pirelli666 15.01.11, 23:09 jakie macie opinie? chodziłyście? jest OK? Zastanawiam sie nad zapisaniem na zajecia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krokre Re: aqua-aerobik 15.01.11, 23:25 Chodziłam i byłam b.zadowolona. Po porodzie wszystko mnie bolało kręgosłup zwłaszcza i te kilogramy. Po miesiącu kręgosłup mnie nie bolał a po 3 mies straciłam zbędne kilogramy no i przynajmniej ja nie męczę się tymi cwiczeniami bo woda masuje a efekty są Odpowiedz Link Zgłoś
annakate Re: aqua-aerobik 15.01.11, 23:28 chodziłam przez kilka sezonów, bardzo polecam - najfajniejszy wf, jaki może byc, zwłaszcza dla kogoś, kto ma siedząca pracę i parę kg za duzo - można się rozruszać nie zarzynając stawów Odpowiedz Link Zgłoś
japanunieprzerywalempanieposle Re: aqua-aerobik 16.01.11, 00:25 a czy nie znaurza sie glowy i nie moczy wlosow i twarzy ? Odpowiedz Link Zgłoś
japanunieprzerywalempanieposle Re: aqua-aerobik 16.01.11, 00:57 czy cwiczenia nie wymagaja zanurzania glowy, moczenia wlosow ? noszenia czepka itp. nie lubie suszenia i mycia wlosow na basenie Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: aqua-aerobik 16.01.11, 01:42 czepek jest chyba obowiązkowy na każdym basenie Czasem są zmoczone Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: aqua-aerobik 16.01.11, 09:54 A nie jest. Chodze na basen, gdzie nie jest, drogo, ale możliwość nieużywania czepka bezcenna. Odpowiedz Link Zgłoś
franczii Re: aqua-aerobik 16.01.11, 07:53 ja chodzilam przez jakis czas ale zrezygnowalam bo za maly wycisk Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: aqua-aerobik 16.01.11, 09:55 franczii napisała: > ja chodzilam przez jakis czas ale zrezygnowalam bo za maly wycisk ????? Ciekawe - mam wrażenie, że można się samodocisnąć, jak ktoś chce. Odpowiedz Link Zgłoś
franczii Re: aqua-aerobik 16.01.11, 10:37 Samemu sie docisnac to mozna chyba przy indywidualnych cwiczeniach, bieganiu plywaniu. W grupie z instruktorem sa mozliwosci bardzo ograniczone. Nie bez powodu zajecia aerobowe sa w wersjach dla mniej i bardziej zaawansowanych. Ja mialam bardziej na mysli ze aeroby na suchym ladzie jak dla mnie sa intensywniejsze a ja wole intensywniej. Odpowiedz Link Zgłoś