gazeta_mi_placi 31.08.10, 14:35 Z boku strony wyświetlają się (przy końcu stronki) reklamy google. I cały czas natykam się na link "Niechciana ciąża" prowadzący do reklamy słowackiej kliniki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czar_bajry Re: Reklamy Google na forum. 31.08.10, 14:41 U mnie jest tylko "Trucizny w Twojej Kuchni","Zrzuciłam 19 kg w 30 dni" i Herbalife Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Reklamy Google na forum. 31.08.10, 15:45 A też teraz widzę: "Nie Rób Diety Grejpfrutowej tu Mam Dietę, która Zaskoczy Męża." Czyżby domowe pełnowartościowe obiadki a nie mrożonki i zupy chińskie? Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Re: Reklamy Google na forum. 31.08.10, 14:45 U mnie: "Jestem Kobietą - Cykl warsztatów dla kobiet. Poznaj siebie, poznaj inne kobiety! 24 759,23 zł co miesiąc - Potrafisz tyle zarobić ? "Co Jeść, Aby Schudnąć ?" - Lista Pokarmów, Które Topią Tłuszcz Schudnij [12 kg] Jedząc Ile Chcesz!" Widać zbadali nasze profile i każdy ma to, na co "zasłużył"... Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Reklamy Google na forum. 31.08.10, 15:46 gazeta_mi_placi napisała: > Z boku strony wyświetlają się (przy końcu stronki) reklamy google. > I cały czas natykam się na link "Niechciana ciąża" prowadzący do reklamy słowac > kiej kliniki. Sami nie wiedzą czego chcą,teraz z kolei: "Zajdź w ciążę szybciej. FemiFertil™ Naturalnie wspomaga płodność. www.jestemplodna.pl" I bądź tu człowieku mądry Raz usuwaj,raz zachodź,a jeszcze dodatkowo się odchudź Odpowiedz Link Zgłoś
d.o.s.i.a Re: Reklamy Google na forum. 31.08.10, 16:14 > Raz usuwaj,raz zachodź No wlasnie o to chodzi. O ILOSC! Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Reklamy Google na forum. 31.08.10, 19:42 słyszałam, że te reklamy google są personalizowane w zależności od oglądanych przez usera stron Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Dzięki rzeczowym podpowiedziom 31.08.10, 19:48 nic mi się już nie wyświetla i żadna reklama mnie już nie wnerwia ... hip hip hurrrra! Odpowiedz Link Zgłoś