w_miare_normalna Re: Agnieszka Orzechowska u Wojewódzkiego ufff 26.04.11, 23:07 oglądam DNO Odpowiedz Link Zgłoś
spicy_orange Re: Agnieszka Orzechowska u Wojewódzkiego ufff 26.04.11, 23:15 aż TV włączyłam żeby zobaczyć-oczywiście musiałam trafić w reklamy ;/ kto to ta Orzechowska? Ta co latała w czarnej koszulce z prześwitującymi sutami, co ma wary jak glonojad? Odpowiedz Link Zgłoś
adwarp Re: Agnieszka Orzechowska u Wojewódzkiego ufff 26.04.11, 23:19 nie wiem w czym latała,pierwszy raz ją widzę, ale to jakaś polska Angelina mocna jest Sara jakaś tam też niezła Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: Agnieszka Orzechowska u Wojewódzkiego ufff 26.04.11, 23:57 spicy_orange napisała: > kto to ta Orzechowska? Ta co latała w czarnej koszulce z prześwitującymi sutami > , co ma wary jak glonojad? Az wyguglalem fotki... Eeee, no.. usta fajne ma... i nie tylko usta... Odpowiedz Link Zgłoś
spicy_orange Re: Agnieszka Orzechowska u Wojewódzkiego ufff 27.04.11, 09:34 no i już wiem z kim mi się pomyliła-z Węgrowską, o tą: suty: e2.pudelek.pl/p1920/ef1b3ad6000247db4d00166d glonojad: e1.pudelek.pl/p1530/a09546fe000dda364c968e90 Odpowiedz Link Zgłoś
fajka7 Re: Agnieszka Orzechowska u Wojewódzkiego ufff 26.04.11, 23:16 No właśnie oglądałam, ale powiedzcie kim ona jest. Czy to ten niby polski sobowtór Angeliny? Odpowiedz Link Zgłoś
marghe_72 Re: Agnieszka Orzechowska u Wojewódzkiego ufff 26.04.11, 23:17 Pal licho Orzechowską Sara May to lekki hardkor Odpowiedz Link Zgłoś
adwarp Re: Agnieszka Orzechowska u Wojewódzkiego ufff 26.04.11, 23:20 facet też jest słodziak Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisnadzis Re: Agnieszka Orzechowska u Wojewódzkiego ufff 26.04.11, 23:23 Dramat jakis - ta dziewczyna jest ucpana, pijana?? zachowuje sie jak skończona idiotka Odpowiedz Link Zgłoś
adwarp Re: Agnieszka Orzechowska u Wojewódzkiego ufff 26.04.11, 23:28 ona się nie zachowuje jak idiotka, ona nią niestety jest Odpowiedz Link Zgłoś
pina_colada88 Re: Agnieszka Orzechowska u Wojewódzkiego ufff 26.04.11, 23:37 Z- tej trójki najbardziej normalna niestety byla Sara May. Chomik oblesny, polska angelina pusta. a z czego zaslynela orzechoska- z jakiejs afery z majdanem i doda jesli dobrze pamiętam. chyba byla przez krotki czas laska majdana. - Odpowiedz Link Zgłoś
majowadusza a M. Czubaszek ? 26.04.11, 23:58 Przecież jest super mądrą, inteligentną kobietą. Jak na 100 lat trzyma się fantastycznie i ma jasny, błyskotliwy umysł. Kocham ją ! Ta reszta, to było tylko tło podkreślające Pni Czubaszek intelekt. O, matko ... jakież te dziewczątka to puste bębęnki. Żal i litość mną wzbierała. Czemu lansuje się głupotę ?? Odpowiedz Link Zgłoś
adwarp Re: a M. Czubaszek ? 27.04.11, 08:20 > Ta reszta, to było tylko tło podkreślające Pni Czubaszek intelekt. Intelekt M.Czubaszek sam się broni a jak jeszcze małżonek zagra to już jest w ogóle super Odpowiedz Link Zgłoś
imogen0 Re: Agnieszka Orzechowska u Wojewódzkiego ufff 27.04.11, 00:38 Ta Orzechowska chyba coś golnęła dla kurażu...Nie skleciła ani jednego mądrego zdania... No i strasznie brzydka jest...na zdjęciach troche zrobiona to tej brzydoty nie widać. Pani Maria cudowna,mogłaby być tylko Ona gościem przez cały program... Odpowiedz Link Zgłoś
mruwa9 Re: Agnieszka Orzechowska u Wojewódzkiego ufff 27.04.11, 00:48 po raz pierwszy nie wytrzymalam i wylaczylam tv. Tego sie po prostu nie dalo ogladac, bo to obrazalo nie tylko widzow, ale przede wszystkim Marie Czubaszek, do ktorej ta goovniara zwracala sie po imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: Agnieszka Orzechowska u Wojewódzkiego ufff 27.04.11, 10:02 mruwa9 napisała: > po raz pierwszy nie wytrzymalam i wylaczylam tv. Tego sie po prostu nie dalo og > ladac, bo to obrazalo nie tylko widzow, ale przede wszystkim Marie Czubaszek, d > o ktorej ta goovniara zwracala sie po imieniu. Zgadzam się. Nawet palant wojewódzki zdobył się na "panią Marię" a taka szczeniara waliła jej na ty. Mogłaby być jej wnuczką.... gdyby miała w głowie jakąś inną zawartość zamiast sieczki. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Agnieszka Orzechowska u Wojewódzkiego ufff 27.04.11, 01:11 A Wojewódzki te swoje występy ma jeszcze w Polsacie? Czy w TVN-ie? A może jeszcze w innej stacji telewizyjnej? Bo ja nie jestem na bieżąco.. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: Agnieszka Orzechowska u Wojewódzkiego ufff 27.04.11, 08:07 Co za wynalazek. Skąd ona w ogóle sie wzięła i czemu pokazują ja w tv?? Maria Czubaszek świetna jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
wuika Re: Agnieszka Orzechowska u Wojewódzkiego ufff 27.04.11, 08:12 Wczorajszy odcinek ochrzciłam mianem: pustaki i pani Maria. No jakoś nie chciało wyjść inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Agnieszka Orzechowska u Wojewódzkiego ufff 27.04.11, 08:29 Oglądałam, Orzechowska ubawiła mnie setnie, ona sama też miała chyba niezły ubaw Ta druga beton, no po prostu beton. Pani Czubaszek jak zwykle mistrzyni, moja idolka Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Agnieszka Orzechowska u Wojewódzkiego ufff 27.04.11, 08:55 Ja tez wylączylam.W ramach osobistego protestu przeciwko lansowaniu głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: Agnieszka Orzechowska u Wojewódzkiego ufff 27.04.11, 09:43 Widziałam ją jakieś dwa tygodnie temu, miała we włosach małą małpę. Grzeczna i miła, ale dziwadło. Odpowiedz Link Zgłoś