Dodaj do ulubionych

Agnieszka Orzechowska u Wojewódzkiego ufff

26.04.11, 23:00
ale cudosmile
Obserwuj wątek
    • w_miare_normalna Re: Agnieszka Orzechowska u Wojewódzkiego ufff 26.04.11, 23:07
      oglądam indifferent

DNO
      • spicy_orange Re: Agnieszka Orzechowska u Wojewódzkiego ufff 26.04.11, 23:15
        aż TV włączyłam żeby zobaczyć-oczywiście musiałam trafić w reklamy ;/

kto to ta Orzechowska? Ta co latała w czarnej koszulce z prześwitującymi sutami, co ma wary jak glonojad?
        • adwarp Re: Agnieszka Orzechowska u Wojewódzkiego ufff 26.04.11, 23:19
          nie wiem w czym latała,pierwszy raz ją widzę, ale to jakaś polska Angelinasmile mocna jestwink
          Sara jakaś tam też niezławink
        • baltycki Re: Agnieszka Orzechowska u Wojewódzkiego ufff 26.04.11, 23:57
          spicy_orange napisała:

> kto to ta Orzechowska? Ta co latała w czarnej koszulce z prześwitującymi sutami
          > , co ma wary jak glonojad?

Az wyguglalem fotki...
          Eeee, no.. usta fajne ma... i nie tylko usta...smile
          • spicy_orange Re: Agnieszka Orzechowska u Wojewódzkiego ufff 27.04.11, 09:34
            no i już wiem z kim mi się pomyliła-z Węgrowską, o tą:

suty:
            e2.pudelek.pl/p1920/ef1b3ad6000247db4d00166d
            glonojad:
            e1.pudelek.pl/p1530/a09546fe000dda364c968e90
            big_grin
    • fajka7 Re: Agnieszka Orzechowska u Wojewódzkiego ufff 26.04.11, 23:16
      No właśnie oglądałam, ale powiedzcie kim ona jest. Czy to ten niby polski sobowtór Angeliny?
    • marghe_72 Re: Agnieszka Orzechowska u Wojewódzkiego ufff 26.04.11, 23:17
      Pal licho Orzechowską
      Sara May to lekki hardkor wink
      • adwarp Re: Agnieszka Orzechowska u Wojewódzkiego ufff 26.04.11, 23:20
        smile
        facet też jest słodziakwink
    • zdzisnadzis Re: Agnieszka Orzechowska u Wojewódzkiego ufff 26.04.11, 23:23
      Dramat jakis - ta dziewczyna jest ucpana, pijana?? zachowuje sie jak skończona idiotka
      • adwarp Re: Agnieszka Orzechowska u Wojewódzkiego ufff 26.04.11, 23:28
        ona się nie zachowuje jak idiotka, ona nią niestety jestsad
        • pina_colada88 Re: Agnieszka Orzechowska u Wojewódzkiego ufff 26.04.11, 23:37
          Z- tej trójki najbardziej normalna niestety byla Sara May.
          Chomik oblesny, polska angelina pusta.
          a z czego zaslynela orzechoska- z jakiejs afery z majdanem i doda jesli dobrze pamiętam.
          chyba byla przez krotki czas laska majdana.
          -
    • majowadusza a M. Czubaszek ? 26.04.11, 23:58
      Przecież jest super mądrą, inteligentną kobietą.
      Jak na 100 lat trzyma się fantastycznie i ma jasny, błyskotliwy umysł. Kocham ją !
      Ta reszta, to było tylko tło podkreślające Pni Czubaszek intelekt.

O, matko ... jakież te dziewczątka to puste bębęnki. Żal i litość mną wzbierała.

Czemu lansuje się głupotę ??
      • adwarp Re: a M. Czubaszek ? 27.04.11, 08:20
        > Ta reszta, to było tylko tło podkreślające Pni Czubaszek intelekt.

Intelekt M.Czubaszek sam się broni smile
        a jak jeszcze małżonek zagra to już jest w ogóle supersmile
    • imogen0 Re: Agnieszka Orzechowska u Wojewódzkiego ufff 27.04.11, 00:38
      Ta Orzechowska chyba coś golnęła dla kurażu...Nie skleciła ani jednego mądrego zdania...
      No i strasznie brzydka jest...na zdjęciach troche zrobiona to tej brzydoty nie widać.
      Pani Maria cudowna,mogłaby być tylko Ona gościem przez cały program...
    • mruwa9 Re: Agnieszka Orzechowska u Wojewódzkiego ufff 27.04.11, 00:48
      po raz pierwszy nie wytrzymalam i wylaczylam tv. Tego sie po prostu nie dalo ogladac, bo to obrazalo nie tylko widzow, ale przede wszystkim Marie Czubaszek, do ktorej ta goovniara zwracala sie po imieniu.
      • iza232 Re: Agnieszka Orzechowska u Wojewódzkiego ufff 27.04.11, 10:02
        mruwa9 napisała:

> po raz pierwszy nie wytrzymalam i wylaczylam tv. Tego sie po prostu nie dalo og
        > ladac, bo to obrazalo nie tylko widzow, ale przede wszystkim Marie Czubaszek, d
        > o ktorej ta goovniara zwracala sie po imieniu.

Zgadzam się. Nawet palant wojewódzki zdobył się na "panią Marię" a taka szczeniara waliła jej na ty. Mogłaby być jej wnuczką.... gdyby miała w głowie jakąś inną zawartość zamiast sieczki.
    • rosapulchra-0 Re: Agnieszka Orzechowska u Wojewódzkiego ufff 27.04.11, 01:11
      A Wojewódzki te swoje występy ma jeszcze w Polsacie? Czy w TVN-ie? A może jeszcze w innej stacji telewizyjnej? Bo ja nie jestem na bieżąco..
    • lilly_about Re: Agnieszka Orzechowska u Wojewódzkiego ufff 27.04.11, 08:07
      Co za wynalazek. Skąd ona w ogóle sie wzięła i czemu pokazują ja w tv?? Maria Czubaszek świetna jak zawsze.
    • wuika Re: Agnieszka Orzechowska u Wojewódzkiego ufff 27.04.11, 08:12
      Wczorajszy odcinek ochrzciłam mianem: pustaki i pani Maria. No jakoś nie chciało wyjść inaczej.
    • demonii.larua Re: Agnieszka Orzechowska u Wojewódzkiego ufff 27.04.11, 08:29
      Oglądałam, Orzechowska ubawiła mnie setnie, ona sama też miała chyba niezły ubaw big_grin
      Ta druga beton, no po prostu beton.
      Pani Czubaszek jak zwykle mistrzyni, moja idolka smile
    • babsee Re: Agnieszka Orzechowska u Wojewódzkiego ufff 27.04.11, 08:55
      Ja tez wylączylam.W ramach osobistego protestu przeciwko lansowaniu głupoty.
    • jowita771 Re: Agnieszka Orzechowska u Wojewódzkiego ufff 27.04.11, 09:43
      Widziałam ją jakieś dwa tygodnie temu, miała we włosach małą małpę. Grzeczna i miła, ale dziwadło.
      • heca7 Re: Jakiś link do programu macie? 27.04.11, 09:50
        To sobie wyrobię poglądwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka