Dodaj do ulubionych

wrocilam wlasnie z Pudelka...

30.03.11, 22:02
nie jestem zaawansowana w sledzeniu Plotkow, Pudelkow i czego tam jeszcze nie ma o polskich gwiazdach, ale przy okazji depilowaniu brwi trafilam na Pudelka i zaczelam ogladac zdjecia Gorniakowej...
czy ktos mi wytlumaczy w skrocie co do cholery stalo sie z jej twarza i dlaczego wyglada jakby sama sobie serwowala zastrzyki z botoxu????
ona naprawde miala ladna twarz kiedy byla mloda....
Obserwuj wątek
    • niya Re: wrocilam wlasnie z Pudelka... 30.03.11, 22:04
      'kiedy była młoda" jest słowem kluczowym, chyba desperacko tę młodość chce zatrzymać
      • crises Re: wrocilam wlasnie z Pudelka... 31.03.11, 09:59
        Bez jaj, Dórniak to nawet jeszcze czterdziechy nie ma. Pewnie, wszystko zależy od genów, ale większość ludzi to w tym wieku dopiero zaczyna jakieś bardziej inwazyjne zabiegi (o ile można mówić o jakieś inwazyjności przy wstrzykiwaniu botoksu).
    • na_pustyni Re: wrocilam wlasnie z Pudelka... 30.03.11, 22:13
      było, minęło
      jak dla mnie może wyglądać jak połączenie Jacksona, Cher i Demi Moore
      • mijaczek Re: wrocilam wlasnie z Pudelka... 30.03.11, 22:25
        jasne, kiedy byla mlodSZa jest operatorem, ale umowmy sie, laska nie ma 50 na karku... nie powinna az tak zle wygladac...
        jest obrzydliwie spuchnieta i nieproporcjonalna...
        • marzeka1 Re: wrocilam wlasnie z Pudelka... 30.03.11, 22:34
          Dlatego w życiu nie wstrzyknę sobie botoksu, bo po naszych "gwiazdach" widać (i nie tylko naszych krajowych), jak łatwo stracić miarę. I fakt: Górniakowa i Ewa Minge są chodzącymi antyreklamami botoksu.
          • cherry.coke Re: wrocilam wlasnie z Pudelka... 30.03.11, 22:59
            Marzeka, akurat botoksu nie widac jako takiego (widac brak mimiki po nim i ewentualnie dziwnie uniesione brwi, bo unosza sie tylko na koncach). Znieksztalcone twarze maja od wstrzykiwania wypelniaczy i kolagenu (Gorniak) oraz od kij wie jakiej chirurgii (Minge).
            Sam botoks "reklamowala" kiedys Nicole Kidman, ktorej kompletnie znieruchomiala twarz smile
            • marzeka1 Re: wrocilam wlasnie z Pudelka... 30.03.11, 23:10
              Nie wiem, czy to botoks, czy tylko ostrzykiwanie kolagenem, efekt jest jednak na tyle tragiczny,aby zniechęcać, aby coś ponad masaże, maseczki, dobre kremy i higieniczny tryb życia- robić z własną twarzą.
              • crises Re: wrocilam wlasnie z Pudelka... 31.03.11, 09:45
                To nie botoks, botoks nie daje takich efektów. To kwas hialuronowy. W sporym nadmiarze.
    • aniawroclaw1 Re: wrocilam wlasnie z Pudelka... 30.03.11, 23:23
      Ja dopiero dzisiaj dostrzegłem, ze Gorniak występuje w reklamie podkladu Soraya. Serio ! Widziałam ta reklamę tyle razy i myślałam, ze to jakaś afromodelka czy inna Eva Langoliera ( czy jakoś tak )
      Jestem fanką jej talentu i w sumie urody, figury tez. Ale ostatnio Edzia faktycznie poszalala z ty botoxem.
      • mijaczek Re: wrocilam wlasnie z Pudelka... 30.03.11, 23:40
        mi sie wstyd za nia zrobilo...
        to tak jak czlowiek patrzy jak inny sie stacza i nic nie moze z tym zrobic...
    • fabryka.lodow.napatyku Re: wrocilam wlasnie z Pudelka... 31.03.11, 00:10
      alez to zaden wstyd wchodzenie na pudelka, wszak kazda emama wie, ze wszyscy tam trafiaja przypadkowo i tlumaczyc sie nie trzeba z jakiej okazji sie weszlo smile
      • lejla81 Re: wrocilam wlasnie z Pudelka... 31.03.11, 17:29
        haha smile To ja dałam ten link, ale oczywiście ja nigdy, przenigdy nie czytuję pudelka wink
        Kiedyś kilka lat temu dostawałam tony maili reklamowych z Pudelka, aż wreszcie raz rzucili takim newsem, że się zaciekawiłam i weszłam. No i tak wchodzę od tamtego czasu, co robic wink. Szukałam tych sióstr Olsen z krzaczastymi brwiami gdzieś indziej, ale jakoś nie mogłam znaleźć, więc machnęłam ręką i wrzuciłam z pudelka.
      • mijaczek Re: wrocilam wlasnie z Pudelka... 31.03.11, 20:50
        fabryka.lodow.napatyku napisał:

> alez to zaden wstyd wchodzenie na pudelka, wszak kazda emama wie, ze wszyscy ta
        > m trafiaja przypadkowo i tlumaczyc sie nie trzeba z jakiej okazji sie weszlo smile

jak mowie, ze nie wchodze na pudelka to do jasnej cholery znaczy, ze nie wchodze.
        mam swoje guilty pleasures i sie ich nie wstydze. czytam Pereza i ogladam Keeping Up with Kardashians w niedziele bo zazwyczaj leca hurtowo przez pol dnia na E!
        jak Gorniakowa zobaczylam to sie najpierw ucieszylam, ze MJ jednak zyje a potem zdalam sobie sprawe, ze to Edzia... koszmar...
        • lejla81 Re: wrocilam wlasnie z Pudelka... 31.03.11, 22:05
          o "guilty pleasures" - super określenie, nie znałam wink
          • mijaczek Re: wrocilam wlasnie z Pudelka... 31.03.11, 23:06
            lejla81 napisała:

> o "guilty pleasures" - super określenie, nie znałam wink

prosze, czasami mozna sie czegos na ematce nauczyc...
    • a.va Re: wrocilam wlasnie z Pudelka... 31.03.11, 00:59
      No proszę, a myślałam, że się czepiam. Bo już od jakiegoś czasu Edyta silnie kojarzy mi się z Michaelem Jacksonem. Naprawdę, są na zdjęciach prawie tacy sami.
      • na_pustyni Re: wrocilam wlasnie z Pudelka... 31.03.11, 08:12
        też tak mam
    • lelija05 Re: wrocilam wlasnie z Pudelka... 31.03.11, 09:50
      Mój mąż ostatnio skomentował, że jak tak dalej pójdzie, to jej kości policzkowych zamienią się w rogi.
      • aniawroclaw1 Re: wrocilam wlasnie z Pudelka... 31.03.11, 22:16
        smile)) ( te rogi mnie ubawily ! )

Rozumiem inne kobitki, które z uwagi na
        brak urody, metrykę, drobne defekty ... chcą się upiekszyc. Jestem w stanie je wytłumaczyć, zrozumieć. celebrytki. Ktoś kto wyjątkowo pracuje wizerunkiem.
        Ale Gorniak, ( czy choćby Doda ) byla przeciez piękną kobietą. Zgrabna. Oryginalna. Nie rozumiem czemu ona to zrobiła ... Do tego talent. Tak ja postrzegam jak widzę i słyszę.
        Co do jej inteligencji nie wypowiem się. Niektóre jej wypowiedzi były ,, bardzo nieudane" smile
    • sueellen Re: wrocilam wlasnie z Pudelka... 31.03.11, 22:54
      co to za pudełko? masz linka?
      • mijaczek Re: wrocilam wlasnie z Pudelka... 31.03.11, 23:06
        ja tam ł nie widze, a ty?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka