Dodaj do ulubionych

pies morderca

05.03.11, 23:33
www.youtube.com/watch?v=37A47hS0drA
Obserwuj wątek
    • deodyma Re: pies morderca 06.03.11, 12:58
      super filmikbig_grin
      i jakiz ten pies "morderca" zachowuje stoicki spokoj.
      jakbym swopja sunke widziala, tylko ona nie amstaffsmile
      ona tez taka cierpliwa.
    • czarnaalineczka Re: pies morderca 06.03.11, 12:59
      albo ten kot jest nienormalny albo psa wysmarowali waleriana tongue_out
      • nangaparbat3 Re: pies morderca 06.03.11, 13:02
        Niekoniecznie. Miałam kiedyś w domu taki zestaw: pies duży myśliwski i koteczka. W czasie rui tak się starała, ze pies był gotów do akcji i szalenie zainteresowany, tylko różnica gabarytów uniemożliwiła im spłodzenie kotopsa.
        • czarnaalineczka Re: pies morderca 06.03.11, 13:05
          ruja to co innego tongue_out na hormony nie poradzisz
          ale normalnie to kot ma miec honor i udawac ze psa nie lubi tongue_out
          a pies ma sie umizgiwac do kota tongue_out
          jesli juz kot sie lasi to tak zeby nikt nie widzial tongue_out a jak przypadkiem pani zobaczy to kot udaje ze to nie on tongue_out
      • sadosia75 Re: pies morderca 06.03.11, 13:06
        Moje koty podobnie robia. Mam jednego,ktory dopada ogon Drago i zaczyna go wylizywac. Mam tez kotke,ktora namietnie podchodzi do Fiony i wlasnie tak sie tuli do niej. jak pies z kotem zyja razem juz dluzszy czas to naprawde nie traktuja sie jak wrogo. z czasem kot staje sie psem dla psa a pies dla kota staje sie kotem.
        a w okresie zimowym wszystkie koty ukladaja sie miedzy psami bo tam najcieplej. chociaz i tak Drago grzeje najbardziej i to on sluzy za legowisko kocie. jemu to zupelnie nie przeszkadza. Fiona czasami jeszcze chce sie z kotam bawic ale one skutecznie albo ja odganiaja, albo mlodsze kociaki wykanczaja fizycznie psa smile
        • verdana Re: pies morderca 06.03.11, 13:51
          mój kot kocha mojego psa. bez przerwy do niego podchodzi, przytula się, ociera. Pies patrzy na to z pewnym obrzydzeniem (zboczeniec, ratunku!), ale nie przeszkadza. Czasem nawet polize kota, jak ma dobry humor.
          • sadosia75 Re: pies morderca 06.03.11, 13:54
            Verdana masz mopsa smile To naprawde wszystko tlumaczy smile kto by nie kochal takiego cuownego mopsa? ja sie kotu w ogole nie dziwie smile gdybym byla kotem tez bym go kochala i napastowala ogolna wielka miloscia smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka