iuscogens 09.06.10, 11:42 Jako, że koci watek wzbudzil duże kontrowersje, mam nadzieję, że ten też kogoś ruszy Akcja nakarm psa, klikamy raz dziennie, do 28 czerwca, nic nie kosztuje i możemy pomóc szerlok.pl/nakarm_psa/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kfiatuszek80 Re: Nakarm psa ;) 09.06.10, 11:44 Nakarmiłam Bimberkajutro tez nakarmie i pojutrze.. Odpowiedz Link Zgłoś
melmire Re: Nakarm psa ;) 09.06.10, 11:53 Nakarmilam Skierke. Trzeba ilus tam kilkniec na torbe karmy, zorganizujmy sie jakos zeby klikac na te same, co? Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Nakarm psa ;) 09.06.10, 11:57 Tylko szkoda że można klikać na jednego. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Nakarm psa ;) 09.06.10, 12:04 No niestety można tylko, na jednego, dlatego jak możecie to porozsyłajcie gdzie można. Ja sobie ustawiłam jako stronę startową, żeby nie zapomnieć zeby codziennie do 28 kilkać, bo potem można zapomniec. Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Nakarm psa ;) 09.06.10, 12:09 ja juz porozsylalalam i rzuce na fora o psiakach im wiecej ludzi bedzie wiedzialo o tej stronce, tym lepiej a moze jakiemus psiakowi sie posczesci i znajdzie swoj dom? Odpowiedz Link Zgłoś
lykaena Re: Nakarm psa ;) 09.06.10, 15:51 z jednego IP można raz nakarmić tylko jednego psa - dobrze rozumiem ? bo dziś przymulona chodzę Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Nakarm psa ;) 09.06.10, 17:52 tak. mozna kliknac tylko raz na dowolnie wybranego przez siebie psiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Nakarm psa ;) 12.06.10, 18:28 Ale można kliknąć po jednym razie z różnych kompów? Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Nakarm psa ;) 12.06.10, 22:11 na to wyglada, ze tak, ale chyba musi byc za kazdym razem inne IP. Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: Nakarm psa ;) 09.06.10, 12:41 Jest tam ranking - ja wybralam tego na ostatnim miejscu w rankingu Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Nakarm psa ;) 09.06.10, 12:06 kliknelam juz na jednego psiaka i przegladam pozostale. Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Nakarm psa ;) 09.06.10, 12:07 zapomnialam dodac, ze kliknelam na 11 letnia sunie kaukaza SIWĄ Odpowiedz Link Zgłoś
chinka81 Re: Nakarm psa ;) 09.06.10, 12:23 Kliknęłam na Bronka, super fajna akcja!!!! Tylko psiaków żal... Zdjęcia i programy o zwierzakach w schroniskach to dla mnie wyciskacze łez.... Odpowiedz Link Zgłoś
paolka_82 Re: Nakarm psa ;) 09.06.10, 12:25 Nakarmiłam czarną Kamę. Jest w zasadzie identyczna jak moja Sonia, tylko niestety chudsza. Tak mi sie jej szkoda zrobiło, tej minki pt. "smuuuutny pies", moja Sonia tez taką robi Odpowiedz Link Zgłoś
katia.seitz Re: Nakarm psa ;) 09.06.10, 13:20 Kliknęłam. Boże, ile zwierzęcego nieszczęścia na tym świecie Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Nakarm psa ;) 09.06.10, 13:44 Wybrałam psa, będę klikac codziennie. Dzieki za linka. Odpowiedz Link Zgłoś
peliczapla Re: Nakarm psa ;) 09.06.10, 16:50 Będę dokarmiać Lorę. Zaraz rozsyłam link - akcja podoba mi się jak mało która. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Nakarm psa ;) 09.06.10, 17:55 Dzięki za linka o tej akcji, kliknęłam i mam nadzieję, że nie zapomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
beti222 Re: Nakarm psa ;) 09.06.10, 20:57 Nakarmiłam Skierkę i będę ją karmiła codziennie mam nadzieję, że nie zapomnę Akcja podoba mi się bardzo, wkleiłam na różnych portalach, mam nadzieję że wszystkie zwierzęta dostaną karmę Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: Nakarm psa ;) 09.06.10, 21:07 Świetny link, dzięki. Nakarmiłam Wiktora. Puszczę dalej, bardzo podoba mi się taka akcja ! Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Nakarm psa ;) 09.06.10, 21:37 Super, cieszę się, że jest odzew, tylko pamiętajcie, żeby nie tylko dziś klikać, ale codziennie, polecam ustawić jako startową a jak nie to będę podbijać temat, żeby przypominać Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Nakarm psa ;) 10.06.10, 00:26 10.06 klik. Widzę że parę psów już całkowicie nakarmionych. Odpowiedz Link Zgłoś
bombastycznie przygarnij psa 10.06.10, 00:36 nakarmiłam wszystkie! ale równie dobrze mogłabym je wszystkie przygarnąć gdybym tylko miała jak! nie mogę patrzeć na te smutne mordki... Ludzie! przygarniajcie psy ze schronisk! jestem przykładem na to, że pies ze schroniska to najlepsza inwestycja jaka mi się do tej pory przytrafiła, nie miałam jeszcze tak wiernego i oddanego psa jak schroniskowy. Nie ma się czego bać! wystarczy wybrać tego który ma najsmutniejszą mordkę, a na pewno będzie kochał swoich właścicieli najbardziej na świecie! Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: przygarnij psa 10.06.10, 00:55 > nakarmiłam wszystkie! Jak to zrobiłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
bombastycznie Re: przygarnij psa 10.06.10, 12:13 cuda a tak na serio to mam zmienne IP więc mogę mówiąc po ludzku, za każdym razem kiedy włączam na nowo internet mam inne IP więc tak jakbym była za każdym razem na innym kompie, a poza tym rozesłałam linka po znajomych, którzy na pewno będą klikać Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: przygarnij psa 10.06.10, 07:41 jesli o mnie chodzi, przygarnelam psa, ktory blakal sie po dworzu conajmniej dwa tyg o ile nie dluzej i jeszcze takiej wdziecznej psiny w zyciu nie mialam. jutro minie 3 i pol roku, jak sunka z nami jest. i tak sobie postanowilam, ze jak kidys jej zabraknie a na pewno bede chciala miec psa w domu, pojde do schronu i wezme jakas bide, albo przygarne kolejna znajde z ulicy Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: przygarnij psa 12.06.10, 22:50 Ja też mam przygarniętego świrusa Ktoś go prawdopodobnie wyrzucił w długi weekend i już 6 lat jest z nami... moja siostra ma przecudną i przemądrą dziewuszkę, wywaloną jako szczenię do kontenera na śmieci, w 35 stopniowy upał. Tyle radości, ile te psy dają, tyle wdzięczności, to się w ludzkiej skromnej pale nie mieści Odpowiedz Link Zgłoś
szerlok.ogloszenia Re: Nakarm psa ;) 10.06.10, 08:49 Witajcie! Jestem Natalia, pracuję w serwisie Szerlok. Chciałabym baaardzo podziękować Wam za udział w akcji! Mamy nadzieję że do końca jej trwania wszystkie pieski zdobędą odpowiednią ilość klików i będziemy mogli wysłać im karmę - zachęcajcie znajomych do klikania! Gdybyście miały jakieś pytania - piszcie Pozdrawiam słonecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
wuika Re: Nakarm psa ;) 10.06.10, 09:22 Strona jest tak zajechana, że ledwo co się wczytuje, ale przecież to nie powód, żeby nie nakarmić pieseczków Mam takie pytanie (bo na razie się wczytuje i nie widzę) - można dziennie na jednego psa, czy codziennie na każdego? Odpowiedz Link Zgłoś
szerlok.ogloszenia Re: Nakarm psa ;) 10.06.10, 11:47 Zliczamy jedno kliknięcie dziennie - każdego dnia możesz za to wybrać dowolnego psiaka. Martwi mnie Twoje stwierdzenie o wolnym wczytywaniu strony - być może było to chwilowe, związane z jakimiś pracami technicznymi. Lub trafiłaś na stronę zaraz po dokonaniu wpisu na Facebookowej stronie Szerloka i wszyscy stamtąd plus Ty równocześnie chcieli kliknąć. Z naszej strony (technicznej) w tej chwili wszystko działa jak należy, mam nadzieję że spowolnienia u Ciebie również się skończyły. Zapraszamy na www.facebook.com/szerlok - tam publikujemy ciekawostki i nowości związane z tą akcją charytatywną. Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Nakarm psa ;) 12.06.10, 18:36 Zaczęłam od Mojry i Klusia. Zostało im jeszcze 34 i 33 % - jak liczbę kliknięć przelicza się na procenty? Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Nakarm psa ;) 10.06.10, 12:16 Gdyby się dało jakoś oznaczyć pieski, które już dostały swoją torbę karmy, byłoby łatwiej korzystać z serwisu. Odpowiedz Link Zgłoś
seniorita_24 Re: Nakarm psa ;) 10.06.10, 09:59 Super, karmie wszystkie pieski po kolei Odpowiedz Link Zgłoś
beti222 Re: Nakarm psa ;) 10.06.10, 10:16 Kliknęłam dziś znowu na Skierkę Jeszcze trochę zostało, ale i Skierka dostanie karmę i mam nadzieję, że dzięki takiej akcji zwierzęta znajdą swoich Ludzi. Zgadzam się, że pies ze schroniska to wspaniały przyjaciel. Mamy dwa psy, jednego z ulicy, drugiego ze schroniska i to są wspaniałe pieszczochy i kochane mordki Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykladziewczyna Re: Nakarm psa ;) 11.06.10, 00:13 11.06 przypominam nowy dzień! Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Nakarm psa ;) 11.06.10, 11:50 Klikam na PSIKUSA. Brakuje mu jeszcze 49%. Ma 11 lat czyli zerowe szanse na adopcje Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Nakarm psa ;) 11.06.10, 18:03 O. A pies, którego wybrałam do klikania, już ma paczkę, i muszę wybrac innego. Up, czyli Odpowiedz Link Zgłoś
mirmunn Re: Nakarm psa ;) 11.06.10, 18:13 klikasm na Lalę z Krakowa i w poniedziałek ustawię sobie w robocie na wszystkich kompach, może byście tak ustawiły jeszcze w pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: proponuję przypiąć wątek 13.06.10, 00:04 przyłączam się, może panie moderatorki się zgodzą Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Nakarm psa ;) 11.06.10, 19:57 Kliknęłam w Siwą na cześć mojej ukochanej administarorki która banowała mnie z tysiąc razy : lodz.szerlok.pl/oferta/siwa-pod-opieka-fundacji-zwierze-nie-jest-rzecza-ID274z.html Prześlę jej linka -niech kliknie swojej imienniczce Odpowiedz Link Zgłoś