Dodaj do ulubionych

Rusin jak milion dolarów

25.01.11, 19:25
Wróciłam od dentysty, w poczekalni nowa Viva. Dużo o Rusinowej. Pewnie sporo w tym photoshopa, ale jak ona tam wygląda! A czterdzieści lat ma kobieta. W zeszłym roku widziałam ją na Polu Mokotowskim, kurczę, chciałabym tak wyglądać w jej wieku. Jest naprawdę bardzo młodzieńcza. Pomijam jej osobowośćr, sposób prowadzenia programów, może się podobać lub nie. Ale trzeba jej przyznać, że się trzyma świetnie.
Myślicie, ze to przez te wszystkie sporty?
Obserwuj wątek
    • aggy80 Re: Rusin jak milion dolarów 25.01.11, 19:39
      na pewno sport - nadaje cialu sprezystosc, pewnie tez super zabiegi na cialo i swietny makijaz, chociaz kiedys gdzies mowila ze nie chodzi do spa wink dobra sesja zdjeciowa i oswietlenie plus fotoszop i milion dolarow na top cover na magazinie jak mowi j.krupa
    • kozica111 Re: Rusin jak milion dolarów 25.01.11, 19:40
      Niewysoka i szczupła z natury jest a to pomaga.
    • laminja Re: Rusin jak milion dolarów 25.01.11, 19:53
      nie wiem jak Rusin wygląda na żywo, ale Pieńkowska wygląda rewelacyjnie. Widziałam ją ostatnio w sklepie, minimalny makijaż, świetnie ubrana, nienaganna figura. Wyglądała na żywo dużo lepiej niż na ekranie tv.
      • sowa_hu_hu Re: Rusin jak milion dolarów 25.01.11, 19:59

taaaa na pewno sport wink tzn na bank to dużo daje ale one przecież co chwile siedzą u kosmetyczek ,na bank wstrzykują sobie kwasy...
        • sanna.i Re: Rusin jak milion dolarów 25.01.11, 20:10
          Ale u Rusin to nie tylko kwestia twarzy. Ona ma jędrne, sprężyste ciało. A tego już botoks i niezliczone operacje nie załatwią.
          Kurna, biorę się za sport.
          • baba06 Re: Rusin jak milion dolarów 26.01.11, 11:21
            "Ona ma jędrne, sprężyste ciało"

rozumiem,że nie widziałaś jej na żywo, tylko opinia oparta na zdjęciach z vivy?
            • sanna.i Re: Rusin jak milion dolarów 26.01.11, 14:44
              yyyy, zdaje się, że w pierwszym poście napisałam, ze widziałam ją na żywo. W wakacje, na Polu Mokotowskim.
        • lalka-on-line Re: Rusin jak milion dolarów 25.01.11, 20:16
          takie rzeczy to tylko w erzetongue_out
          pewnie ze sport sam w sobie i ogolnie zdrowy tryb zycia pozwalaja na zachowanie dobrej kondycji i pomagaja w zachowaniu mlodzienczej sylwetki ale naiwnoscia jest wierzyc ze nie biora wtym udzialu specjalistyczne zabiegi,odpowiednie kosmetyki,a nierzadko i chirurgia plastyczna-kazda taka naturalna a potem wychodzi co kto poprawial-krupa np ladna byla a i tak usta poprawiane az bija po oczach,biust powiekszany-wystarczy luknac na jej wczesniejsze zdjecia na ktorych biustu specjalnie nie bylo,rzesy sztuczne[vel zageszczane ,nie wiem]nosi non stop-i tez naturalna jakby co,nie?
          kazda z nich,chcac sprostac srodowisku w ktorym sie obraca,konkurencji jakiej pelno dookola, wczesniej czy pozniej siega po srodki ciut bardziej radykalne niz sport wiec fajnie ze dobrze wyglada ale zainwestowala w to troche gotowki
          • sanna.i Re: Rusin jak milion dolarów 25.01.11, 20:20
            No ale ja u Rusin nie widzę niczego,co mogłoby być poprawione. Serio. Wygląda tak samo jaki kiedys, włosy ma dłuższe może.
            Natomisat Krupa to plastik - to widać.
        • imasumak Re: Rusin jak milion dolarów 26.01.11, 13:03
          Sowa, ja mam 40 lat prawie i nic sobie nie wstrzykuje, nie siedzę też non stop u kosmetyczki, a wyglądam naprawdę nieźle.
          Owszem dbam o siebie, nie palę, nie piję, używam dobrych kosmetyków, ale to wszystko.
          Duży wpływ mają też oczywiście geny.
          Moim jedynym problemem jest utrzymanie zgrabnej sylwetki - nad nią muszę faktycznie pracować, natomiast zmarszczek nie mam
          • sowa_hu_hu Re: Rusin jak milion dolarów 26.01.11, 14:41

No to masz szczęście. Większość 40stek które znam mają widoczne zmarszczki...
            I jestem przekonana ,że gwiazdy jada równo z kwasami ,zabiegami odświżającymi ,upiększającymi itp... stac je to to robią. Ja jak bym miała full kasy tez bym sobie nie żałowała ,w tym na kwas smile
          • lacitadelle Re: Rusin jak milion dolarów 26.01.11, 16:05
            > Moim jedynym problemem jest utrzymanie zgrabnej sylwetki - nad nią muszę faktyc
            > znie pracować, natomiast zmarszczek nie mam

To znana zależność, że często im kobieta chudsza, tym szybciej widać zmarszczki i odwrotnie. Moja mama jest teraz lekko po 50tce i widać jej praktycznie tylko kurze łapki (używa kremów p-zmr z raczej średniej półki), ale nigdy nie paliła, pije okazyjnie, mieszka na wsi i od 25 roku życia ma nadwagę. Jej mama przy takim samym trybie życia, ale bardzo chuda, była w tym wieku duuuużo bardziej pomarszczona.
    • nangaparbat3 Re: Rusin jak milion dolarów 25.01.11, 20:25
      Ale ona jest po prostu bardzo brzydka - naprawdę nie rozumiem, czy tu sie zachwycać:
      www.fluf.pl/wp-content/uploads/2009/11/z4975908x.jpg
      • iwoniaw "bardzo brzydka"??? 25.01.11, 20:42
        A ty jesteś oczywiście ładniejsza big_grin
        Kinga R. nie musi się każdemu podobać, nie jest to też typ urody typu Miss World, ale określenie "bardzo brzydka" kobiety, która nie ma żadnych dużych deformacji twarzy, nie jest chorobliwie wychudzona ani z olbrzymią otyłością i nie brakuje jej żadnych widocznych części ciała świadczy tylko i wyłącznie o twym stosunku do innych kobiet w ogóle.
        • sowa_hu_hu Re: "bardzo brzydka"??? 25.01.11, 20:44
          ot co smile
          Pięknością może i nie jest ale do bardzo brzydkiej a nawet tylko brzdkiej jej daleko smile
          • nangaparbat3 Re: "bardzo brzydka"??? 25.01.11, 20:51
            Nie mogę się z tą panią porównywać, bo jestem dużo starsza. Dla mnie jest brzydka - ma grube rysy, pospolite, w wyrazie twarzy też nie widzę nic ładnego.
            Iwoniu - to że nie podoba mi się Kinga Rusin naprawdę nie znaczy, że "nie lubię kobiet". Wiele kobiet - też w realu - mnie zachwyca, wielu zazdroszczę urody, na wiele uwielbiam sie gapić. A ta pani mi się nie podoba i już.
        • lineczkaa Re: "bardzo brzydka"??? 25.01.11, 20:47
          iwoniaw napisała:

> A ty jesteś oczywiście ładniejsza big_grin

Nie wiem czy nangaparbat, ale ja na penwo big_grin
          • lineczkaa Re: "bardzo brzydka"??? 25.01.11, 20:48
            *na pewno
            cholera. To wszytko przez to, że się w lustro zapatrzyłam wink
      • marzeka1 Re: Rusin jak milion dolarów 25.01.11, 20:44
        Brzydka??? W życiu bym tego nie powiedziała. Mnie tam się podoba bardzo, ma taką dziewczęcą urodę, że długo wydaje się młodszą niż w rzeczywistości. Wg mnie teraz wygląda świetnie.
      • a.va Re: Rusin jak milion dolarów 25.01.11, 20:45
        Mnie się też nie podoba, nie rozumiem zachwytów nad nią.
      • sanna.i Re: Rusin jak milion dolarów 25.01.11, 21:05
        Jak gdzieś dorwiesz Vivę, popatrz na nią. Chyba jeszcze nigdy nie wyglądała tak dobrze!
        A teraz papa, pospiesznie udaję się ujędrniać swoje ciało na stepperze wink
    • 18_lipcowa1 Re: Rusin jak milion dolarów 25.01.11, 21:06
      nie podoba mi sie jej typ urody
      • sowa_hu_hu Re: Rusin jak milion dolarów 25.01.11, 21:09

Istotne jest to że w końcu zaczeła sie ubierac jak człowiek ,bo wcześniej to był dramat uncertain zwłąszcza jej kreacje w ycd...
    • kol.3 Re: Rusin jak milion dolarów 26.01.11, 07:47
      Przy tych dochodach to ona raczej nie tyra przy sprzątaniu, prasowaniu i gotowaniu, raczej ma od tego ludzi. Inwestuje w urodę i wygląd, bo to jej kapitał, jak długo będzie dobrze wyglądała tak długo będzie w obiegu w TV.
      Kulczykowa też w jakimś wywiadzie przysięgała, że ona nawet do kosmetyczki nie chodzi, dobrze się trzyma, bo używa drogich kremów, mimo że wygląda jak reklama chirurgii plastycznej.
      • sanna.i Re: Rusin jak milion dolarów 26.01.11, 08:21
        Raczej antyreklama...
        • kol.3 Re: Rusin jak milion dolarów 26.01.11, 10:08
          Na mnie gorsze wrażenie robią te jej minimalne ciuszki a la gimnazjalistka, maksymalnie krótkie spódnice z pęknięciami do biodra, mocno wycięte podkoszulki, staniki na wierzchu, nieudolny makijaż. Widać chorobliwe dążenie do odmłodzenia się za wszelką cenę, co daje lekko żałosne wrażenie.Czy nie stać jej na dobre ciuchy stosowne do wieku? Nie twierdzę, że z powodu prawie 60-tki ma się ubierać jak starsza kobieta, ale po prostu dobrze, w dobrym guście i gatunku. Biedna bogata kobieta.
          • sanna.i Re: Rusin jak milion dolarów 26.01.11, 11:18
            Ale ta nowa Kulczyka jest dokładnie taka sama. Dzidzia piernik, w sukieneczkach dla laleczek. Na razie więcej botoksu niż operacji, ale z czasem na pewno się to zmieni. Facet ma taki gust widocznie wink
    • mondovi Re: Rusin jak milion dolarów 26.01.11, 10:17
      Nie to ładne, co ładne, ale co się komu podoba wink Czy przez sport? no nie wiem, czy sport wpływa na wygląd twarzy wink
      • anka_cyganka35 Re: Rusin jak milion dolarów 26.01.11, 10:19
        przy alimentach w w wysokości kilkudziesieciu tysięcy miesiecznie tez bym tak dobrze wygladała smile
        • mozambique Re: Rusin jak milion dolarów 26.01.11, 10:37
          KInia ma mocno chłopską figure - niski wzrost, maly biust , zero talii, koszmarne nogi (krótkie , pękate, z rozdętymi łydkami ) wiec ostro zapyla na siłowni -
          efekt ? - przełądowanie miesniami górnej czesci ciala a dolna jaka byla taka została

twarz mocno przaśna - kartoflowaty krótki nos, małe oczka , do tego wypełnione czyms usta
          na uwage zasługuja jedyni ładne włosy

porównajcie to sobie z posągową Lisową ,

a zeby wyrabiac sobei opinie na temat kosmicznie sztucznej i poprawianej okłądkowej sesji zdjeciowej to jakby zachwyacac sie NIINĄ TERENTIEW na okładce pare lat temu - fotoszop wyssał ją do granic absurdu smile
          • sanna.i Re: Rusin jak milion dolarów 26.01.11, 11:21
            Lisowa posągowa to może była. Teraz widać jej zwisy, niestety. Zwisające ramiona, cycki, wszystko. Co do typu urody Rusin - zapewne kontrowersyjny. Ale mnie chodzi o to, że ona bardzo młodo wygląda. Świetnie się trzyma, po prostu. Chciałabym tak.
          • sanna.i Re: Rusin jak milion dolarów 26.01.11, 11:22
            A propos Terentiew, fotoszop dał z siebie wszystko, a ona dalej była brzydka. No, może tylko mniej brzydka niż w rzeczywistości.
    • baba06 Re: Rusin jak milion dolarów 26.01.11, 11:34
      to,że wygląda młodo to genysmile

a zdjęcie zdjęciu nie równesmile
      https://e2.pudelek.pl/p2606/72d3cf15001cb89e45f337d1
      https://bi.gazeta.pl/im/2/8978/z8978072O.jpg
    • lili-2008 Link do zdjęć 26.01.11, 13:38
      Zdjęcia są też w necie.
      Klik

Wg mnie - fotoszop, fotoszop i jeszcze raz fotoszop.
      Czy oni jej też przypadkiem nie wybielili? Kinga Rusin ma raczej ciemną karnację, a na fotach jest bladolica diva.
      Zdjęcia bardzo ładne i Kinga wygląda pięknie, ale żeby jeszcze wyglądała tak w rzeczywistościwink

Poza tymi fotami też jest dla mnie nieładna.
      Zdecydowanie wolę urodę Hanki. Hanka jest piękną kobietą.
      • imasumak Baby są jednak wstrętne. 26.01.11, 13:54
        Z pewnością zdjęcia zostały nieco wyretuszowane, ale idę o zakład, że były to niewielkie zabiegi.
        Może się nie podobać komuś jej typ urody, ale trzeba mieć wybitnie złą wolę, żeby nie zauważyć, że Kinga Rusin jest w świetnej formie i wygląda bardzo dobrze, nie tylko jak na swój wiek. Widać to w programach na żywo.
        A szczytem wszystkiego jest komentarz pod zdjęciami - "grube i niesmaczne babsko". No ludzie.
        • lili-2008 Re: Baby są jednak wstrętne. 26.01.11, 15:10
          No w świetnej formie jest na 100%, widać po niej. Sama chciałabym mieć taką figuręwink
          Jednak buźkę jej MZ sporo przerobilismile
          I jeśli to również o mnie, że wstrętna jestem - nie podoba mi się i już. Nie mam problemu z innymi kobietami. Potrafię docenić czyjąś urodętongue_out
          Komentarze pod zdjęciami na różnych portalach najczęściej są w tym toniewink
        • memory11 Re: Baby są jednak wstrętne. 26.01.11, 15:11
          choć za nią nie przepadam milion dolarów bym oddała, żeby w wieku 40 lat tak wyglądać!!!
          • sowa_hu_hu Re: Baby są jednak wstrętne. 26.01.11, 15:15
            Ja ciągle mam nadzieje że za 10 lat będe sie super trzymać big_grin skoro teraz dają mi 24 wink
            aczkolwiek przydałoby sie wziąść za siebie i coś zacząć ćwiczyć...
            • lili-2008 Re: Baby są jednak wstrętne. 26.01.11, 15:32
              Niedawno poprosili mnie w sklepie o dowód osobisty, a ja mam 28 latsmile
              Może też mi się uda wyglądać młodo w wieku 40smile
              • mozambique Re: Baby są jednak wstrętne. 26.01.11, 15:37
                spoko - jak nie palisz i alko znasz tylko okazyjnie to dasz rade
                • sowa_hu_hu Re: Baby są jednak wstrętne. 26.01.11, 15:42
                  Ja paliłam dość długo ,od liceum ,nie jakieś mega ilości ale jednak... na szczęscie udało mi sie rzucić 1,5 roku temu smile tzn nie mnie ,organizm mi odrzucił bo już tak źle sie czułam...
                  • lili-2008 Re: Baby są jednak wstrętne. 26.01.11, 15:48
                    Moja Mama pali od baaaardzo dawna, alko tylko okazyjnie. Najwidoczniej ma świetne geny, gdyż w wieku 40 lat absolutnie na tyle nie wyglądała. W wieku 50 też trudno było powiedzieć, że rzeczywiście ma tyle lat. Teraz, jak jest blisko 60 zaczyna być po niej widać, ale przez całe lata miała wielkie szczęście do "trzymania formy".
                    Podobnie zresztą z jej siostrą - pali, ale zawsze świetnie wyglądała.
                    Palenie papierosów nie oznacza, że automatycznie wygląda się na 10 lat więcej, niż się ma w metryce.
                    • mozambique Re: Baby są jednak wstrętne. 26.01.11, 15:56
                      w to akurat nei wierze
                      nie wierze ze skóra osoby niepalącej i palącej 30 lat bedzie podobnej Swiezosci
              • sowa_hu_hu Re: Baby są jednak wstrętne. 26.01.11, 15:37
                Mnie o dowód nikt nie prosi bo nie mam urody nastolatki ,ale 30ści nikt mi nie daje na całe szczęście big_grin big_grin big_grin
                • lili-2008 Re: Baby są jednak wstrętne. 26.01.11, 15:43
                  Bynajmniej urody nastolatki również nie mam. Byłam zszokowana prośbą o dowód, bo już bardzo dawno nikt mnie o to nie prosiłwink Najwidoczniej im jestem starsza tym młodziej wyglądamtongue_out
          • mozambique Re: Baby są jednak wstrętne. 26.01.11, 15:23
            to jak ty wygladasz skoro efekt jednej wizyty u fryzjera , maijazysty, wizazysty ( razem jakeis 1000-1500zl) plus wypozyczona za darmo kiecka i buty plus kilkadziesiat godzin pracy fotoszopisty stanowi dla ciebei niedoscigle marzenie?????????????

naparwde ,, dziewczynyu , macie ok .40tki i taki wyglad jak K.R. to dla was jakies marzenie z kosmosu ?
            nie myjecie sie ?, nie myjecie zębów?, nie zmineniacie bielizny,? macie 45 kilo nadwagi? nie stac was na farbe do włosów? nie macie jednej czystej bluzki ?

kurcze - w moim otoczeniu takie "typy" jak KR ( KR na codzien a nie z tej poprawianej sesji na okladce rzecz jasna) to codzienna normalka, kolezanki w pracy , rodzina, znajomi ,kobiety na ulicy ( miekszkam we Wrocławiu) z dziecmi lub bez - niektóre wygladaaj nawet duzo młodziej ( jasna karnacja) a ich mozliwosci finansowe to pewnie jakeis 10% tej pani powyzej

naparwde , zeby w wieku 40lat wygladac , swiezo, atrakcyjnie i zgrabnie nie trzeba byc panią z telewizji
            w jakim wy sie srodowisku obracacie ?
        • sowa_hu_hu Re: Baby są jednak wstrętne. 26.01.11, 15:18
          Na pewno Rusin wygląda lepiej od Hanki... Mimo ,że Lisowa ma może ładniejszy typ urody to już niestety zmarszczki ma bardzo widoczne...
          • mozambique Re: Baby są jednak wstrętne. 26.01.11, 15:24
            Hank pali od zawsze
            a to fatalanie wplywa na skóre
            zadna tajemnica

ale "material" urodowy ma od niebo lepszy pd KIngi - kurcze , rasowa nordycka bogini
        • lusitania2 Re: Baby są jednak wstrętne. 26.01.11, 15:22
          imasumak napisała:

> Z pewnością zdjęcia zostały nieco wyretuszowane, ale idę o zakład, że były to n
          > iewielkie zabiegi.

ROTFL
          • lili-2008 Re: Baby są jednak wstrętne. 26.01.11, 15:41
            Kinga Rusin na co dzieńwink

https://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTybvInV9BlE78ZFDI-b3upkLfdM17FTnVfMbUXqm1MwC5ToEro&t=1
            • sowa_hu_hu Re: Baby są jednak wstrętne. 26.01.11, 15:45
              lili-2008 napisała:

> Kinga Rusin na co dzieńwink

Jak każda z nas... ja też teraz wyglądam lekko spaprana wink ale jak sie ubiore ,lekki make up zrobie to wyglądam zajebiście big_grin

>
              > https://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTybvInV9BlE78ZFDI-b3upkLfdM17FTnV
> fMbUXqm1MwC5ToEro&t=1
              >
              • lili-2008 Re: Baby są jednak wstrętne. 26.01.11, 15:49
                Jak śmiesz! Ja o każdej porze dnia wyglądam boskotongue_out
                • sowa_hu_hu Re: Baby są jednak wstrętne. 26.01.11, 15:52

Ja nie smile ale mam to w poważaniu. W domu pełen luz - wiele razy przerabiany już tutaj dres big_grin zero makijażu ,fryzury itp...
            • marzeka1 Re: Baby są jednak wstrętne. 26.01.11, 15:48
              I dalej wygląda dobrze, wg mnie. Nie jest pięknością, ale jest zadbaną, wysportowaną kobietą i to teraz procentuje. Co z tego, że Lisowa jest ładniejsza, jak palenie i to pewnie w dużych ilościach, "wyłazi" na twarzy , o takich kobietach mówi się potem, że 'mają ślady dawnej urody".Kinia za to zachowała młodzieńczy wygląd. Mnie tam się podoba.
            • imasumak Re: Baby są jednak wstrętne. 26.01.11, 16:09
              Bez makijażu, w biegu, żadna z nas nie wygląda rewelacyjnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka