krejzimama 19.01.10, 22:07 Jeden czy kilka? Przebieracie się czasem za forumowych mężczyzn? Bo można spotkać mężczyzn przebranych na forum w sukienki i przyciasne staniki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghe_72 Re: ile macie nicków na forum? 19.01.10, 22:21 W rzeczywistości mam na imię Ziutek Odpowiedz Link Zgłoś
carmita80 Re: ile macie nicków na forum? 19.01.10, 22:21 Ja kilka jeden z nich to nicola. Odpowiedz Link Zgłoś
tacomabelle Re: ile macie nicków na forum? 19.01.10, 22:45 Des4 cię parę razy przeczołgał na forum, a przy nim z cięta ripostą u ciebie cieniutko, bije cię o kilka długości pod tym względem. Jak widzę nie możesz tego przeżyć i pienisz się od kilku dni. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: ile macie nicków na forum? 19.01.10, 22:58 tacoma a skąd u ciebie pewna dość specyficzna fraza? forum.gazeta.pl/forum/w,16,102918658,102920650,Re_gratulacje_za_wytrwalosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
tacomabelle Re: ile macie nicków na forum? 19.01.10, 23:04 Skopiowałam od desa, bo mnie bawiła. 15 minut zajęło ci przeszukanie forum pod kątem moich wypowiedzi? A może mnie też jednak zaczniesz uważać za jego kolejne wcielenie? Obsesje można jednak wyleczyć. Ale oczywiście jak nie masz nic do roboty, możesz przez noc dokonać analizy semantycznej mnie i jego wpisów. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: ile macie nicków na forum? 20.01.10, 00:52 Zostawmy już semantykę w spokoju. Choć i ona jest pewną informacją, która poddana analizie pozwala wyciągnąć pewne wnioski. Nie wiem czy jesteś kolejnym wcieleniem desi czy tylko liżesz mu co nieco. W każdym razie jeśli chcesz/chcecie bawić się na forum kosztem innych to warto nad semantyką popracować a i zdradzać dużej ilości informacji. Nie trudno je skojarzyć i stwierdzić że wpisy tacombelli/desia/papalaji/gringo68 pochodzą od jednej osoby lub grupki robiącej sobie albo mającej na celu szerzenie swoich jedynie słusznych poglądów i gustów. To jeszcze pół biedy, każdy jakieś ma. Robisz/robicie to w sposób chamski i ohydny personalnie atakując innych forumowiczów, szydząc z poglądów, stylu i sposobu życia czy gustów. Bije od was głęboka pogarda do wszystkiego co inne, wszystkiego co odbiega od twojego/waszego tradycyjnego systemu wartości. Wszystko to zawarte jak to nazywasz/nazywacie "cientych ripostach albo pogardliwych określeniach innych osób. Każde zachowanie odmienne od waszego idealnego tradycyjnego konserwatywnego stylu życia jest godne tylko pogardy, postympowe, ełropjeskie. To potwierdza tylko teze, że konserwatyzm oznacza ciasnote umysłowa oraz ograniczone horyzonty. Odpowiedz Link Zgłoś
tacomabelle Re: ile macie nicków na forum? 20.01.10, 08:20 Jasne, moje dodatkowe nicki to umpabumpa, encepence, sraliptys i marylinmonroe666. Pewnie są i inne, ale dawno ich nie używałam i się kurzą w zapomnieniu. Jeśli chodzi o szydzenie i chamstwo, polacem czytelnikom forum twoje wpisy chociażby na temat osob wierzących i religii. Nie ma zrezztą co się nad tym rozwodzić, ale zauważ, ze to ciebie najczęściej wycina moderator na tym forum. Ergo moderator to pewnie kolejne wcielenie desa, no nie? Kończę dyskusję. Zamiast nocnych doznań przy wyszukiwarce forumowej, zalecam znalezienie sobie chłopa i zrobienie dziecka. Pomoże ci to zlikwidować nadmiar hormonów. "Mamusiu" VEOT Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: ile macie nicków na forum? 20.01.10, 09:27 Ja nie kończę dyskusji. Nie w smak ci/wam, że wyszło szydło z worka. No to teraz najlepiej EOT napisać i posługiwać się dość kiepską ironią. Ciekawy jest wątek polecania czegokolwiek. Pisze to osoba/osoby która/re na przynajmniej 4 nickach wypisują bzdury na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: ile macie nicków na forum? 19.01.10, 23:08 Ja mam na każdym forum inny nick (innego nicka?), nie wiem ile, bo już sie pogubiłam - jak chcesz, to policz. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: ile macie nicków na forum? 20.01.10, 09:06 2, drugi do poczty generalnie kiedyś musiałam założyć z powodów technicznych i czasem jak się nie wyloguję to napiszę coś pod nim na forum ale rzadko. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 5678 20.01.10, 09:45 krejzimama napisał: > Jeden czy kilka? Przebieracie się czasem za forumowych mężczyzn? > Bo można spotkać mężczyzn przebranych na forum w sukienki i przyciasne staniki. Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: ile macie nicków na forum? 20.01.10, 09:55 w przypadku wyprysków skórnych, problem przyciasnych staników faktycznie niektorych nie dotyczy, hehe... krejzimama napisał: > Jeden czy kilka? Przebieracie się czasem za forumowych mężczyzn? > Bo można spotkać mężczyzn przebranych na forum w sukienki i przyciasne staniki. Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: ile macie nicków na forum? 20.01.10, 11:26 To jest ta "cieta riposta", tak? Wow. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: ile macie nicków na forum? 20.01.10, 11:34 Ta jest "cienta", galicyjska antypostympowa. Odpowiedz Link Zgłoś
agnzimka Re: ile macie nicków na forum? 20.01.10, 10:08 Mam kilka i sama siebie ripostuję, jak mi nikt nie chce odpowiedzieć To dopiero jest burzliwa dyskusja Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: ile macie nicków na forum? 20.01.10, 10:15 Kurcze niezły patent. Ja sama ze sobą się zgadzam to jeden wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mamabuly Re: ile macie nicków na forum? 20.01.10, 21:30 > Mam kilka i sama siebie ripostuję, jak mi nikt nie chce odpowiedzieć To dopie > ro jest burzliwa dyskusja Dlaczego ja na to nie wpadłam? Juz wiem, bo a. mam słabą pamięć b. Jestem leniwa i nie chciało by mi się nawet tym głowy zawracać. ALE, pozytywnie zdumiewa mnie inwencja twórcza forumowiczów z rozdwojoną, trojona itd... osobowoscią. Choć, w swojej naiwności, nie wiem czemu miało by to służyć. Szczerze to zazdroszczę wolnego czasu lub współczuję braku ciekawszych zainteresowań Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: ile macie nicków na forum? 20.01.10, 21:42 To bardzo rozwijające. Robisz tabelki, harmongoram. Planujesz kto komu odpowiada. Jak odpowiada. Notujesz, ćwiczysz pamięć i excella. Same pozytywy. Tylko komu by sie chciało. Odpowiedz Link Zgłoś
mamabuly Re: ile macie nicków na forum? 20.01.10, 21:56 Fakt, że to pewnie pobudza wyobraźnię/intelekt (bo tabelki i exel) tylko ciagle nie widze tu geniuszu Tołstoja, który potrafił wprowadzić kilkanaście wiarygodnych postaci do swoich dzieł. No w każdym razie żaden ze sklonowanych na emamie nie wydaje się wiarygodny A czemu to ma służyć... myślę, że większość z nas potrzebuje klakiera i jak go nie znajduje to kreuje. W sumie jeżeli to komuś poprawia samopoczucie to czemu nie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: ile macie nicków na forum? 20.01.10, 22:01 Tołstoj, hmmm. Szacun!!! na TE to ja Tolkiena znam Ale też postacie ładne wprowadził. Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_my_babies Re: ile macie nicków na forum? 20.01.10, 11:31 krejzimama napisał: > Bo można spotkać mężczyzn przebranych na forum w sukienki i przyciasne staniki. sam jesteś tego najlepszym przykładem Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: ile macie nicków na forum? 20.01.10, 12:00 Pfff, szkoda słów. Mimo tego nadal uwazam cie za rozsądną osobę. Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: ile macie nicków na forum? 20.01.10, 12:01 będę cię wołał "kajtusiu"...chociaz w kontekście twoejego wibratora może to cokolwiek dziwnie brzmieć, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: ile macie nicków na forum? 20.01.10, 12:08 Oj ty mistrzu cientej ryposty. Wołać możesz sobie jak chcesz. Na olka i filipa też tak wołasz? Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: ile macie nicków na forum? 20.01.10, 12:15 Nie wymyśliłes z tym kajtusiem nic nowego. Taka kalka która się posługujesz. Jedna z wielu zresztą "cioteczko", "pal kapcie", "kajtusiu", "hehe", "postymp", "ełropa" a i jeszcze cytat z Dzieduszyckiego o fraku w III pokoleniu. Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: ile macie nicków na forum? 20.01.10, 22:18 des4 napisał: > będę cię wołał "kajtusiu"...chociaz w kontekście twoejego wibratora > może to cokolwiek dziwnie brzmieć, hehe... ale beznadziejna odpowiedź...na poziomie czwartoklasisty. Podstawówki. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: ile macie nicków na forum? 20.01.10, 22:23 Protekcjonalne lekceważące trakotwanie ma koledze/koleżance podbudować ego. Jeśli pomoże to w terapii kolegi/koleżanki to niech pisze co chcę. Tylko mam pewność, że na taką totalną głupotę nic pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
funky_mamma Re: ile macie nicków na forum? 20.01.10, 18:26 Ja mam 2, poprzedni to mamciulka-nikulka, którego używam już tylko na swoim forum, na pozostałych używam od niedawna tego. Odpowiedz Link Zgłoś
sabka22 Re: ile macie nicków na forum? 20.01.10, 21:34 Ty droga autorko napewno masz nie jeden....zresztą nie dziwie się młodzież tak sie bawi. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: ile macie nicków na forum? 20.01.10, 21:44 Sabucha ty lepiej napisz kto dzis potrząsnął ziemia na Haiti. Na pewno wiesz od Foxa Mouldera. Odpowiedz Link Zgłoś
sabka22 Re: ile macie nicków na forum? 20.01.10, 21:49 No właśnie kontaktu z nim nie mam bo na Haiti siedzi a tam zasięgu brak....A ty poczytałaś/łeś coś ciekawgo czy dalej czekasz na linki? Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: ile macie nicków na forum? 20.01.10, 21:59 No ja znam naukowe wyjaśnienie powstawania trzęsień ziemi zwiąazane z uwalnianiem energii nagromadzonej w skorupie ziemskiej powstałej podczas przesuwania sie mas skalnych. Do tego dochodzą wulkaniczne, zapadowe i wywołane działalnościa człowieka - głownie tapniecia powstałe podczas szkód górniczych. Znasz jakies inne uznawane przez naukę i przez nią potwierdzone? Odpowiedz Link Zgłoś
sabka22 Re: ile macie nicków na forum? 20.01.10, 22:17 Nie przez nauke nie,bo o tym co napisałaś to na geografi też brałam...Ty naprawde nie wierzysz w możliwości człowieka,szczególnie w możliwości Amerykańskiego wojska.Nie chodzi mi o to konkretne trzęsienie,pisze ogólnie.Epidemie w afryce i inne cuda,kto testuje na tych biednych ludziach szczepionki i inne cholerstwa no kto?Ci ludzie są jak szczóry dla amerykanów,poprostu króliki doświadczalne i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
sabka22 Re: ile macie nicków na forum? 20.01.10, 22:23 Jakie ty masz IQ?Jedz do NASA dadzą Ci dowody.Śmieszna jesteś i mało tv oglądałaś i książek czytałaś.Proponuje zacząć i zmienić nick. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzimama Re: ile macie nicków na forum? 20.01.10, 22:37 sabka22 napisała: > Nie przez nauke nie,bo o tym co napisałaś to na geografi też > brałam...Ty naprawde nie wierzysz w możliwości człowieka,szczególnie > w możliwości Amerykańskiego wojska.Nie chodzi mi o to konkretne > trzęsienie,pisze ogólnie.Epidemie w afryce i inne cuda,kto testuje > na tych biednych ludziach szczepionki i inne cholerstwa no kto?Ci > ludzie są jak szczóry dla amerykanów,poprostu króliki doświadczalne > i tyle. To nie żadna NASA pisała tylko ty. Zatem prosze ciebie o udowodnienie tych twierdzeń. Jak chcesz sobie paplać 3 po 3 to idź do magla. Bez udowodnienia tych słow są tylko paplaniną osoby owładniętej teoriami spiskowymi. Odpowiedz Link Zgłoś