agni71 Re: z kryminalnych jeszcze lubię 09.08.10, 02:04 "Bez śladu" (Without a Trace) i "Dowody zbrodni" (Cold Case) "Jordan" ujdzie, jak nie ma nic lepszego O dziwo, obejrzałam 2 czy 3 odcinki serialu "Usta, usta" i nawet sie to da ogladać. Generalnie polskich filmów, a juz seriali w szczególności, nie lubię.... Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: seriale-polećcie coś 09.08.10, 02:22 Na powaznie: Stargate Universe (inne niz poprzednie Stargates + jest Robert Carlyle!) The Shield (brutalne, ale naprawde dobre) Law & Order, szczegolnie podserie Trial by Jury i SVU (tego jest milion sezonow, bedziesz miala co ogladac do smierci) Battlestar Galactica (nic dodac nic ujac) Na wesolo: The Big Bang Theory (swietne dialogi i dobre tempo) Father Ted (uwaga, mozna sie skichac ze smiechu) That 70's Show (te postaci nigdy cie juz nie opuszcza) Odpowiedz Link Zgłoś
cherry.coke Re: seriale-polećcie coś 09.08.10, 02:28 Aha aha i jeszcze cos z UK: Shameless (o matko, to naprawde trzeba zobaczyc) Law & Order UK Odpowiedz Link Zgłoś
maggs1 Re: seriale-polećcie coś 09.08.10, 12:13 Nie wiem czy było, ale mnie podobało się "Lie to me" Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: seriale-polećcie coś 09.08.10, 12:29 happy town mnie zaskoczyl pozytywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dz1dka Re: seriale-polećcie coś 09.08.10, 13:12 Chirurdzy, amerykańska Brzydula czyli Ugly Betty (szkoda że się juz skończyła), z kryminalno - sf - FRINGE oraz oczywiście Bez skazy (NIP/TUCK) - boooski!!!! Odpowiedz Link Zgłoś