kasia-b1 20.04.04, 11:56 Czy ma ktoś może ten wózeczek? Jak się sprawdza? Czy jesteście z niego zadowolone? Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzenalach Re: Proszę o opinie wózka Chicco Ponee XS 20.04.04, 12:18 Ja mam ten wózeczek od niedawna, kupiłam go na tym forum w kąciku "sprzedam"od mamy z Wa-wy. Narazie jestem zadowolona ponieważ jest leciutki, fajnie sie go prowadzi. Zobaczymy jak sie sprawdzi na wczasach, jak Niunia będzie w nim ucinała drzemkę, bo nóżki dziecka nie będą wyciagnięte, tylko albo będą "dyndały" w powietrzu, albo będą oparte na podnóżku. Ale jak na cenę(niedużą) to ma on spory "wypas"(regulowana rączka, szelki, wkładka dla niemowlaka, folia przec.deszcz.Osłonka na nóżki) Dla Mnie narazie jest Super. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-b1 Re: Proszę o opinie wózka Chicco Ponee XS 20.04.04, 20:58 dziękuje za odpowiedz. Ja też właśnie jestem na etapie zakupu tego wózka, ale mała moja ma 9 mies.i boje sie czy będzie jej wygodnie. Życzę więc miłego spacerowania z dzidziusiem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś