gazeta_mi_placi Re: Lipcowa - neofitka wstrętna!!!!!!!!!! 11.08.10, 16:59 Nikogo nie zawiodłaś. Wszyscy mają głęboko w czterech literach to co piszesz Nie wiem czy jest na forum jedna rozsądna osoba która poważnie traktuje Twoje wypociny Odpowiedz Link Zgłoś
enamerele Re: Lipcowa - neofitka wstrętna!!!!!!!!!! 11.08.10, 17:17 No chyba tak nie nie jest, że macie ją gdzieś, skoro w odpowiedzi na jej post pojawiło ponad 100 odpowiedzi Na forum GW jestem od niedawna, ale poraża mnie czasem, jak łatwo są tu ferowane wyroki. Czasem dyskusja jest zupełnie nie na temat, ale tylko po to, żeby komuś przywalić i nazwać go durnym. A tak przy okazji, to mam taką Lipcową w pracy. Nazywamy ją potocznie wampirzycą, bo przypomina klasycznego wampira emocjonalnego - kręcą ją emocje, które wywołuje, robiąc to zupełnie nieświadomie - po prostu tak to odbierają ludzie. Co zresztą nie umniejsza faktu, że jest to niezwykle sympatyczna osoba, skłonna do pomocy, super matka, obdarzona jakimś magnetyzmem, co sprawia, że nikt nie potrafi przejść koło niej obojętnie...A że bywa nieznośna...taki jej urok...(i w tym miejscu dostanę jakieś 50 odpowiedzi, że jestem głupia, nic nikogo nie obchodzi co myślę itd Odpowiedz Link Zgłoś
carmita80 Re: Lipcowa - neofitka wstrętna!!!!!!!!!! 11.08.10, 17:30 W tym watku bierze udzial wiele osob, ktore sa na forum o wiele dluzej od ciebie i zna Lipcowej komentarze az za dobrze stad i tego rodzaju oceny, a ze wiekszosc nieprzychylnych to i widocznie nie bez przyczyny. Mysle, ze ty nie masz Lipcowej w pracy,bo ja kręcą emocje, > które wywołuje, robiąc to zupełnie świadomie w przeciwienstwie do twojej kolezanki. i w tym miejscu dostanę jakieś 50 odpowiedzi, że jestem głupia, nic > nikogo nie obchodzi co myślę itd a jak bardzo zalezy ci aby wszystkich obchodzilo co myslisz i uznali cie za madra? Tak jak Lipcowej? Odpowiedz Link Zgłoś
enamerele Re: Lipcowa - neofitka wstrętna!!!!!!!!!! 11.08.10, 17:47 > a jak bardzo zalezy ci aby wszystkich obchodzilo co myslisz i uznali > cie za madra? Tak jak Lipcowej? W zasadzie wcale. Wyrosłam już z bezwzględnej potrzeby akceptacji. Mamy wolność wypowiedzi, więc wyraziłam swoją opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
carmita80 Re: Lipcowa - neofitka wstrętna!!!!!!!!!! 11.08.10, 17:54 enamerele napisała: > > W zasadzie wcale. Wyrosłam już z bezwzględnej potrzeby akceptacji. Niestety niektorzy maja w dalszym ciagu taka potrzebe. Mamy wolność wypowiedzi, więc wyraziłam swoją opinię. Pewnie, tego przeciez nikt nie zabrania, to otwarte forum Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: Lipcowa - neofitka wstrętna!!!!!!!!!! 11.08.10, 18:05 Lipcowa- dopiekłaś tylu osobom, że nie powinnas się dziwić że brudy wywlekają. Zwłaszcza, że dopiekłaś żywym istotom a nie wirtualnym bytom, bywałaś podła, chamska i uszczypliwa. A to się ciągnie za człowiekiem jak smród. Odpowiedz Link Zgłoś
gonia_29 nie czytałam wątków 11.08.10, 19:01 ale wiem, ze Lipcowa jest tu swego rodzaju "gwiazda", osobą co to lubi mieszać bynajmniej nie drinki. Post Lipcowej mnie ubawił bo zabrzmiał jak przemówienie Chruszczowa o błędach i wypaczeniach niecnego systemu. Odpowiedz Link Zgłoś
czytelniczka1488 Re: nie czytałam wątków 11.08.10, 22:05 następna co nie zna, ale musi dopie...ćSama teraz szukasz poklasku? Odpowiedz Link Zgłoś
gonia_29 Re: nie czytałam wątkó- żartowałam 11.08.10, 23:30 nic do niej ni mam. Nawet piąte przez dziesiąte wątki jej czytałam. Ale zauważyłam, że prowadzi tu do wielu sporów, podgrzewa etc. Zanudziłybyście się pewno bez niej. Są przecież i inne. I naprawdę napisałam żartobliwie. Jeśli już byłam sarkastyczna nie chamska. Sądzić, że ktoś/coś jest w stanie powstrzymać Lipcową? Gazeta_mi_płaci pisze co chce/kiedy/gdzie - niektóre jej komenty są złośliwe ale trafne, niektóre niezbyt -ani razu mi nic nie zrobiła i uważam ją za lokalny KOLORYT. Co do Lipcowej jest podobnie pewnie u WAS, od pisania jeszcze nikt nie padł a jak by co zawsze moderatorki mogą ją zablokować. Widocznie nie chcą!? Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Lipcowa - neofitka wstrętna!!!!!!!!!! 11.08.10, 19:16 guderianka napisała: > Lipcowa- dopiekłaś tylu osobom, że nie powinnas się dziwić że brudy > wywlekają. Zwłaszcza, że dopiekłaś żywym istotom a nie wirtualnym > bytom, bywałaś podła, chamska i uszczypliwa. Ale dlaczego użyłaś formy przeszłej? Przecież dalej tak jest,nic się nie zmieniło poza urodzeniem dzidzi i zmianą frontu ataków Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurna Re: Lipcowa - neofitka wstrętna!!!!!!!!!! 11.08.10, 21:02 Lipcowa chyba juz za dlugo pod Krzyzem sterczy. kobito opamietaj sie - nie jestes pepkiem swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
czytelniczka1488 Re: Lipcowa - neofitka wstrętna!!!!!!!!!! 11.08.10, 22:02 Odpowiadasz na: dyzurna napisała: > Lipcowa chyba juz za dlugo pod Krzyzem sterczy. > kobito opamietaj sie - nie jestes pepkiem swiata. > no popatrz a ty te swoje laserowo wydepilowane nóżki, aż zacierasz żeby dodać dwa słowa do dopie...nki. Odpowiedz Link Zgłoś
meggi502 Re: Lipcowa 12.08.10, 10:33 kto sieje wiatr ten zbiera burze... ale ja doskonale wiem Lipcowa o co Ci chodzi, chociaż przyznam, że też nie do końca rozumiem tej nagonki na Twoją osobę. w wątkach przez Ciebie zakładanych odpisuje gro forumek, które wchodzą tam tylko po to by Ci dopiec i chociaż spróbować zmieszać z błotem. ja rzadko udzielam się tu na emamie i na forum kobieta, ale dość popularne jest tu "w dupiemanie" i chyba tego powinnaś się trzymać. choćbyś stanęła na rzęsach nie da się dogodzić wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: Lipcowa - neofitka wstrętna!!!!!!!!!! 12.08.10, 18:08 Dlatego, że zauważyłam zmianę w wypowiedziach lipcowej. Rura jej zmiękła. Odpowiedz Link Zgłoś
masafiu Re: Lipcowa - neofitka wstrętna!!!!!!!!!! 12.08.10, 10:54 Tylko krowa nie zmienia pogladow. Zmiana czesto swiadczy o postepie i o procesie myslowym,ze takowy zachodzi u pacjentki hehe Odpowiedz Link Zgłoś
miarka71 Re: Lipcowa - neofitka wstrętna!!!!!!!!!! 12.08.10, 18:58 Dziewczyna jest ok. Może czasami za ostre miała wypowiedzi ,ale za to w większości bardzo trafne. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurna Re: Lipcowa - neofitka wstrętna!!!!!!!!!! 12.08.10, 20:45 Odpowiadasz na: dyzurna napisała: > Lipcowa chyba juz za dlugo pod Krzyzem sterczy. > kobito opamietaj sie - nie jestes pepkiem swiata. > no popatrz a ty te swoje laserowo wydepilowane nóżki, aż zacierasz żeby dodać dwa słowa do dopie...nki. hahahahah oho nastepna - widze ze tablica sie nie podoba just smile www.youtube.com/watch?v=J5MpO9grPpk Odpowiedz Link Zgłoś
red-truskawa Re: Lipcowa - neofitka wstrętna!!!!!!!!!! 17.08.10, 11:12 >Zmiana czesto swiadczy o postepie i o procesie myslowym,ze takowy zachodzi u pacjentki < Oj chyba troche na wyrost ta diagnoza... ze niby o czym swiadczy? o postepie i procesie myslowym? za wysokie progi do lipcowej Odpowiedz Link Zgłoś
fajka7 Re: Lipcowa - neofitka wstrętna!!!!!!!!!! 12.08.10, 22:26 Licowa ja trochę o czymś innym. Znalazłam tu taki post, który jakiś czas temu pisałaś i on jest taki fajny, optymistyczny i pozytywny. Piszesz, że zaczęłaś lubić ludzi: forum.gazeta.pl/forum/w,567,108724723,108740218,No_dobra_raz_jeszcze_.html Mam nadzieję, że w tym tonie możesz więcej i bardziej Konsekwencje tego co kiedyś ponieść niestety trzeba i długo to trwa - takie życie. Ale jeśli zmieniło się rzeczywiście coś więcej niż tylko Twój stosunek do karmienia, czyli to wszystko o czym tam piszesz, dasz sobie radę. Odpowiedz Link Zgłoś
sebaga Re: Lipcowa - neofitka wstrętna!!!!!!!!!! 12.08.10, 23:03 Fajka Ty jestes madra babka, ale ten Twoj post Ci nie wyszedl... Nie bede sie powtarzac, to co istotne juz zostalo powiedziane tu wielokrotnie. I ja naprawde nie wiem o co halo i po co ten wątek. Lipcowa urodzila, jej dziecko nie jest bachorem, dostrzegla uroki zycia, ale tylko jesli cohdzi o jej dziecko. Inne matki nadal a kretynkami nieudolnie wychowujacymi swoje bachory. Jaka przemiana? Ona nadal obraza ludzi i uwaza , ze ma do tego prawo. Bo?? No wlasnie. To kazdy kto ma choć ćwierć mózgu wie. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotarybka_1 I po cholerę jej odpisujecie 16.08.10, 14:26 Wasze wypowiedzi to tylko woda na młyn dla jej rozbuchanego ego. A jej chamstwo istnieje tu dzięki Wam. Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
red-truskawa Re: Lansik ????!!!! 17.08.10, 12:04 O ja piórkuje (chciałam użyc bardziej dosadnego sformuowania na "P" ale to w końcu forum publiczne) cisza sie zrobiła do okoła lipcowej wiec zalożyła wątek o sobie aby przypomnieć innym swoje skromne jestestwo. Lansowanie wlasnej osoby. Lipcowa, alez ty jestes biedną malutką, zakompleksoną i niedowarosciowana dziewczynką ze cigle gdaczesz, krzyczysz, popisujesz się i czekasz na oklaski. Moze poszukaj jakiejs grupy wsparcia która pomoze ci uwierzyc w siebe. Krowa nie zmienia zdania- moze dlatego ze krowa zanim cos powie, wyglosi jakis osąd to go przemysli a nie bezmyslinie powtarza informacje i opinie zasłyszane od innych bo na wlasne ja nie stac. Coż wiemy, ze lipcowa papierem toaletowym nie jest, bo on przynajmniej sie rozwija. PS. I to pisalam ja- red-truskawa, pod wlasnym nickiem. I zebys nie miala wątpliwosci lipcowa, moim wrogiem nie jestes, moi wrogowie musza reprezentowac odpowiedni poziom intelektu, a ty, cóż... Odpowiedz Link Zgłoś