asiaiwona_1 Re: w nosidełku na spacer ? 26.01.11, 15:34 oczywiście, że tak. A czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
estelka1 Re: w nosidełku na spacer ? 26.01.11, 15:51 czemu nie, jeśli tylko dziecko lubi Odpowiedz Link Zgłoś
onoma-topeja Re: w nosidełku na spacer ? 26.01.11, 15:56 ...a nosidelko jest naprawde dobre. ja preferowalam chuste Odpowiedz Link Zgłoś
estelka1 Re: w nosidełku na spacer ? 26.01.11, 16:15 Moja córa w nosidełku (każdym) wyła jak potępieniec więc zostawał wózek, a później nóżki. Odpowiedz Link Zgłoś
zuza-nka88 Re: w nosidełku na spacer ? 26.01.11, 16:05 wózkiem pewnie wygodniej dla dziecka ale czemu nie, my chodzilysmy kiedy bylo duzo sniegu i wozkiem ciezko sie jezdziło Odpowiedz Link Zgłoś
krapheika Re: w nosidełku na spacer ? 26.01.11, 16:23 Jesli ci nie szkoda kregoslupa i wolisz tachac niz pchac,to czemu nie.Ja uzylam nosidelka jeden raz, po 10min myslalam, ze mi kregoslup sie oddzieli od miesni szybko je oddalam komus innemu. Odpowiedz Link Zgłoś
morelee Re: w nosidełku na spacer ? 26.01.11, 16:25 krapheika napisała: Ja uzylam > nosidelka jeden raz, po 10min myslalam, ze mi kregoslup sie oddzieli od miesni Ja dokładnie tak samo, 1 raz wyszłam z dzieckiem w nosidełku. Odpowiedz Link Zgłoś
babunia_wygodka Re: w nosidełku na spacer ? 27.01.11, 09:56 krapheika napisała: > Jesli ci nie szkoda kregoslupa i wolisz tachac niz pchac,to czemu nie.Ja uzylam Nosidełka, a zwłaszcza chusty, oszczędzają kręgosłup, mięśnie i krążenie bo można się z nimi normalnie poruszać, a nie dreptać jak zombie z nienaturalnie wystawionymi przed siebie rękami. > nosidelka jeden raz, po 10min myslalam, ze mi kregoslup sie oddzieli od miesni > szybko je oddalam komus innemu. Te mięśnie? Powinnaś. Skoro taki był efekt po założeniu nosidełka to masz koszmarnie zjechany kręgosłup. Polecam mniej miękkiej kanapy przed telewizorem, a więcej ruchu. Odpowiedz Link Zgłoś
krapheika Wygodka 27.01.11, 10:23 nie stawiaj wiecej diagnozy ze szklanej kuli jesli nic o kims nie wiesz. Moje problemy z kregoslupem sa wynikiem wypadku i chodze na rehabilitacje A kanape mam twarda wlasnie, bo na miekkiej boli mnie bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
babunia_wygodka Re: Wygodka 27.01.11, 10:37 krapheika napisała: > nie stawiaj wiecej diagnozy ze szklanej kuli jesli nic o kims nie wiesz. > Moje problemy z kregoslupem sa wynikiem wypadku i chodze na rehabilitacje A, czyli jednak okazuje się że istotnie masz po prostu zrąbany kręgosłup. Współczuję, oczywiście, ale dlaczego ukrywasz tę informację równocześnie podając że nosidełko Ci zaszkodziło w tej sytuacji? Przecież to jest po prostu nieuczciwe. Odpowiedz Link Zgłoś
alabama8 Re: w nosidełku na spacer ? 26.01.11, 16:32 Nosidełko fajnie wygląda na sklepowej półce i na innej matce, nawet jak kupujesz i przymierzasz to też jest takie fajne i poręczne, a potem kiedy się okazuje że masz w nim dzieciaka targać przez godzinę to szybko zmieniasz zdanie. To tak samo jak z 5-cio kilowym workiem kartofli - w sklepie kupujesz bo w sumie nie jest aż taki ciężki, ale kiedy idziesz z tym tobołem do domu to się zastanawiasz co ci do głowy przyszło żeby kupować taką ciężką siatę. Odpowiedz Link Zgłoś
kocianna Re: w nosidełku na spacer ? 26.01.11, 16:45 Dobre, wygodne nosidelko to podstawa. Na brzuch od razu trafilam genialne, na plecy pierwsze musialam sprzedac, bo sie do niczego nie nadawalo, ale drugie bylo super. Moje dziecko odmawialo jezdzenia w glebokim wozku, wiec najczesciej zakupy jechaly w wozku, a mloda w nosidle. A w wypadach turystyczno -rodzinnych wygodniej mi bylo z nosidlem na plecy niz ze spacerowka. Odpowiedz Link Zgłoś
ylunia78 Re: w nosidełku na spacer ? 26.01.11, 17:37 wy powaznie z tym,że wychodzicie na spacer(?) z nosidełkiem w ręku a nie na wózku.I że zimą?Teraz to nawet ok,ale w te mrozy? Odpowiedz Link Zgłoś
mia_siochi Re: w nosidełku na spacer ? 27.01.11, 10:09 truscaveczka napisała: > Jak to w ręku????????? Nie wiadomo o jakie nosidło chodzi autorce wątku. Czy o takie na plecy, czy o fotelik samochodowy, potocznie również zwany nosidłem... Odpowiedz Link Zgłoś
ylunia78 Re: w nosidełku na spacer ? 27.01.11, 10:38 truscaveczka napisała: > Jak to w ręku????????? aaaaa,nie skumałam,że nosidełko to też na szelkach jestd kiedy mam chustę zapomniałam,że nosidłem nazywa się też to na szelkach. Ale tak.Brat urodzony w grudniu był początkowo noszony w nosidle.Sporo lat już temu Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: w nosidełku na spacer ? 27.01.11, 10:28 Moje dziecko urodzone w grudniu. Pierwsze 5 miesięcy krotsze spcery w chuście. Potem juz tylko wózek. Nosidła nigdy nie mialam. Odpowiedz Link Zgłoś