Dodaj do ulubionych

Piękna...

03.02.11, 23:20
I suknia i kobieta...
Siedzę i się gapię...
Obserwuj wątek
    • kali_pso Re: Piękna... 03.02.11, 23:22

Piękne oczy i....to tyle w temacie piękna tej kobiety i jej sukniwinkp
      • iuscogens Re: Piękna... 03.02.11, 23:25
        Oczy, włosy, twarz... czuję się zazdrosna wink
        i ta suknia, ten kolor...
    • asia_i_p Re: Piękna... 04.02.11, 07:24
      Kobieta bardzo ładna, a suknia ma piękny kolor, krój podoba mi się mniej.
      • lilly_about Re: Piękna... 04.02.11, 07:55
        Podoba mi się. I suknia, i kobieta, choć sukienka podoba mi się bardziej w oryginale.
    • pomarola Re: Piękna... 04.02.11, 08:04
      Suknia nie podoba mi się wcale, a kobieta ... Kobieta jak kobieta. Takie jakieś przyciężkawe rysy twarzy.
    • sanna.i Re: Piękna... 04.02.11, 08:09
      Kobieta bardzo ładna, ale raczej mało "rasowa". Bardziej z tych lalkowatych buziek, niż wyrafinowanych.
      • sowa_hu_hu Re: Piękna... 04.02.11, 09:11
        Bardzo ładna no i dobrze zrobiona smile sukienka nie brzydka ale widziłam ładniejsze. Ogólnie na +
    • adwarp Re: dobrze zrobiona:) 04.02.11, 09:07
      https://cdn.buzznet.com/media/jj1/2008/05/mila-earth/mila-kunis-earth-bar-03.jpg
    • morgen_stern Re: Piękna... 04.02.11, 09:22
      Suknia ok, ale kobita ma prostackie rysy twarzy.
      • penelopa40 Re: Piękna... 04.02.11, 10:15
        ????
        kwestia gustu, dla mnie ani suknia ani kobieta....
        • onoma-topeja Re: Piękna... 04.02.11, 10:17
          ani piekna suknia ani piekna kobieta
      • wespuczi Re: Piękna... 04.02.11, 18:00
        co to sa prostackie rysy twarzy?
    • sueellen Re: Piękna... 04.02.11, 10:27
      kobieta ladna, sukienka zupełnie nie w moim guście
    • izabellaz1 Re: Piękna... 04.02.11, 10:32
      suknia fajna, dziewczyna ma takie chamskie rysy twarzy.
      • sowa_hu_hu Re: Piękna... 04.02.11, 10:36
        chamskie rysy... dżizas...
        • izabellaz1 Re: Piękna... 04.02.11, 10:38
          Dobrze - mało subtelne, żeby nie powiedzieć bezczelne.
          • sowa_hu_hu Re: Piękna... 04.02.11, 10:43
            Ja rozumiem ,że może sie nie podobać smile ale skoro ona jest banalna i chamska to ciekawa jestem jakie wy jesteście subtelne i śliczne big_grin
            • izabellaz1 Re: Piękna... 04.02.11, 10:57
              sowa_hu_hu napisała:

> ale skoro ona jest banalna i chamska to ciekawa jestem jakie wy jesteście subtelne i śliczne big_grin

Bez porównania! big_grin
              • sowa_hu_hu Re: Piękna... 04.02.11, 11:01

Tak myślałam big_grin
            • lilly_about Re: Piękna... 04.02.11, 11:26
              O matko, a jakie to są bezczelne rysy twarzy???
              • sowa_hu_hu Re: Piękna... 04.02.11, 11:30

No właśnie tez sie zastanawiam big_grin ja drobnej twarzy nie mam ,ale brzydka to nie jestem... choć teraz zaczynam sie zastanawiać... pewnie na forum zostalabym okrzyknięta jako chamka big_grin
                • lilly_about Re: Piękna... 04.02.11, 11:47
                  Może niektórym podoba się mocno cukierkowy typ urody albo nijaki, mysi, bo się z nim utożsamiają. Może jednak ktoś nam wytłumaczy, jaki to ten typ urody jest, ten bezczelny.
                  • iuscogens Re: Piękna... 04.02.11, 11:50
                    illy_about napisała:

> Może niektórym podoba się mocno cukierkowy typ urody albo nijaki, mysi, bo się
                    > z nim utożsamiają. Może jednak ktoś nam wytłumaczy, jaki to ten typ urody jest,
                    > ten bezczelny.

no taki jak ma Kunis smile
                  • ola Re: Piękna... 04.02.11, 11:52
                    Widziałaś Mile Kunis w filmie "Max Payne"?
                    Dla mnie była tam idealnie obsadzona "po warunkach".
                    Posiada powierzchownosć, przy której znacznie naturalniej wygląda mówiąc kwestię typu: "zaraz spuszczę ci wpie**dol" niż w sukni balowej z kieliszkiem szampana w ręku.
                    Jest jeszcze jedna aktorka - ten sam typ. Michelle Rodriguez. Niby ładna dziewczyna, ale bardziej pasuje do giwery i bojówek niz małej czarnej. I to jest ten bezczelny typ urody.
                    • izabellaz1 Re: Piękna... 04.02.11, 11:56
                      ola napisała:

> Jest jeszcze jedna aktorka - ten sam typ. Michelle Rodriguez. Niby ładna dziewc
                      > zyna, ale bardziej pasuje do giwery i bojówek niz małej czarnej. I to jest ten
                      > bezczelny typ urody.

Dokładnie smile A Rodriguez jest świetna w takich rolach!
                      • iovana Re: Piękna... 04.02.11, 11:59
                        Czyli coś w typie Megan Fox?
                      • lilly_about Re: Piękna... 04.02.11, 12:11
                        Ej no, w małej czarnej wyglądałaby równie dobrze, co nasza bohaterka z pierwszego postu w sukniwink
                  • kali_pso Re: Piękna... 04.02.11, 16:26

Bezczelny? Dla mnie to solarium i mocny makijaż i czasem wystarczy aby zrobić się na "bóstwo"wink
      • ola Re: Piękna... 04.02.11, 10:38

dla mnie za wulgarny ma wygląd.
        Wole kobiety o twarzy i figurze filigranowej lalki - Cotillard, Audrey Hepburn, Penelope Cruz.
        Kiecka też nie w moim stylu. Ja wolę prostotę, geometrię.
        • annvangier Re: Piękna... 04.02.11, 10:46
          z cała sympatią do telanetu i pracowitosci Cruz, nie jest ona filigranowa a z apetycznym tylkiem i biustem, co do twarzy to u hiszpanki bez szału, sredni nos i kacze usta

Cottiliard piekna, i szczerze kunis jest do niej bardziej podobna niz Cruz, a w Czarnym łabędziu wypadła swietnie

a do tego to Kunis na tej focie w czerwonej sukience i mocnym makijazu wyglada dośc ostro- mało subtelnie, ale na zdjeciu bez makijazu już nie- kwestia stylizacji
          • iuscogens Re: Piękna... 04.02.11, 11:23
            No właśnie dla mnie Kunis, Cottilard i Rachel Weisz to jest ten sam typ urody. Taki, który zawsze mnie zachwyca wink Ani nie banalny, ani nie wulgarny, raczej taki intrygujący. Audrey to wiadomo, ale ona to jakaś kosmiczna liga, a ja mówię o ludziach smile
            a na tym zdjęciu bez makijażu Mila też świetnie wygląda.
    • karola1008 Re: Piękna... 04.02.11, 10:38
      Suknia piękna, ale Mila nieeeeeee. Jakaś taka banalna ta je uroda.
      • ewelsia Re: Piękna... 04.02.11, 11:49
        Obie banalne, tzn. aktorka (?) ładna, ale są ładniejsze, a suknia dla mnie fatalna. Ale to przecież kwestia gustu.
    • sadosia75 Re: Piękna... 04.02.11, 11:57
      Uwielbiam Mile Kunis. Cudowna jest. a suknia.... oj gdybym ja taka miala smile to bym w niej codziennie chodzila nawet do sklepu po bulki smile
      • iuscogens Re: Piękna... 04.02.11, 12:03
        no właśnie się zastanawiałam, jakbym miała takie cudo, to gdzie bym w niej chodziła wink
        powiem nieskromnie, że uważam, że bardzo by mi pasowała wink
        • sadosia75 Re: Piękna... 04.02.11, 12:11
          W takim cudze to mozna chodzic wszedzie smile Ja bym w niej nawet obiad podawala rodzinie smile Mnie by nie pasowala. Mam ramiona jak zawodowy plywak uncertain ale i tak bym taka chciala ot dla wlasnej babskiej proznosci smile oh jak ja bym taka chciala smile
          • iuscogens Re: Piękna... 04.02.11, 17:33
            sadosia75 napisała:

> W takim cudze to mozna chodzic wszedzie smile Ja bym w niej nawet obiad podawala r
            > odzinie smile Mnie by nie pasowala. Mam ramiona jak zawodowy plywak uncertain ale i tak b
            > ym taka chciala ot dla wlasnej babskiej proznosci smile oh jak ja bym taka chciala
            > smile

Sadosia, w takiej sukni to rodzina powinna Ci obiad podawać wink
    • katia.seitz Re: Piękna... 04.02.11, 13:52
      Nie piękna smile Kobieta zupełnie nie w moim guście, suknia może być, ale jakaś taka... workowata, bo ja wiem?
      Piękna to jest Monica Bellucci, że za kimś się powtórzę wink
    • sebaga Re: Piękna... 04.02.11, 16:47
      suknia fajna i dziewczyna tez. Subtelnosci Audrey Hepburn to ona nie ma (ale nie kazda miec musi wink, a podoba mi się pewnie dlatego , ze świetna byla w Czarnym łabędziu jej uroda kojarzy mi sie dokladnie z takimi laskami jaka zagrała).
      • sowa_hu_hu Re: Piękna... 04.02.11, 16:51
        Nie wiem dlaczego wszystkim podoba sie tak belluci? nie mówię fajna jest ale bez przesady... za mało delikatna jak na mój gust...
        • sowa_hu_hu Re: Piękna... 04.02.11, 16:57
          ja mimo że nie przepadam za blondynkami najbardziej podoba sie charlize theron

www.kinomaniak.pl/galerie/foto/35,2,12
        • cherry.coke Re: Piękna... 04.02.11, 17:07
          No wlasnie! Piekna twarz, ale zawsze wydaje mi sie jakas taka podpuchnieta?
          Ja jestem fanka Rachel Weisz smile I jeszcze bardzo podoba mi sie ostatnio Minnie Driver. Daleko jej do klasycznej pieknosci, ale ma w sobie tyle zywotnosci!
    • koza_w_rajtuzach Re: Piękna... 04.02.11, 17:16
      Nie wiem czy kobieta piękna, bo jest taka nienaturalna, że aż trudno to ocenić. Chyba jednak bardziej podobają mi się kobiety z bardziej subtelnymi rysami twarzy, jednak tak naprawdę to nie mam pojęcia jak ta tutaj wygląda.. musiałabym zobaczyć bez makijażu.
      • iuscogens Re: Piękna... 04.02.11, 17:36
        Charlize Theron i Belluci są piekne, bez dwóch zdań, ale nie mają tego co mnie powala, ma to za to własnie Kunis, Rachel Weisz i Marion Cotillard. Ogólnie zawsze bardziej podobają mi sie brunetki, ale z blondynek uwielbiam Reese Witherspoon, nie jest piękna, ale ma w sobie coś pociągającego wink
    • vibe-b Re: Piękna... 04.02.11, 18:22
      Bezczelna, chamska i prostacka uroda??
      dobre sobie
      hipokryzja az kapie z tych postow
      ja bym z radoscia przyjela taka urode jak ta
      zaloze sie ze wasi mezowie rowniez byliby zadowoleni majac takie zony smile
      • lusitania2 Re: Piękna... 05.02.11, 16:42
        vibe-b napisała:

> zaloze sie ze wasi mezowie rowniez byliby zadowoleni majac takie zony smile
        >

o tak, vibe. Jesteś niepodważalnym autorytetem w kwestii tego, jakie kobiety podobają się mojemu mężowi.
        A ja głupia przez 15 lat małżeństwa nie zauważyłam, że naprawdę to kręcą go pyzate brunetki przy kości.

• aandzia43 Re: Piękna... 04.02.11, 18:35
      Mila w sukni mi nie robi. Ale ta pani zdjęcie niżej (chuda wyleniała) ma zajebistą, bardzo do Mili podobną suknię. Płonący kwiat jesieni. Gladiola
      www.ehow.com/how_7625698_plant-orchid-gladiola-bulbs.html
      Jak ja mam dość tej obrzydliwej, bezlistnej pory roku!!! uuuuuuuuu..........!!!!!!!!!!1
      • japanunieprzerywalempanieposle Re: Piękna... 05.02.11, 14:07
        kunis uwielbiam w 'rozowe lata 70' jest tam taka urocza
    • super-mikunia Re: Piękna... 05.02.11, 15:04
      Kunis jak dla mnie wyglądałaby przepięknie w worku po ziemniakach... Niesamowita ma ta buzię, figurę, włosy, ciało, styl ubierania... Ten miks ukraińsko-żydowski jak dla mnie jest doskonały..
    • zebra12 Mnie się taki typ urody nie podoba 05.02.11, 15:43
      Za to bardzo podba mi się:

www.tapety24.org/kobiety/vanessa-hudgens/618/
      • sowa_hu_hu Re: Mnie się taki typ urody nie podoba 05.02.11, 16:44
        zebra12 napisała:

> Za to bardzo podba mi się:
        >
        > www.tapety24.org/kobiety/vanessa-hudgens/618/

ani jedna ani druga mnie nie powala...
        obstaje przy charlize theron smile
      • super-mikunia vanessa 05.02.11, 17:24
        Jak dla mnie ma ona jedną wadę jest za: za ładna, za ciemna, za niska (sprawia wrażenie takiego kurdupelka..), za sztuczna...https://swiatgwiazd.blogasek.pl/upload/vanessa_hudgens_young_teen.jpg

choć może nie taka zrobiona z niej sztuka...
        • sowa_hu_hu Re: vanessa 05.02.11, 17:28
          jak dla mnie ta vanessa nie umywa sie do takiej olivii....
    • sowa_hu_hu Re: Piękna... 05.02.11, 17:01

lh4.ggpht.com/_QmykW6KKkJ4/SWg3ehIVVcI/AAAAAAAAdD0/iEDVs8KUheA/s800/olivia-wilde-90110007.jpg
      ale 13stka z dr housa niezła smile

www.gulum.net/model/resimler/olivia-wilde-1024x768-25953.jpg
      • iuscogens Re: Piękna... 05.02.11, 17:13
        Dla mnie Olivia Wilde jest za idealna. Idealna perfekcja podoba mi się tylko u Audrey i Grace Kelly.
        • super-mikunia olivia 05.02.11, 17:17
          o rany a w dodatku jest o rok młodsza ode mnie, a myślałam, że z 10 lat starsza.. zbyt poważna uncertain wolę bardziej uśmiechowe - jakkolwiek na tym 1-ym zdjęciu ładnie wyszła..
          • sowa_hu_hu Re: olivia 05.02.11, 17:27
            ma piękne oczy ,usta super... ja bym nie pogardziła gdybym tak wygladała smile jak dla mnie super
    • nanuk24 Re: Piękna... 05.02.11, 17:37
      Piekna?
      Nie ma piekniejszej od Lipcowej
      • sowa_hu_hu Re: Piękna... 05.02.11, 17:40
        nanuk24 napisała:

> Piekna?
        > Nie ma piekniejszej od Lipcowej

bueheee big_grin co prawda to prawda
        • hanna26 Re: Piękna... 05.02.11, 18:44
          Suknia niezła, ale nie powala. Kobieta ma chamskie, prostackie rysy. Nie ma w sobie ani odrobiny wdzięku.
    • gagunia Re: Piękna... 05.02.11, 21:10
      Sukienka brzydka, a dziewczyna jak dziewczyna. Ładna, ale bez przesady, znam ładniejsze.
    • epistilbit Re: Piękna... 05.02.11, 21:23
      A ja nie rozumiem zachwytów nad Audrey H.
      Chuda, niska, z nienaturalnymi brwiami z wytrzeszczem oczu i zezem i głupi wyraz twarzy gratis.
      https://republika.pl/blog_qm_4340986/6241385/tr/audrey-hepburn-hair.jpg
      • iuscogens Re: Piękna... 05.02.11, 21:29
        epistilbit napisała:

> A ja nie rozumiem zachwytów nad Audrey H.
        > Chuda, niska, z nienaturalnymi brwiami z wytrzeszczem oczu i zezem i głupi wyra
        > z twarzy gratis.

no wiadomo, że 170 cm to liliput po prostu wink
        • hanna26 Re: Piękna... 05.02.11, 22:35
          Szczególnie na tym zdjęciu widać, jaka jest niska. big_grin big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka