czar_bajry 05.03.11, 13:28 dziś jest Złożyłyście już życzenia kochanym teściowym? Ja się przyznaję że tak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sadosia75 Re: Dzień teściowej 05.03.11, 13:48 Chyba se sobie Mloda Dama raczy zartowac? Odpowiedz Link Zgłoś
elske Re: Dzień teściowej 05.03.11, 14:41 Teściowej nie posiadam, tylko teścia. Za to mężowi zaraz wspomnę, jakie mamy święto dzisiaj , pewnie będzie dzwonił z życzeniami . Za to moja siostra, kupiła kiedyś dla teściowej najtańszą bombonierkę (czytaj cukier w kostkach), jak w kawale. Teściowa ma poczucie humoru, obie się ubawiły . Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Dzień teściowej 05.03.11, 14:55 Sadosiu moja Ty dobra kobieto żarty mi nie w głowie Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: Dzień teściowej 05.03.11, 15:12 Komu Ty to wmawiasz? Znamy sie juz jakis czas i tego to mi nie wmowisz Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Dzień teściowej 05.03.11, 16:02 w Tv dziś mówili że teściowe nie gęsi i swoje święto mają Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: Dzień teściowej 05.03.11, 15:37 a teściowa składa tobie życzenia z okazji dnia synowej? czy to tylko tak w jedną stronę? dzień babci, matki - no teściowej też trzeba, bo jak to..., dzień kobiet, dzień teściowej, imieniny, urodziny, nic, tylko w kółko życzenia składać Bez przesady Odpowiedz Link Zgłoś
tomojnowynick Re: Dzień teściowej 05.03.11, 16:21 Zastnawiałam się nad prezentem w postaci np.tortu z bombą w środku,ale szkoda mi trochę kasy... Odpowiedz Link Zgłoś
erin7 Re: Dzień teściowej 05.03.11, 16:34 A ja zadzwonilam z zyczeniami prawie zaraz z rana Tesciowa sie usmiala, ja sie usmialam i bylo symatycznie. Choc czasem ma dzwne pomysly, to jest super babka Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Dzień teściowej 05.03.11, 16:41 Dzięki za przypomnienie, zaraz zadzwonię Odpowiedz Link Zgłoś
dentek_85 Re: Dzień teściowej 05.03.11, 16:45 no ja złożyłam przez zęby, bo obiecała, ze się małą zajmie jak ja wrócę do roboty...coś za coś Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: Dzień teściowej 05.03.11, 21:01 Już zadzwoniłam, pogadałyśmy pół godzinki. Aż pożałowałam, że tak daleko mieszka Odpowiedz Link Zgłoś