Dodaj do ulubionych

pomyliłam wodę z olejem

17.09.10, 13:45
Nie wiem jak można być tak roztargnionym!
Czekałam dziś na bardzo ważny wynik i od rana nic mi nie szło, leciało z rąk itd. teraz popijałam tabletkę - dość dużą więc skupiłam się nad tym żeby połknąć ją z a jednym haustem,
sięgnęłam do lodówki po butelkę wody, odkręciłam, wzięłam tabletkę , solidny łyk "wody" i.......
nie było już odwrotu.

Ohyda, mówię wam wypiłam już z litr soku. Nie pomogło uncertain
Obserwuj wątek
    • kkokos Re: pomyliłam wodę z olejem 17.09.10, 13:47
      za to kupka zapewne gładko wyjdzie smile smile
    • anel_ma Re: pomyliłam wodę z olejem 17.09.10, 14:12
      umyj zęby!

olej - zdrowe nienasycone tłuszcze roślinne smile
    • echtom Re: pomyliłam wodę z olejem 17.09.10, 15:44
      Spox - ja w dzieciństwie pomyliłam cukier puder z mąką ziemniaczaną i wpakowałam sobie do ust czubatą łyżkę. A 2-letnia młoda podkradła mi w kuchni kostkę bulionową, myśląc, że to cukierek. Udałam, że nie widzę smile
      • niutaki Re: pomyliłam wodę z olejem 17.09.10, 22:46
        a ja zalalam kawe zupa pomidorowa, ale nie wypilamsmile
        • q_fla Re: pomyliłam wodę z olejem 19.09.10, 22:17
          A ja ostatnio zalałam sobie capucino wodą z czajnika, do którego wcześniej wsypałam kwasek cytrynowy, żeby pozbyć się kamienia. big_grin
    • piegowata9 Re: pomyliłam wodę z olejem 17.09.10, 23:04
      Koleżanka na imprezie klasowej spragniona wpadła do kuchni i łyknęła oranżadę. Problem w tym, że w butelce był płyn do mycia naczyń... Nieco się wpieniła! wink
    • z_lasu Szczerze współczuję. 17.09.10, 23:09
      Przeżyłam coś podobnego (na skutek niefrasobliwości koleżanki). Wrażenia porównywalne z pierwszym trymestrem.
    • franczii Re: pomyliłam wodę z olejem 17.09.10, 23:55
      Ja tez kiedys pomylilam butelki i rozpuscilam mezowi proszek przeciwbolowy w grappie w domu upedzonej.
      • ihanelma Re: pomyliłam wodę z olejem 18.09.10, 12:23
        Wow - znieczuliłoby go naprawdę porządnie big_grin
    • kozica111 Re: pomyliłam wodę z olejem 18.09.10, 09:04
      Ja po ciężkim egzaminie na studiach, w gorący dzień wyskoczyłam przed uczelnie do sklepu zakupiłam sobie butelkę soczku i wypiłam w kilku wielkich łykach, musiałam byc nieźle zakręcona bo dopiero po chwili zorientowałam się że to była zaprawa cytrynowa.
    • masafiu Re: pomyliłam wodę z olejem 19.09.10, 08:11
      luzik smile ja kiedys bardzo sie spieszylam z przygotowaniem salatki ,siegnelam szybko po oliwe i wlalam porzadnego chlusta hehehe potem sie okazalo,ze to byla whisky a nie oliwa smile)))))
    • gusia210 Re: pomyliłam wodę z olejem 19.09.10, 10:16
      kiedyś złapał mnie atak kaszlu i chwyciłam za butelkę z syropem.Niestety mama nie powiedziała mi że wlała tam denaturat.Łyknęłam jeden łyczek i nie potrafię zrozumieć jak ktoś może to pić.blleeee
      • sarling Re: pomyliłam wodę z olejem 19.09.10, 10:36
        gusia210 napisała:

> kiedyś złapał mnie atak kaszlu i chwyciłam za butelkę z syropem.Niestety mama n
        > ie powiedziała mi że wlała tam denaturat.Łyknęłam jeden łyczek i nie potrafię z
        > rozumieć jak ktoś może to pić.blleeee
        smile
        Denaturat, moja droga, najlepiej pije się na dwa sposoby: przesączając przez kilka kromek chleba - traci wówczas swój podły posmak lub robiąc sobie drinka z kawą - na ciepło lub zimno, jak kto woli.

Współczuję doznań olejowych.
        • echtom Re: pomyliłam wodę z olejem 19.09.10, 22:10
          > Denaturat, moja droga, najlepiej pije się na dwa sposoby: przesączając przez ki
          > lka kromek chleba

Tu zacytuję klasyka: "Tylko przepuśćcie przez chleb, żeby to niebieskie znikło" wink
    • mama_duzych_dzieci Re: pomyliłam wodę z olejem 19.09.10, 20:48
      Nie zazdroszczę, ale tak na marginesie nie trzyma się oleju w lodówce. Gdzieś kiedyś czytałam, usłyszałam, nie pamiętam ale nie trzymam i nic się nie dzieje ( wtedy nie masz szansy się pomylić))))
    • siasiunia1 Re: pomyliłam wodę z olejem 19.09.10, 22:01
      moja koleżanka pomyliła płyn do mycia szyb z wodą na kaca.
      Mi tylko się pomyliła moja pasta do zębów z owocową pastą córki. Niby nic ale ten posmak mi sie obijał potem przez pół dnia...
      smile
      współczuje olejowego posmaku... bleh .
    • madame_zuzu Re: pomyliłam wodę z olejem 19.09.10, 23:36
      pomyliłam butelkę płynu do demakijażu oczu ze spirytusem aptecznym. Zorientowałam się dopiero jak potarłam mokrym wacikiem po oku/.

Na kacu, (w miejscu gdzie była impreza- czyli mieszkanie koleżanki) sięgnęłam po najbliżej stojąca butelkę z płynem. po kolejnym, głębokim hauście wyplułam peta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka