ewma 24.05.10, 09:11 Jakie macie plany na Dzień Dziecka? Prezenty duże czy drobnostki? Czy raczej wycieczka,kino czy wspólne spędzanie czasu z dzieckiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martab15 Re: Dzień Dziecka - plany 24.05.10, 09:49 My wybieramy się na wycieczkę całodniową + jakaś drobnostka. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Dzień Dziecka - plany 24.05.10, 09:55 bez wodotrysków, czyli intensywne spędzanie czasu z dzieckiem jak co dzień Odpowiedz Link Zgłoś
hanka20074 Re: Dzień Dziecka - plany 24.05.10, 10:25 Zależy jaka będzie pogoda ale mam w planach wyjście do bawialni,ewentualnie później na lody no i jakiś prezencik ale to już od dziadków. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Dzień Dziecka - plany 24.05.10, 10:50 wyjazd kilkudniowy i prezenty po powrocie - wg mnie takie średniej wielkości, ale niemało Każde dziecko dostanie wiekszą, droższą rzecz: rolki, autobus Duplo, pojazd pet shopów), oraz każde po kilka pet shopów, książki, grę oraz grę komputerową. Odpowiedz Link Zgłoś
leon992 Re: Dzień Dziecka - plany 24.05.10, 19:44 Nic jeszcze nie mamy ,kurcze a czasu niewiele. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Dzień Dziecka - plany 24.05.10, 20:20 Zawsze sie zastanawiałam dla kogo są promocje na zabawki w przeddzień Dnia Dziecka. Teraz juz wiem Przyznam, że dla mnie nie do pomyslenia byłoby tydzień przed uroczystością nie mieć juz dawno kupionych prezentów. A zaczynam je obmyślać na kilka miesiecy naprzód Odpowiedz Link Zgłoś
ewma Re: Dzień Dziecka - plany 25.05.10, 12:54 agni71 napisała: > Przyznam, że dla mnie nie do pomyslenia byłoby tydzień przed > uroczystością nie mieć juz dawno kupionych prezentów. Nie każdy wszystko robi z miesięcznym wyprzedzeniem.... Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Dzień Dziecka - plany 25.05.10, 13:03 wiem, że nie każdy. Napisałam, że dla mnie to nie do pomyslenia. Bo ja lubie dac prezenty przemyslane, często pieczołowicie wyszukane, najczęsciej zamawiane przez net (wiec z zapasem, by na pewno zdążyły dotrzeć), przeważnie są to rzeczy, których nie kupię ot tak w przeddzień Dnia Dziecka w pierwszym lepszym markecie. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkallo Re: Dzień Dziecka - plany 24.05.10, 20:19 Ten dzień spędzimy w towarzystwie mojej siostry i jej dzieci. Idziemy wspólnie na lody. Prócz tego każde z dzieci dostanie prezent: mój 3-latek klocki konstrukcyjne w kształcie wafli. A siostry dzieciaki gry planszowe:"Gra w życie-cienie i blaski" oraz "Osada". No i coś od dziadków. Odpowiedz Link Zgłoś
karra-mia Re: Dzień Dziecka - plany 24.05.10, 20:19 Dzień wrażeń, ale jakich to zależy od pogody jak będzie ładnie - to wesołe miasteczko albo zoo jak będzie brzydko to aquapark ale czeka jeszcze hulajnoga, bo syn marzy o niej, więc spacer w ładną pogode odbędzie się na hulajnodze Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Dzień Dziecka - plany 25.05.10, 13:11 1.06 dostanie jakieś drobiazgi. w sobotę będzie malować garaz w męzowskim biurze w ramach dnia dziecka, a jakże. Chce to niech maluje. Podejrzewam, że będzie się świetnie bawić w niedzielę ma rocznicę komunii, potem .. jak pogoda da.. pojedziemy poszlaeć na jakimś pikniku/ imprezie dzieciowej. jak co roku wybierze sobie obiad prawdopodobnie poza domem, jak ją znam Odpowiedz Link Zgłoś