130xe 18.07.10, 08:53 od momentu, kiedy prezydent elekt Komorowski, poprosił o 500 dni spokoju aby mógł zrealizować obietnice i co ? Czy już jest wypełnione 22/500 lub jak kto woli 11/250 tych obietnic ? Zna ktoś jakieś ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabi683 Re: minęło 22 dni 18.07.10, 08:56 130xe napisał: > od momentu, kiedy prezydent elekt Komorowski, poprosił o 500 dni > spokoju aby mógł zrealizować obietnice i co ? Czy już jest wypełnione > 22/500 lub jak kto woli 11/250 tych obietnic ? Zna ktoś jakieś ? hehheh Ty nie możesz siedzisz i skreślasz dni to zakrawa o szaleństwo.A ile Kaczyński obiecała i nie zrobił ? Odpowiedz Link Zgłoś
130xe Re: minęło 22 dni 18.07.10, 08:59 Kaczyński miał dwa lata rządów co stanowi jakieś 600 dni, co w tym czasie zrobiono, można łatwo sprawdzić, ja taka listę ustaw i rozporządzeń oczywiście mam. Muszę jednak zauważyć, że masz problem z odpowiedzią na zadane pytanie. Pytanie nie było u JK tylko czy znasz jakieś zrealizowane obietnice Komorowskiego. Ponieważ szanuję swój czas, na "odpowiedzi" jak Twoja nie będę odpisywał, więc nawet ich z tą myślą nie zamieszczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
girasole01 Re: minęło 22 dni 18.07.10, 10:27 "Ponieważ szanuję swój czas (...)" To po co tu piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: minęło 22 dni 18.07.10, 15:11 130xe napisał: > bo mam czarny pas w poniżaniu i trenuję Raczej SM Odpowiedz Link Zgłoś
girasole01 Re: minęło 22 dni 18.07.10, 15:16 Ok. Skoro uwazasz, ze nie marnujesz tym swojego czasu to smialo. Odpowiedz Link Zgłoś
girasole01 Re: minęło 22 dni 18.07.10, 19:30 Nie Ty uszczknales, tylko ja sama swiadomie zmarnowalam chwilke swojego czasu na dyskusje z Toba. Nie musze Ci odpisywac, robie to dobrowolnie. Dlatego biorac udzial w dyskusji nie mozna miec do rozmowcy pretensji, ze marnuje Twoj czas (tak jak Ty zwykles roznym forumowiczom pisac). Bo udzial w tej dyskusji jest Twoim wyborem. Odpowiedz Link Zgłoś
arturprzezywacz Re: minęło 22 dni 18.07.10, 22:59 130xe napisał: > bo mam czarny pas w poniżaniu i trenuję To jakies wasze lokalne odznaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
arturprzezywacz Re: minęło 22 dni 18.07.10, 20:04 130xe napisał: > Kaczyński miał dwa lata rządów co stanowi jakieś 600 dni Nie, to stanowi jakies 700 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: minęło 22 dni 18.07.10, 09:01 hehheh Ty nie możesz siedzisz i skreślasz dni to zakrawa o szaleństwo.A ile > Kaczyński obiecała i nie zrobił ? czy my o czymś nie wiemy?? 130xe, tutaj pytani o to, czy Tusk z Broniem wywiazują się ze swoich obietnic są traktowane jako agresywne ataki szalonych pisiorów wszak każdy wie, ze wymagać od prezydenta i premiera, zeby chociaz próbowali wykonac to co obiecali, to nieeleganckie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: minęło 22 dni 18.07.10, 09:11 iuscogens napisał: > > czy my o czymś nie wiemy?? > 130xe, tutaj pytani o to, czy Tusk z Broniem wywiazują się ze swoich obietnic s > ą > traktowane jako agresywne ataki szalonych pisiorów Ty przestań bo Ty i cala Twoja rodzina na Kaczkę glosowała i tak samo z przegraną nie możesz się pogodzić. I podłapujesz i głupa kleisz.Ja bardzo dobrze zrozumiałam pytanie i jest to debilizm aby po 11 dniach zadawać takie pytania! > wszak każdy wie, ze wymagać od prezydenta i premiera, zeby chociaz próbowali > wykonac to co obiecali, to nieeleganckie jest. który rząd wszyto co obiecał spełnił ? Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: minęło 22 dni 18.07.10, 09:28 Ty przestań bo Ty i cala Twoja rodzina na Kaczkę glosowała i tak samo z > przegraną nie możesz się pogodzić. > I podłapujesz i głupa kleisz.Ja bardzo dobrze zrozumiałam pytanie i jest to > debilizm aby po 11 dniach zadawać takie pytania! > > gabi, od mojej rodziny to ty się o....... przez grzeczność wykropkuję. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: minęło 22 dni 18.07.10, 09:47 iuscogens napisał: > > gabi, od mojej rodziny to ty się o....... > przez grzeczność wykropkuję. > Sama o tym piałaś ze cala Twoja rodzina na PIS głosowała a teraz się tego wstydzisz? Przez grzeczność to Ja Ciebie już nie raz wykropkowałam a dalej mówienie to jak mówienie do słupa a slup jak dupa Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: minęło 22 dni 18.07.10, 09:59 Sama o tym piałaś ze cala Twoja rodzina na PIS głosowała a teraz się tego > wstydzisz? > Przez grzeczność to Ja Ciebie już nie raz wykropkowałam a dalej mówienie to jak > mówienie do słupa a slup jak dupa nie po pierwszy widac, ze masz problemy z czytaniem. proszę podaj przyklad gdzie niby tak pisalam?? akurat w mojej rodzinie sa osoby o roznych pogladach politycznych i jakos nie przeszkadza nam się to dogadywac, co zapewne dla kogoś z twoim podejscie jest niepojete. a nawet jakby wszyscy na leppera glosowali, to co Cię moja rodzina interesuje?? zajmij sie swoją, lepiej na tym wyjdziesz. twoje dzieci tez. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: minęło 22 dni 18.07.10, 10:20 iuscogens napisał: > nie po pierwszy widac, ze masz problemy z czytaniem. po raz kolejny mowie Ci dziewczynko ze nie mam > proszę podaj przyklad gdzie niby tak pisalam?? Poszukam bo wiedzę ze masz dobra pamięć ale krótką > akurat w mojej rodzinie sa osoby o roznych pogladach politycznych i jakos nie > przeszkadza nam się to dogadywac, co zapewne dla kogoś z twoim podejscie jest > niepojete. jest pojęte Maz mój głosowała na PIS a Ja na PO powinnam Go zabić Nie jest fanatykiem jak TY > > a nawet jakby wszyscy na leppera glosowali, to co Cię moja rodzina interesuje?? Sama o tym pisałaś więc przestań teraz płakać nawiedzona kobieto > zajmij sie swoją, lepiej na tym wyjdziesz. > twoje dzieci tez. Moje dzieci mają się dobrze są na kolonii i obozie nie dawno wrocilismy z nad morza Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: minęło 22 dni 18.07.10, 10:44 gabi683 napisała: > iuscogens napisał: > > nie po pierwszy widac, ze masz problemy z czytaniem. > > > po raz kolejny mowie Ci dziewczynko ze nie mam gabi rozumiem, ze Ci twój wiek zaczyna przeszkadzać, skoro po raz kolejny piszesz do mnie per "dziewczynko" mi moj odpowiada > > > proszę podaj przyklad gdzie niby tak pisalam?? > > Poszukam bo wiedzę ze masz dobra pamięć ale krótką poszukaj, czekam > > > akurat w mojej rodzinie sa osoby o roznych pogladach politycznych i jakos > nie > > przeszkadza nam się to dogadywac, co zapewne dla kogoś z twoim podejscie > jest > > niepojete. > > > jest pojęte Maz mój głosowała na PIS a Ja na PO powinnam Go zabić Nie jest > fanatykiem jak TY no patrz, a moj narzeczony byl dosc dlugo w SLD i jakoś zyjemy. Moja mama na Komorowskiego głosowała i żyjemy w zgodzie. Jesli swojego meza obrzucasz takimi wyzwiskami jak osoby na forum to mu wspolczuję. No chyba, ze ty tylko w necie taka odwazna jestes > > > > > > > a nawet jakby wszyscy na leppera glosowali, to co Cię moja rodzina intere > suje?? > > > Sama o tym pisałaś więc przestań teraz płakać nawiedzona kobieto znjadz to nawiedzona kobieto > > > zajmij sie swoją, lepiej na tym wyjdziesz. > > twoje dzieci tez. > > > Moje dzieci mają się dobrze są na kolonii i obozie nie dawno wrocilismy z nad > morza niedawno się pisze łącznie proponuje jeszcze w góry pojechać, albo gdziekolwiek > Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: minęło 22 dni 18.07.10, 11:09 > gabi rozumiem, ze Ci twój wiek zaczyna przeszkadzać, skoro po raz kolejny > piszesz do mnie per "dziewczynko" > mi moj odpowiada Nie wcale mi nie przeszkadza co nie z minia faktu ze jesteś gó...arą. > Jesli swojego meza obrzucasz takimi wyzwiskami jak osoby na forum to mu > wspolczuję. A co ma do forum życie prywatne ,Ty może to łączysz Ja natomiast nie No chyba, ze ty tylko w necie taka odwazna jestes W życiu prywatnym uwierz mogę sporo > niedawno się pisze łącznie No popatrz > proponuje jeszcze w góry pojechać, albo gdziekolwiek Stać mnie więc jeszcze w czasy się szykują kolejne ,Ty jak widać siedzisz w domu bo ktoś musi krzyża pilnować Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: minęło 22 dni 18.07.10, 11:23 gabi683 napisała: > > gabi rozumiem, ze Ci twój wiek zaczyna przeszkadzać, skoro po raz kolejny > > piszesz do mnie per "dziewczynko" > > mi moj odpowiada > > > > Nie wcale mi nie przeszkadza co nie z minia faktu ze jesteś gó...arą. widać jednak Cię uwiera, skoro tak nazywasz osoby młodsze od siebie. > > > > Jesli swojego meza obrzucasz takimi wyzwiskami jak osoby na forum to mu > > wspolczuję. > > A co ma do forum życie prywatne ,Ty może to łączysz Ja natomiast nie > > No chyba, ze ty tylko w necie taka odwazna jestes > > W życiu prywatnym uwierz mogę sporo nie chcę sprawdzać > > > niedawno się pisze łącznie > > No popatrz gdzie Gabi post, w którym podobno piszę na kogo moja rodzina glosuje?? > > > > proponuje jeszcze w góry pojechać, albo gdziekolwiek > > Stać mnie więc jeszcze w czasy się szykują kolejne ,Ty jak widać siedzisz w dom > u > bo ktoś musi krzyża pilnować ciesz się, ze Cię stac, ja planuję podroż poślubną we wrześniu, wiec przez lipiec-sierpień nigdzie nie jadę krzyża nie piluję, mam inne rzeczy na głowie. > Odpowiedz Link Zgłoś
alanis11 Re: minęło 22 dni 18.07.10, 11:20 Już wiemy ze wycofali się z rzekomych podwyżek dla żołnierzy jednak hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: minęło 22 dni 18.07.10, 12:01 alanis11 napisała: > Już wiemy ze wycofali się z rzekomych podwyżek dla żołnierzy jednak hehehehe o tym nie slyszalam?? Już zdązyli sie wycofać?? czyli jednak jestem niesprawiedliwa, działają Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: minęło 22 dni 18.07.10, 08:58 Tak tylko dla porządku nadmieniam, że prezydent-elekt nie ma żadnej realnej władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
130xe Re: minęło 22 dni 18.07.10, 09:02 1. To napisz jakie 2. To po co obiecywał Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: minęło 22 dni 18.07.10, 19:45 Nie do końca rozumiem, jak te dwa punkty mają się do mojego postu. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: minęło 22 dni 18.07.10, 09:02 Asia_i_p ale jakby rzad chcial coś przeforsowac, to Schetyna przecież im spokojnie moze podpisac. Odpowiedz Link Zgłoś
salinas Re: minęło 22 dni 18.07.10, 09:11 Hmm ........fobie, nerwice natręctw lub manię prześladowczą ( do wyboru )dziś skutecznie się leczy.Naprawdę! Widzę ,że masz z tym jakiś problem Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: minęło 22 dni 18.07.10, 09:19 Dokładnie to samo Trzeba traktować jak osobę chorą i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
130xe Re: minęło 22 dni 18.07.10, 09:23 kolejna osoba z problemem pisania na temat, zaczynam numerować 1. salinas 2. gabi683 Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: minęło 22 dni 18.07.10, 09:48 130xe napisał: > kolejna osoba z problemem pisania na temat, zaczynam numerować > 1. salinas > 2. gabi683 Wiesz numeruj to każdy ma o Tobie takie zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
130xe Re: minęło 22 dni 18.07.10, 10:05 cóż, ciasnota poglądów, tylko na wielkiej przestrzeni jest groźna Odpowiedz Link Zgłoś
130xe Re: minęło 22 dni 18.07.10, 09:22 kolejna osoba z problemem pisania na temat, zaczynam numerować 1. salinas Odpowiedz Link Zgłoś
salinas Re: minęło 22 dni 18.07.10, 09:36 A Ty masz ewidentny problem z przegraną wielkiego Stratega. Już kiedyś pisałam, aby wziąć problem na klatę , zmierzyć się z nim i przejść do porządku dziennego.Czego nie napisałbyś to i tak stoimy przed faktem dokonanym. Odpuść sobie ! Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: minęło 22 dni 18.07.10, 10:04 czyli wg Ciebie kontrola rządu i nowego prezydenta, która powinna być całkowicie normalna w demokracji jest problemem z przegraną?? nigdy nie ukrywałam, ze jestem krytyczna wobec rzadu Tuska, bylam krytyczna tez przed wyborami, naprawdę dla Ciebie to moze się tylko brac z frustracji z przegranej kandydata?? nie może negatywnie oceniać działalności rzadu czy prezydenta, bo zaraz się jest frustratem po przegranej Kaczyńskiego?? czyli Ci co jechali na Lecha przez 5 lat i Ci którzy go źle oceniali/ją to tez frustraci po przegranej Tuska?? to takim razie 3/4 forum to frustraci Odpowiedz Link Zgłoś
130xe Re: minęło 22 dni 18.07.10, 10:16 jak do tej pory, jesteś 4 osobą o logicznym sposobie myślenia, którą spotkałem na tym forum. Drugiej strony nie liczę z lenistwa, bo liczby N znam dość dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
salinas Re: minęło 22 dni 18.07.10, 10:24 130xe napisał: > jak do tej pory, jesteś 4 osobą o logicznym sposobie myślenia, Czyli wszyscy tu obecni i jednocześnie czytelnicy ,,Gazety Polskiej" Odpowiedz Link Zgłoś
salinas Re: minęło 22 dni 18.07.10, 10:22 iuscogens napisał: > czyli wg Ciebie kontrola rządu i nowego prezydenta, która powinna być całkowici > e > normalna w demokracji jest problemem z przegraną?? Kontrola rządu, czy urzędującego prezydenta jest jak najbardziej na miejscu i normalna w demokracji. Ba ... nawet konieczna. Ale zdaje się,że niektórzy nie zauważyli,że nowy prezydent nie został jeszcze zaprzysiężony ( popraw mnie,jeżeli mam luki w tej wiedzy). A niejaki 130 wylicza dni od wyborów........... Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: minęło 22 dni 18.07.10, 10:37 salinas napisała: > iuscogens napisał: > > > czyli wg Ciebie kontrola rządu i nowego prezydenta, która powinna być cał > kowici > > e > > normalna w demokracji jest problemem z przegraną?? > > > Kontrola rządu, czy urzędującego prezydenta jest jak najbardziej na miejscu i > normalna w demokracji. Ba ... nawet konieczna. Ale zdaje się,że niektórzy nie > zauważyli,że nowy prezydent nie został jeszcze zaprzysiężony ( popraw > mnie,jeżeli mam luki w tej wiedzy). > > A niejaki 130 wylicza dni od wyborów........... moze 130xe chodziło tylko o prezydenta, ja patrze na rząd, który teraz ma pełna władzę i może przecież zacząc rządzić. jest osoba, która pełni obowiązki prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
130xe Re: minęło 22 dni 18.07.10, 10:06 na liście nie można znaleźć się więcej niż jeden raz, nie staraj się Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: minęło 22 dni 18.07.10, 19:52 Po czym opozycja podniosłaby szum, że próbują na siłę wciskać swoje reformy zanim rozpatrzono skargi wyborcze. Od razu zastrzegam - nie twierdzę, że nie zrobili nic (zresztą nie wiem, co zrobili), bo czekają na wynik procesów wyborczych. Twierdzę, że niezależnie co zrobią, nie uzyskają pozytywnej opinii zwolenników PiS-u. Wiesz, po czym poznałam, że chyba rząd w sumie nieźle sobie radzi z prowadzeniem państwa bezpośrednio po katastrofie smoleńskiej i z powodzią? Po tym, że zwolennicy PiS-u zarzucali im, że nie działają ze szczerego serca, tylko po to, żeby się popisać przed wyborami. Stwierdziłam, że jeśli został taki zarzut, to musi być nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: minęło 22 dni 18.07.10, 20:25 Wiesz, po czym > poznałam, że chyba rząd w sumie nieźle sobie radzi z prowadzeniem państwa > bezpośrednio po katastrofie smoleńskiej i z powodzią? Po tym, że zwolennicy > PiS-u zarzucali im, że nie działają ze szczerego serca, tylko po to, żeby się > popisać przed wyborami. Stwierdziłam, że jeśli został taki zarzut, to musi być > nieźle. a zarzutów ze sobie nie radzą juz nie slyszalas?? ja słyszalam bardzo konkretne, choć nie mam czasu, zeby cały czas przy tv siedziec Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: minęło 22 dni 18.07.10, 10:30 130xe napisał: > od momentu, kiedy prezydent elekt Komorowski, poprosił o 500 dni > spokoju aby mógł zrealizować obietnice i co ? Komorowski prezydentem elektem jest od dni 14- masz jakieś problemy z matematyką? Po drugie dopiero jak zostanie zaprzysiężony i uzyska pełnię przysługującej mu władzy będzie można rozmawiać o spełnianiu obietnic. Czy już jest wypełnione > 22/500 lub jak kto woli 11/250 tych obietnic ? Zna ktoś jakieś ? I nie przypominam sobie aby na każdy dzień została rozpisana jakaś obietnica. Lecz idąc Twoim tokiem rozumowania to z pół metra autostrady powinni już wybudować Odpowiedz Link Zgłoś
130xe Re: minęło 22 dni 18.07.10, 17:32 spójrz na datę artykułu, nie ja mam problemy z matematyką tylko Ty z rzeczywistością news.money.pl/artykul/komorowski;prosi;o;500;dni;spokoju;i;obiecuje;reformy,156,0,637084.html Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: minęło 22 dni 18.07.10, 18:30 tak tylko może niech do Ciebie dotrze że 500 dni spokoju prezydentury a jak na razie to Komorowski prezydentem jeszcze nie jest. Jeśli jednak nadal będziesz się tak upierał żeby czas liczyć od 25.06 to nie pozostaje mi powiedzieć nic innego ponad to że tego spokoju nie było i raczej na spokój się nie zanosi Odpowiedz Link Zgłoś
130xe Re: minęło 22 dni 18.07.10, 18:46 Czy Komorowski liczył 500 dni od dnia swojego zaprzysiężenia ? Weź kalendarz policz dni do wyborów i nie myl się więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: minęło 22 dni 18.07.10, 19:02 130xe napisał: > Czy Komorowski liczył 500 dni od dnia swojego zaprzysiężenia ? Weź > kalendarz policz dni do wyborów i nie myl się więcej. Tępy jesteś niesamowicie i gdyby głupota....na razie jeszcze nie jest zaprzysiężony więc skończ te swoje brednie Odpowiedz Link Zgłoś
130xe Re: minęło 22 dni 18.07.10, 21:11 to wyjaśnij wszystkim skąd te 500 dni, jakeś taka mądra ? Odpowiedz Link Zgłoś
q_fla Re: minęło 22 dni 18.07.10, 10:32 Trzeba było nie żreć tak zachłannie kiełbachy wyborczej made in J.K, może cós na przeczyszczenie sobie zapodaj, to ci ulży i przestaniesz pieprzyć bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: minęło 22 dni 18.07.10, 10:39 Prezes PiS Jarosław Kaczyński mówił podobnie: „Zawsze popieraliśmy KRUS”. Kaczyński obiecywał reaktywację planu budowy Muzeum Ziem Zachodnich we Wrocławiu. Chciał również przywrócenia ligi bokserskiej i organizacji olimpiady letniej – na przeszkodzie jednak stanął niekorzystny wynik wyborów. www.tvp.info/informacje/wybory-2010/obietnice-wyborcze-jak-gruszki-na-wierzbie/2061790 Odpowiedz Link Zgłoś
magdakingaklara znasz roznice miedzy elektem a zaprzysiezonym ??? 18.07.10, 11:57 pl.wikipedia.org/wiki/Prezydent-elekt Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: znasz roznice miedzy elektem a zaprzysiezonym 18.07.10, 14:41 magdakingaklara napisała: > pl.wikipedia.org/wiki/Prezydent-elekt teraz dotrze ? Odpowiedz Link Zgłoś
marychna31 Re: minęło 22 dni 18.07.10, 14:49 130xe, sam piszesz, że poprosił o 500 dni spokoju. Uważasz, ze te ostatnie 22 dni, z wypowiedziami prezesa i jego świty, faktycznie takie były? Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: minęło 22 dni 18.07.10, 16:38 czyli dla Ciebie opozycja ma przez 500 dni udawać, ze nie istnieje? nie pamietasz jak się zachowywała partia Tuska jak była w opozycji?? Jesli nie pamietasz, to mogę przypomnieć, ze ani dnia nie było spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: minęło 22 dni 18.07.10, 19:03 iuscogens napisał: > czyli dla Ciebie opozycja ma przez 500 dni udawać, ze nie istnieje? > nie pamietasz jak się zachowywała partia Tuska jak była w opozycji?? Jesli nie > pamietasz, to mogę przypomnieć, ze ani dnia nie było spokoju. Wie teraz się trzeba zemścić no dobry katolicki przykład ! Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: minęło 22 dni 18.07.10, 19:48 Pomiędzy udawaniem, że się nie istnieje, a oskarżaniem rządu o spisek i morderstwo bez podawania żadnych dowodów, jest jeszcze kilka opcji. Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: minęło 22 dni 18.07.10, 20:23 A moglabys podac przyklady tych oskarzen o spisek i morderstwo od kogos z opozycji?? Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: minęło 22 dni 18.07.10, 20:36 Jarosław Kaczyński na konferencji prasowej wyraził poparcie dla "obrońców krzyża". Którzy to obrońcy rozdają ulotki o zamordowanym prezydencie i Polakach zwabionych w pułapkę smoleńską. Wzywał do odejścia z życia politycznego odpowiedzialnych za katastrofę smoleńską, mówił, że ich ustalenie "nie wymaga śledztwa", mówił o "zbrodniczej polityce rządu", który nie zakupił samolotów - zbrodnia zakłada premedytację, nie da się popełnić zbrodni nieświadomie. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: minęło 22 dni 18.07.10, 20:32 Heh, to jakby ciaże rozliczać po 12 dniach. Też 11/250 Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: minęło 22 dni 18.07.10, 21:08 ciaze zawsze mozna usunac legalnie lub nie, ja nie jestem za rozwiazaniami radykalnymi powiem wiecej w sprawie aborcji jestem przeciw, natomiast ziomkow z PO mialabym czasem chec abortowac z parlamentu za to co wyczyniaja z tym krajem... bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_w_twoim_wieku_nie_jadlam Re: minęło 22 dni 18.07.10, 22:58 Co za roznica? i tak masz szpetne dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
vivibon Re: minęło 22 dni 19.07.10, 00:01 a jak nie zrealizuje to: - popłaczesz się - zmoczysz - czy będziesz tupać odnóżem bez absolutnie żadnego rezultatu Twój prezio przegrał, pogódź się z tym Odpowiedz Link Zgłoś