racji zawodu.Cieszę sie,że wygrala Mucha,poniewaz nie lubie nieuczciwosci,a Natasza twierdzac,że podstawy baletu utrudniaja,a nie ulatwiaja sprawe,mijala sie z prawda choc wiadomo,ze przeciez nie przyzna sie do tego,że jest jej łatwiej.Tak sie sklada,że mój syn chodzi do szkoly baletowej i wiem od jego nauczycieli,że majac podstawy baletu jest sie w stanie zatanczyc wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
aiwlysji Re: Anna Mucha vs. Natasza Urbańska 30.11.09, 20:09 amatorski program...jak to czytam poraz setny to padam ze smiechu, to wszystko jest WYREZYSEROWANE, Mucha przyjela strategie, ze sex i "glosnosc" dobrze sie sprzedadza, wyzwolona kobieta, ktora znow poczula sie sexy w TzG.....przeciez to sciema! wiecie dlaczego inteligentni "inaczej" tego programu nie ogladaja...bo nie lubia "amatorow". NU jest zjawiskowa, doszla do wszystkiego ciezka praca...ale jak widac musi przybrac poze wyzwolonej suki to moze gawedz ja pokocha. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw No, jeśli komuś nie zależy na uznaniu gawiedzi 30.11.09, 23:06 i idzie do programu rozrywkowego w tvn opartego na formule konkursu pt "więcej sms-ów od gawiedzi", to chyba ma jakieś deficyty w inteligencji. Zwłaszcza jeśli równocześnie zależy mu na wygranej Odpowiedz Link Zgłoś
aiwlysji Re: No, jeśli komuś nie zależy na uznaniu gawiedz 30.11.09, 23:34 odpowiedzialas mnie czy polemizujesz z NU? ja nie wiem co mysli NU...ja wiem co ja mysle o NU. Odpowiedz Link Zgłoś